Ακριβώς.. Δεν έχω όρεξη.. Προσπαθώ ntinti μου αλλά τώρα θέλω κάνα χρόνο να πάω πάλι στα κιλά που ήμουν.. Βαρέθηκα τις διαστροφές πραγματικά..
Printable View
Χθες βράδυ.. Είχα βάλει στόχο να ξυπνήσω το πρωί.. Να πάμε με τον σκύλο μου στο βουνό να χαλαρώσουμε.. Ξύπνησα πιο κουρασμένος από ποτέ. Νυστάζω, θέλω να κοιμάμαι.. Να μη ακούω, να μη βλέπω.. Να μη νιώθω.. Όταν τα γεγονότα είναι πιο πάνω από εμένα δεν έχω τον έλεγχο του εαυτού μου. Δεν είμαι ο ίδιος..μακαρι να μπορούσα να άλλαζα κάποια πράγματα..
Εχω ερωτηση...πως αισθανθηκατε στην πρωτη σας συνεδρια;;Εγω ψιλοπεριεργα...δλδ συμπαθησα την ψυχολογο αλλα μου εφαγε δυο λεπτα συνεδριας και πηγαινοερχοταν οποτε εφαγε κ λιγο παραπανω χρονο.Δεν μπορω να πω οτι μου ειπε κατι που δεν θα μου ελεγε και ενας φιλος αλλα οκ ισως επειδη ηταν πρωτη συνεδρια κ να χρειαζεται απλα χρονος.Το μονο που μου χτυπησε ασχημα ειναι οτι μου εδωσε μια ασκηση αυτοβοηθειας αλλα το κειμενο κ η ασκηση ηταν γραμμενα απο αλλη ψυχολογο,με ονοματεπωνυμο.Μηπως ειμαι υπερβολικη;;
Δεν ξερω ρε συ επειδη δεν πληρωσα κ λιγα, μου ψιλοκακοφανηκε στο θεμα οτι μου εφαγε περιπου δεκα λεπτα.Σκεφτομαι οτι θα ηθελα να ακριβως 45 λεπτα.Κλεισαμε στα 43 ενω ειναι 45 λεπτα και πηγαινε ελα,μια να φερει το ενα μια το αλλο,συνολο δεκα λεπτα.Μπορει να ειμαι κ υπερβολικη δεν ξερω,θα δειξει.Αυτο με την ασκηση που ηταν αλλης ψυχολογου πως σας φαινεται;
μιλησατε ολοι με ολουσ και παθατε πατατρακ να μην πουμε οτι εχετε ολοι ψυχολογικα να πουμε οτι ειστε λαθοσ μεγαλομενοι παντωσ τωρα ξερετε την αληθεια παλια δεν μπορουσα εγω να ζησω τωρα ειμαστε ισοι αυτο παθατε μαθατε την αληθεια
Εμένα ήταν ανέκφραστη.. Έγραφε έγραφε.. Πολλές φορές, ακόμη και τώρα, μπορεί να αναφέρει λόγια που της είχα πει στην πρώτη συνάντηση.. Είναι εντυπωσιακό.
Εμένα είναι 50 λεπτά.. Πάντως αν δεις και σου τρώει τον χρόνο κάνε την συζήτηση.. Απλά μην κρίνεις από την πρώτη συνάντηση.
Αν δεις και σου μένουν λεφτά.. Δώσε και σε μένα.. Είμαι καλός ακροατής.. Καλύτερος από πολλούς ψυχολόγους
Ο πατερας μου ηταν πολυ πειστικος. Περιεγραφε χαρακτηρες με απιαστη παραστατικοτητα. Αυτο ηταν το πραγματικο ταλεντο του. Μπορουσε κι εσενα να σε κανει να πιστεψεις οτι εισαι το οτιδηποτε. Να δειξει ενα παιδι σε εναν ενηλικο και να τον πεισει οτι ειναι φονιας. Σαν νεος στο χωριο υπνωτιζε αλλους νεους στο καφενειο. Ειχε υπνωτισει και εναν θειο μου, ο οποιος μετα δεν συνερχοταν και αυτο εκανε τον πατερα μου να σταματησει τους υπνωτισμους. Δεν το ειχα σκεφτει ως τωρα, αλλα τα δυο σχετιζονται. Το ταλεντο του υπνωτιστη και το ταλεντο της πειθους.
Γιώργο και Αλεξία αν θέλετε κάνω και εγώ ψυχανάλυση ,θα σας κάνω τιμή πακέτου....
Θα σας έχω και καφεδάκι κουλουράκια αναμμένο τζάκι και θα καθομαστε κάτω να λέμε τα εσώψυχά μας χαχαχα!!!!
Να δείτε που θα πάνε όλα !!!!!