Δε μας χαλάς τίποτα Ντόρα μου, το πως βιώνουμε το χρόνο μας μέσα από τις εποχές είναι εντελώς υποκειμενικό.. Ξέρω ότι περνάς δύσκολα και μεταβατικά, εύχομαι σιγά σιγά να προσαρμοστείς και να πάρεις βαθιά ανάσα που θα σε βοηθήαει να προχωρήσεις..
Printable View
Δε μας χαλάς τίποτα Ντόρα μου, το πως βιώνουμε το χρόνο μας μέσα από τις εποχές είναι εντελώς υποκειμενικό.. Ξέρω ότι περνάς δύσκολα και μεταβατικά, εύχομαι σιγά σιγά να προσαρμοστείς και να πάρεις βαθιά ανάσα που θα σε βοηθήαει να προχωρήσεις..
Και μετά από κάθε τέλος έρχεται μία νέα αρχή...
Είναι ο φόβος για το άγνωστο που μας τυφλώνει και μας φέρνει σε απόγνωση... υπάρχει όμως ελπίδα, πάντα υπάρχει αρκεί να ψάξουμε να τη βρούμε :)
Δώρα μου εύχομαι να ξεπεράσεις τα δύσκολα που καλείσαι να αντιμετωπίσεις και να έρθουν άλλα καλύτερα, μεγαλύτερα και ομορφότερα στην ζωή σου. Σου στέλνω την θετική μου ενέργεια και ένα χαμόγελο να σε ζεσταίνει :love:
:DQuote:
Originally posted by Mak
I do , I do! :love:
Λοιπον το βρηκα θα μπαινω καθε πρωι να γραφω για να σας ξυπναω να μαζευοσαστε
εχασα το mini party!!!! κριμα!!!!
ειχαμε γύρισμα σημερα και πηγαμε το πρωι κατά τις 8 και γυρίσαμε πριν από λιγο....
Βρε καλώς το αργοπορημένο :)
πως είναι το κορίτσι μας; Ξεκουράστηκες καθόλου; Άρχισε η άδεια διαρκείας;.... :dork:
Ελακι μου αγαπημένο!!
η αδεια διαρκειας εχει ξεκινησει από την προηγουμενη παρασκευή αλλά κάτι τα γυρισματα (2 μερες από το πρωι μεχρι το βράδυ) κατι ο φίλος μου ο ΟΑΕΔ κάτι το κολλητο ΙΚΑ και κατι μια βασική καθαριότητα σπιτιου παραλληλα με ενα ατυχιμα του chef... μονο ξεκουραση δεν το λες...
ασε που αποφασισα να γραψω και βιβλιο με τίτλο " Συμβουλες για να φατε την γυναίκα σας και να φανει φυσικος θανατος...." μου κοψε αλλα 10 χρόνια από την ζωη μου ο chef....
Ευτυχώς,Αγγελικούλα μου,που δεν έπαθε κάτι σοβαρό,όπως αντιλαμβάνομαι,ο καλός σου!
Όλα τα υπόλοιπα θα βρουν το δρόμο τους.Πώς είναι στα γυρίσματα μιας εκπομπής;Χαμός;
Τουλάχιστον στο τέλος μιας κοπιαστικής μέρας γυρισμάτων έχετε έτοιμο φαγάκι να ντερλικώσετε!
Καλή δύναμη σε ό,τι κάνεις και καλή συνέχεια στην επιτυχία του σεφ μας!Φιλάκια πολλά πολλά!
Αγγελικούλα μου όλα θα έρθουν και η ξεκούραση μαζί. Τώρα στην αρχή θα τρέχεις να τακτοποιήσεις άπειρες εκκρεμότητες που έχουν μείνει πίσω. Θα έρθει και η στιγμή που θα καταλαγιάσουν τα πράγματα και θα έχεις περισσότερο χρόνο :)
Όσο για τον σεφ που σε λαχτάρισε, εύχομαι να πέρασε η λαχτάρα και να είστε όλοι καλά. Επιτέλους χρόνος για το σπίτι σου και την οικογένεια σου! Καιρός για αλλαγές παραστάσεων...
καλημερα!!!
πως να μην λαχταρησεις με αυτο??? τα -10 χρονάκια τα χει σίγουρα ο chef!
Ναταλάκι μου στα γυρισματα γινεται της τρελης το πανηγυρι.... (που είναι η Ava οεο με τα πανηγυρια της??????)
Επίσης εχουν συστημα εκγυμνασης ποδιών και οπισθιων (ανεβοκατεβαίνω 2 ορόφους φορτωμένη ίσως και 100 φορές....)
επίσης φροντίζουν και για την σιλουέτα μας (το μεσημεριανό είναι 1,5 σουβλάκι ανά άτομο!!!!!!). Αυτά δε που φτιάχνει ο chef δεν τα προολαβάινεις...... 30 άτομα είναι εκει μέσα όποιος πρόλαβε τον κύριο είδε!!! την πέφτουν όλοι μαζί στο τραπέζι και γινεται ο χαμος!!!!!
Καλημέρα πρωινή Αγγελικούλα :)
Μεγάλη λαχτάρα τα ατυχήματα! Δόξα το Θεό βγήκε σώος ο σεφ και πήγε και στο γύρισμα του και στο σπίτι του βεβαίως βεβαίως στην οικογένεια του :).
Μου φαίνεται έχεις γίνει βοηθός σεφ κοπελιά;; Μην του γίνεσαι πολύ συνήθεια του σεφ σου γιατί δεν σε βλέπω να ξεκουράζεσαι χιχιχι
Μεγάλη στούκα!!!! :shocked2:Quote:
Originally posted by angel79
καλημερα!!!
πως να μην λαχταρησεις με αυτο??? τα -10 χρονάκια τα χει σίγουρα ο chef!
Όλοι είναι σώοι και αβλαβείς;
πληρώνομαι ευτυχως για αυτο...
είστε ολοι καλά βλεπω μεγάλο τρακάρισμα?