Originally posted by click
Quote:
Originally posted by filipparas
Ρε κορίτσια πήγα σήμερα και έκανα αποτρίχωση στη πλάτη με laser. Τι το ήθελα, μια χαρά ήταν το ξυράφι. Τι βασανιστήρια είναι αυτά ρε; Κι ενώ εγώ ούρλιαζα από τους πόνους στο θάλαμο βασανιστηρίων από διάφορα άλλα δωμάτια έβγαιναν γυναίκες χαλαρές σα να μην έγινε τπτ, μιλάμε για αναισθησία. Κι έχω να πάω άλλες 5-6 φορές, φρίκη... μέχρι που σκέφτομαι να το διακόψω κι ας έχω πληρώσει.
χαχαχαχαχαχαχαχ τωρα το πηρε το ματι μου αυτο, ελιωσα!
Λοιπον, ελπιζω να μην εκανες το τραγικο λαθος να μη συνεχιζεις τις συνεδριες σου και να ξαναεβαλες ξυραφι!!!!
Σαν το λεηζερ ΔΕΝ εχει!! Ξενοιαζεις μια για παντα. Τι να πουμε και μεις που μεχρι να ανακαλυψουμε το λεηζερ ή να βρουμε τα τρελα ποσα που χρειαζονται για λεηζερ, ανεχομαστε κερια και χαλαουα. Εκει να δεις πονος!! Και μετα παρε και θηλακιτιδες, φαγουρα, σπυρακια, εξανθηματα, σημαδια και δε συμμαζευεται.
Λεηζερ και ξερο ψωμι.
Εκανες λιγο στην πλατη και γκρεμιστηκε ο κοσμος. Τι να πουμε και μεις που κανουμε λεηζερ μεσα στο απαυτο μας?!?!? Ε ναι φυσικα και βγαινουμε μια χαρα. Ο,τι εγινε εγινε, παει και περασε. Δε θα βγαινουμε κλαμενες. Ευτυχως το λεηζερ καιει στιγμιαια και μετα τελος.
Δεν πιστευω να ξαναεβαλες ξυραφι εεεε.........??