γιουχου σας και παλι σας μιλα η πετσοκομμενη.εκανα την κοιλιτσα μου στις 24/10 ειμαι καλα σχετικα με το χειρουργειο μονο η ζωνη με ενοχλει αλλα την επαθα γιατι κολλησα ιωση κλαψ
Printable View
γιουχου σας και παλι σας μιλα η πετσοκομμενη.εκανα την κοιλιτσα μου στις 24/10 ειμαι καλα σχετικα με το χειρουργειο μονο η ζωνη με ενοχλει αλλα την επαθα γιατι κολλησα ιωση κλαψ
Περαστικά!!!
Περαστικά,Λιλάκι!Από την ίωση,από το...πετσόκομμα(μα πώς τα λες,πώς τα λες...)
από όλα όσα σε ταλαιπωρούν...Τα καλύτερα έρχονται!Για ό,τι περνάς θ'ανταμειφθείς!
long time no see... οπως λένε στο χωριο της μανας μου!
Λιλακι μου αγαπημενο όλα περνανε... και το ξερεις! περαστικα αγαπημενη και με γεια την καινουργια σου κοιλιτσα!
τα δικά μου νεα.... ανυπαρκτα!
Δουλεια γιοκ - που να βρεις αλλωστε! στα γυρισματα φέτος δεν εχει θεση για μενα για να βγαλουμε κανενα χατσιλικι.....
ο chef - TV περσόνα εξαφανισμένος από προσωπου γης... αποτέλεσμα τα δικα μου νευρα να είναι κρόσια..... όσο δεν παει όμως~
Κιλά τα ίδια! αν και ξεκινησα crossfit (που είσαι Ναταλακι με τις απορίες σου) δεν εχω καταφέρει να βαλω την διατροφή μου σε σειρα για να χει αποτέλεσμα το cross fit! αλλα που θα παει θα το βρω.....
Το μόνο που φχαριστήθηκα φετος ήταν οι διακοπές! 1 βδομαδα Κρητη με μηχανη - ειδα αγαπημενα πρόσωπα έστω και για λίγο - χωρίς παιδί εννοείται! 10 μέρες αγαπημενο χωριο με εκδηλώσεις για τον 15Αυγουστο (ε'ιχα χρόνια να το ζήσω, να χορέψω και ας μην ξέρω τα βηματα, να πιω τσιπουρα με αγαπημενους "συχωριανους" να δω τις κοπέλες με τις παραδοσιακες φορεσιες, να κανω καινουργιες φιλιες! φαντάσου να καταγομουν και από κει...... και ενα ΣΚ στο βραχάτι στην κορινθο! όλη μέρα σε μια πισινα! Ίσως να χω να περάσω τετοιο καλοκαιρι από τα 18 μου!
Σας φιλώ όες και όλους γλυκα! μου λείπετε πολυ!!!
PS Ναταλάκι μου 72 φιλια και 27 αγκαλιες!
α ξεχασα... χτυπησα και ένα tatoo με το ονομα του μικρου και την ημερομηνία γένησης του! πάμε για τρίτο τώρα.... αλλωστε η γιορτη μου είναι 3 μέρες μακρια!
Αχ!Πόσο μου έλειψαν αυτά! :love:Quote:
Originally posted by angel79
PS Ναταλάκι μου 72 φιλια και 27 αγκαλιες!
Αγγελικούλα μου,με γειά του νέο τατουαζάκι σου!Πιο αγαπημένο δε νομίζω να'χεις ούτε ν'αποκτήσεις ποτέ!Άντε να δω πότε θα τολμήσω κι εγώ!
Δεν πολυκατάλαβα το καθεστώς με τον εξαφανισμένο Τιβιπερσόνα.Κυριολεκτείς ή μιλάς επί της ουσίας;Ανασφάλεια σε πολλά μέτωπα,βλέπω,μανάρι μου...
Αλλά έχουμε περάσει και δυσκολότερα και καταφέραμε ν'αναγεννηθούμε από τις στάχτες μας!Μήπως να χτυπήσουμε έναν φοίνικα να μας το υπενθυμίζει
στις προκλήσεις;Ελπίζω σύντομα να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να γεμίσουν τη ζωή σου νέες σημαντικές εμπειρίες(στον επαγγελματικό τομέα κι όχι μόνο)!
Τουλάχιστον χάρηκες το καλοκαίρι σου!Ήρθες σ'επαφή με παλιά αγαπημένα κομμάτια του εαυτού σου!Ας μην περάσουν χρόνια μέχρι την επόμενη φορά οκ;
Καλημέρες!
Ναταλακι μου εχει ανοιξει πολλά μετωπα η tvpersonna και και εχει χαθει από το σπίτι.... μαλλον από το ξενοδοχειο για να είμαστε πιο ακριβεις. Το κακό είναι ότι δεν εχω δουλεια οπότε δεν μιλαω και δεν λαλαω....
θα θελα τόσο πολυ να βρω δουλεια αλλά δεν το κόβω με την κατασταση που επικρατει....
τεσπα.... καλά να μαστε βασικα και κάποτε όλα θα γίνουν!!!!
27 φιλια και 72 αγκαλιες αγαπημένη μου!
Καλησπέρα!
Πώς είστε;; Θυμήστε μου βρε κορίτσια κι αγόρια,που ποστάρουμε παλιές και νέες φωτό μας;;; Ξετρύπωσα κάποιες τόσο...εντυπωσιακές,που θέλω να τις μοιραστώ μαζί σας!:smilegrin:
:thumbup:
Μια που ήρθαν τα θαύματα στην επιφάνεια της θάλασσας και πάλι,ας αρμενίσω κι εγώ λίγο στα νερά τους που μου έλειψαν...
Ελπίζω να σας βρίσκω όλους καλά στην υγεία σας,γεμάτους θετική ενέργεια,ώστε να διαχειριστούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο
ό,τι ενδεχομένως συνοφριώσει τα χείλη μας.Θα χαιρόμουν πολύ να άκουγα νέα σας,ειδικά όσους δεν έχω στο φατσοβιβλίου μου,
όπου σποραδικά ρίχνουν κλεφτιές ματιές οι τοίχοι μας,αφήνοντας την εντύπωση πως κάπου παραπέρα σε απόσταση ενός κλικ
συνυπάρχουμε κι ανά πάσα στιγμή μπορούμε να πούμε και δυό λόγια...αν και τελικά όσοι δεν είμαστε φίλοι κι εκτός φμπ δε λέμε...
Προχθές μιλούσα με το Ιθακοκόριτσο και θυμήθηκα το ποπ μας κορίτσι με την παράξενη λέξη που είχε για καλό της,που φυσικά ξέχασα...
Κρίμα που μετά το ποπ είχε στοπ...Τέλος πάντων...ας είμαστε καλά όπου κι αν είμαστε κι ας επικοινωνούν πού και πού φευγαλέα οι σκέψεις μας.
Τα νέα τα δικά μου εν συντομία.Τρεις λέξεις κυρίως τα συνοψίζουν: Ψυχολογία,σώμα,Τήρης.
Οι σπουδές στην ψυχολογία μου έφεραν πίσω τη Ναταλία του σχολείου πριν τη λάβα της Νομικής που έκαψε
διάθεση για μάθηση,αυτοπεποίθηση και πολλά πολλά άλλα...Μαθαίνω ενδιαφέροντα πράγματα,επιβεβαιώνεται η πεποίθηση μου
πως εδώ είναι η κλίση μου,γνώρισα νέους ανθρώπους,ξυπνώ από πνευματικό λήθαργο και γενικά νιώθω δημιουργική και πάλι χαρά.
Εδώ και λίγους μήνες ζούμε μαζί με τον Τήρη σπίτι μου στη Θεσσαλονίκη κι είχα ξεχάσει πόση γαλήνη σου δίνει η φροντίδα κι η συνύπαρξη.
Από ταξιδάκια μέχρι δουλειές που πρέπει να γίνουν είναι ωραίο να έχεις κάποιον δίπλα σου...ακόμη κι αν το βράδυ ροχαλίζει...
Το σώμα τώρα πάσχει και με ταλαιπωρεί.Τα κιλά ανέβηκαν σε όρια που ο πόνος αυξήθηκε πολύ και τα γόνατά μου δυσκολεύονται
να ακολουθήσουν τα τρεχάματά μου.Παίρνω χάπια,κάνω ενέσεις,αλλά πρέπει να χάσω κιλά.Βήμα και μαχαιριά στην καρδιά δε βγαίνει ζωή.
Οπότε μετά από ενάμισυ χρόνο που πρωτοπήγα στο Ρίο,αποφάσισα να κάνω τις απαιτούμενες εξετάσεις ώστε να μπω στη λίστα αναμονής
κι εγώ παρόλο που οι αυξημένες πιθανότητες θνησιμότητας κι επιπλοκών συν το ότι θα πρέπει η ίδια μάλλον να καλύψω τα έξοδα μου εκεί
με αποθαρρύνουν σε συνδυασμό πάντα και με την χρόνια άρνηση μου να προχωρήσω σε τόσο επεμβατική αλλαγή στα εσωτερικά μου όργανα.
Πρέπει στο χρόνο που θα μεσολαβήσει να το δω όλο και θετικότερα μέχρι να το πιστέψω πως αυτήν τη φορά όλα θα πάνε μια χαρά,να κλείσει
επιτέλους ο κύκλος της ταλαιπωρίας μου με τα κιλά(20 χρόνια δίαιτες,μηχανήματα,ενέσεις κλπ και 10 χρόνια βαριατρικές επεμβάσεις
και τα δικά τους λοιπά).Αυτά τα νέα μου πάνω κάτω στα σημαντικά τους...Ο απόηχος πάντως είναι αισιόδοξος και θετικός για όσα έρχονται!
Σας αφήνω τώρα να συναντήσω αγαπημένη μου φίλη,αγαπημένο μου γιό της και σύζυγο και θα έρθω πάλι μήπως βρω και δικά σας νέα.
Να μου σας προσέχετε και να μην πάψετε να τολμάτε να πραγματώσετε τα όνειρα σας.Όσο κι αν άπιαστα φαντάζουν ή σκονισμένα στο χρόνο.
Θαύματα; Πόσο θέλω να πιστέψω κι εγώ σ αυτά ! Πόσο μάλλον όταν χρειάζομαι όχι ένα αλλά δυο ! Δεν έχω άλλες επιλογές όμως , πρέπει να πιστέψω ότι θα μου συμβούν και τα δυο . Το χω ανάγκη να συμβούν και τα δυο και μέχρι να συμβούν δεν μπορώ να σκέφτομαι τίποτε άλλο . Ούτε πιθανότητες να συμβούν ούτε τα θα δούμε ... Των γιατρών . Μόνο ότι θα συμβουν
Γλυκό μου Ναταλάκι, χαίρομαι που είσαι καλά με τον άνθρωπο σου και επιτέλους έχεις κάποιον δίπλα σου, στεναχωριέμαι για τους πόνους σου.... δεν κατάφερα να σε δω αλλά σε σκέφτομαι πάντα θετικά και το μέλλον μόνο καλά θα σου φέρει, ακούγεσαι πιο αισιόδοξη από ποτέ κι ας πονάς, και το μέλλον δυστυχώς ή ευτυχώς κατά ένα μεγάλο μέρος το καθορίζουμε μόνοι μας.
Εγώ είμαι όπως τα ξέρεις, τα παιδιά καλά και εγώ φλερτάρω με τα 100 κιλά καθημερινά ! Οι πρώτες μικρές ενοχλήσεις στα γόνατα έκαναν την εμφάνισή τους, οι αστράγαλοι μονίμως πρησμένοι κι εγώ αδιόρθωτη κάθε μέρα ξεκινώ μια νέα δίαιτα, νέα προσπάθεια, κλπ., ξέροντας πως η λύση δεν είναι εκεί αλλά στην αλλαγή σκέψης και στάσης. Το να τα κάνεις είναι πιο δύσκολο από το να τα λες…. Γέρασα και μυαλό δεν έβαλα !!!!!!!
Θαύματα λένε ότι συμβαίνουν, θαύματα ζούμε ή ζήσαμε ή θα ζήσουμε, ένα θαύμα είσαι και εσύ Ναταλόνι για όσους σε αγαπάνε..
Κατάθεση νέων.. Είμαι καλά και άσχημα, βιώνω την ολοκλήρωση μιας σχέσης απρόσμενης μεν αλλά πολυαναμενόμενης από πάντα.. Μιας σχέσης που έχει δυσκολίες αλλά και πλήρωση.. Έχουν αντιφατικότητα αυτά που γράφω γιατί έτσι είναι και αυτά που ζω πανω κάτω, καθόλου γκρι, πολύ άσπρο και πολύ μαύρο, ευχάριστες κατηφόρες και δύσκολες ανηφοριές, πτήσεις με αερόστατο και μερικές ανώμαλες προσγειώσεις του.. Όμως είμαι εδώ, ευγνώμων για όσα δώρα ζω και μεταλαμβάνω. Το σπίτι μου έχει γεμίσει συναισθήματα, ήχους, εικόνες, μυρωδιές. Αποφεύγω να κάνω τη ζωή μου μπακάλικο ώστε να βγουν τα ζύγια και να αρχίσουν τα μετρήματα, πόσα έδωσες, πόσα πήρες. Ανοίγω την ψυχή και ζω.
Καλημέρα σας θαύματα.
Καλησπέρα σε όλους!
Επιστρέφω και εγώ μετά από καιρό...
Αυτό που είπες, δεν φαντάζεσαι πόσο με βοήθησε!Quote:
Originally posted by NADINE
Να μου σας προσέχετε και να μην πάψετε να τολμάτε να πραγματώσετε τα όνειρα σας.Όσο κι αν άπιαστα φαντάζουν ή σκονισμένα στο χρόνο.
Είμαι σε μια φάση που δεν ξέρω τί θέλω να κάνω στη ζωή μου. Όλοι μου λένε ότι δεν μπορώ να κάνω το ένα, δεν μπορώ να κάνω το άλλο, ότι είμαι μεγάλη για να αρχίσω κάποια πράγματα που μ' ενδιαφέρουν...
Και εγώ παλεύω μέσα μου...
Να τους ακούσω και να ζω μια ζωή γεμάτη συμβιβασμούς, ή να τους γράψω και να κάνω ό,τι θέλω;
Αλλά πάλι, μήπως ξέρω και τί είναι αυτό που θέλω;
Αν ήξερα θα το ακολουθούσα με όλη μου την ψυχή.
Φοβάμαι ότι θα περάσει η ζωή μου και δεν θα έχω αποκτήσει ποτέ έναν σκοπό, κάτι να με κάνει να νιώσω πλήρης.
Τέλος πάντων, ελπίζω να είστε όλοι καλά!
Nadine, σου βγάζω το καπέλο που σπουδάζεις τελικά αυτό που θέλεις! Χίλια μπράβο!
Εύχομαι κάθε επιτυχία στην επέμβαση που θέλεις να κάνεις!