Να νιώθεις ήδη καλά με τον εαυτό σου!Είμαι σίγουρη πως έχεις πολλά για να νιώθεις περήφανη!
Κι η χαλάρωση των διακοπών θα σ'επιβραβεύσει για όλο αυτόν τον κόπο εργασίας μέσα στη ζέστη!
Μακάρι να χάσεις τα κιλά που θέλεις,αλλά δυο πάνω δυο κάτω δεν κάνουν ουσιαστικά τη διαφορά
στο πώς θ'απολαύσουμε τις διακοπές μας και πόσο καλά οφείλουμε να νιώθουμε με τον εαυτό μας...
Κάθησε λίγο κι αναλογίσου όσα υπέροχα είσαι και μέχρι τώρα κατάφερες και πάρε δύναμη απ'αυτά!
Κι αφέσου στο καλοκαίρι αυτό να χαράξει ευχάριστα ανεξήτιλες αναμνήσεις στις αισθήσεις σου...
Όσο για μένα,αν και δεν έχω ζυγαριά,ήδη έχω αλλάξει.Έχω ξεπρηστεί κάμποσο και σίγουρα έφυγαν κιλά,
αλλά ταυτόχρονα είμαι και αδύναμη,χλωμή,με μαύρους κύκλους...Θα περάσει ο μήνας και θα καρδαμώσω
όμως με το που θα μπορούμε να τρώμε μικροπόσότητες πιο νορμάλ διατροφής,οπότε υπομονή ν'ανθίσει
εκείνη η δόλια λεμονιά στη γειτονιά!Τα χάπια για το γόνατο δε με αφήνει προς το παρόν να τα πάρω ο Καλφ.
γιατί όλα είναι φρεσκοκομμένα μέσα μου κι ήδη παίρνω τα συμπληρώματα διατροφής που επιβάλλονται
εφ'όρου ζωής με την επέμβαση αυτή.Συν του ότι είμαι όλη μέρα καθιστή για να πίνω όσα πρέπει και κρέμεται
και δεν ξεκουράζεται το πόδι μου.Αλλά οκ...Η αντίστροφη μέτρηση συνεχίζεται κι όλα θα πάνε μια χαρά!