και ψυχραιμια σε οτι λεω γιατι τα νευρα μου δεν ειναι καλα
Printable View
και ψυχραιμια σε οτι λεω γιατι τα νευρα μου δεν ειναι καλα
πως απο δω πρωι πρωι μουσιου? καλημερα!
ξυπνησα πρωι και λεω δε γραφω καμια μαλακια να χαλαρωσω γιατι δεν την παλευω παλι
καλημερα μυστηριακη αιθερια υπαρξη!!!!
χαχαχαχα..εγω ειμαι η μυστηριακή αιθερια υπαρξη??... γιατι δεν την παλευεις? πήγες στον γιατρο?
ακουσε με λιγο ρεα για να καταλαβεισ κι εσυ εγω κανω δουλεια δυσκολη ενιοτε και πολυ δυσκολη
ενιοτε γινονται και διαφορεσ μαλακιεσ εσυ πιστευεισ στα λογια εγω δεν πιστευω εδω που μενω
εγω ελπιζω να μην πιστευουνε στα λογια τελοσ παντων αυτη τη δουλεια που κανω εγω
δεν μπορει να την κανει κανενασ αλλοσ τοσο γρηγορα δε ξερω γιατι ειναι οι αλλοι ετσι κι εγω ειμαι ετσι
αλλα δεν μπορει να την κανει κανενασ αλλοσ τοσο γρηγορα κι επειδη περναω λιγο δυσκολα
ψυχραιμια σε οτι λεω γιατι κι εγω εχω ηρεμησει τωρα δεν ειμαι για τρεχαματα εσεισ πιστευετε στα λογια
εγω μετα τη γνωριμια με τα αλανακια μου δεν πιστευω στα λογια αυτεσ μου μαθανε τα γραμματα τελοσ παντων για
να μη στα πολυλογω πρεπει να χαλαρωσουμε ολοι τουλαχιστον να μη γινονται μαλακιεσ επιπλεον
απο αυτεσ που πρεπει παντωσ ενα θα σου πω αν θελησουν να με πληρωσουνε για ολα οσα εχω κανει
θα βαλω το κρατοσ μεσα παρολαυτα εγω δε θελω λεφτα να εξηγουμαστε κι ολα ουτε κι αυτοι εχουνε
θελω να τα χουμε καλα να ειμαστε ψυχραιμοι κι ολα καλα να μπορεσω να ζησω κι εγω μια ζωουλα καλη αν ειναι δυνατον
δεν εχω δηλαδη απαιτησεισ αυτο θελω να σου πω γιατι ετσι ειμαι μαθημενοσ αλλα να τα χουμε καλα
τα χαπια σου τα παιρνεις κανονικα ή κανεις μαγκιες?? ...αυτο απαντησε μου σε παρακαλω... συγκεντρωσου !!!
δεν κανω καμια μαγκια ολα στην ωρα τουσ
ξεκιναω το πρωι παιρνω τα πρωινα και το βραδυ αλλο και οπτικα ειμαι καλα
απλα λεω ολη την ωρα μαλακιεσ και λιγο δουλεια κανω οταν παω για δουλεια
τα ελαφρια δηλαδη τα κανω τα βαρια τα κανω αλλα κουραζομαι σχετικα ευκολα
επισησ εχω να σου πω οτι αν νομιζετε οτι εσεισ ειστε βασανισμενοι δεν εχετε δει εμενα
οχι οτι εχω τιποτα οπτικα αλλα καμια φορα μιλαω σαν παππουσ κι αυτο ειναι απο αυτα που εχω περασει
δεν το κανω δηλαδη επιτηδεσ
απεδειξα και στον πιο ηλιθιο οτι δικαιωσ την πηρα τη δουλεια πριν απο χρονια για οσουσ ξερουνε την ιστορια μου
τελοσ παντων τωρα αρχισανε να με πληρωνουνε δε με νοιαζει δουλεια ειναι εγω απεδειξα οτι την κανω καλα
επισησ να σασ πω οτι ειμαι πολυ κουρασμενοσ και βαρεθηκα αυτη τη ζωη τη δυσκολη
θελω μια πιο ευκολη ζωη γιατι ειμαι κουρασμενοσ δεν ξερω αν τελειωσε η δουλεια μου και τι θα με κανουνε
παντωσ κανονικα πρεπει να παρω αποζημιωση και να δουλευω για χαβαλε τωρα απο εκει και περα ασ κανουν οτι θελουνε
εγω βαρεθηκα θελω μια αλλαγη βαρεθηκα τα μπαχαλα ηρεμησα νομιζω
επισησ να σασ πω οτι εσεισ ειστε μαθημενοι με το ιντερνετ κι εγω δεν ξερω τιποτα
απο αυτα που ξερετε εσεισ γιατι πολυ απλα ειμαι μαθημενοσ αλλιωσ
εγω ευχαριστιεμαι να παω να πιω ενα καφε να πω πεντε μαλακιεσ
να περασω καλα αμα εσεισ περνατε καλα στο ιντερνετ εχουμε διαφορα νοοτροπιασ
επισησ να σασ πω οτι μου κανανε μια δουλεια πριν χρονια
στον οργανισμο μου κλπ χωρισ να με ρωτησουνε
χωρισ να μου πουν τιποτα τελοσ παντων εγω καλα ειμαι
μονο που λεω μαλακιεσ αυτοι τα κανανε για να μην αντεξω και να τρελαθω και να μην εχω ζωη
νομιζανε οτι οι τρελλοι δεν εχουν ζωη για να με τιμωρησουνε τελοσ παντων μετα πολλα με τα λιγα
αντεξα ειμαι καλα και θελω αποζημιωση γιατι ο τροποσ που εγινε ειναι απαραδεκτοσ κι ασ παω φυλακη δε με ενδιαφερει
θελω αποζημιωση
κι ασ ερθει οποιοσ θελει και την εκανε την μαγκια να τον κανω μια χειραψια να δει τα χερια μου να μου πει αν δουλευω η οχι
τελοσ παντων ολοι φταιμε ασ παω φυλακη δε με ενδιαφερει
η δουλεια τελειωσε μπακ του λαιφ που λενε και στο χωριο μου
ειμαι και χαλαροσ ετσι σα να μη συμβαινει τιποτα ωραια δουλεια μ αρεσε αλλα για λιγο δεν ειναι για πολυ