Μπράβο Πηνελοπάκι, μπράβο!!! :thumbup:
Μπράβο σε όλες τελικά, dew, Πεταλουδίτσα, άντε να πάρουμε τα πάνω μας όλες, που θα πάει κοντεύω 15ήμερο θα κουνηθεί η άτιμη :flaming:
Printable View
Μπράβο Πηνελοπάκι, μπράβο!!! :thumbup:
Μπράβο σε όλες τελικά, dew, Πεταλουδίτσα, άντε να πάρουμε τα πάνω μας όλες, που θα πάει κοντεύω 15ήμερο θα κουνηθεί η άτιμη :flaming:
Bettoyla υπομονη θελει..
εγω πλεον κολαω πολυ συχνα... χανω 5 κιλα... κολαω κανα μηνα..
αντε παλι μετα πεφτω αλλα 5 κιλα...
οσο πλησιαζουμε στο στοχο μας τοσο πιο δυσκολα τα χανουμε..
Ναι έτσι είναι Ζωίτσα μου, θέλει υπομονή και επιμονή, γιατί αν δεν βλέπεις απώλειες είναι εύοκολο να απογοηυευτείς και να τα παρατήσεις.
Την έχω ατήσει άπειρες φορές έτσι.
Kαλημερα κοριτσια! Πω πω ηρθε το φθνοπωρο! Γουσταρω!Ειμαι στο μπαλκονι και κρυωνω. Ωραιος ο σεισμος πρωινιατικα?
Σημερα -1 κιλο.
54.7
YES YES YES YES YES
Μπράβπ πηνελόπη!!!!!! :smilegrin:
Τέλεια!!!! Πόσα θέλεις να φτάσεις??
Εχω πιασει τον στοχο στα 55...
Αντε ρε και νομιζα οτι το ειδα στον υπνο μου!Οντως σεισμο εκανε.:PQuote:
Originally posted by penelope1985
Kαλημερα κοριτσια! Πω πω ηρθε το φθνοπωρο! Γουσταρω!Ειμαι στο μπαλκονι και κρυωνω. Ωραιος ο σεισμος πρωινιατικα?
Σημερα -1 κιλο.
54.7
YES YES YES YES YES
Μπραβο Πηνελοπη τα σπας.:thumbup:
Σημερα εγω -400.Τωρα μαλιστα, ξεφουσκωνω.:P
μπραβο σε πηνελοπι και κονστανς και σε οσες προσπαθουν!!!ελενη μου μην ανησυχεις δεν πειραζει. εγω στα 68 νταν σημερα αν και εχθες που ξεκινησα προπονητρια γυμναστικα και εφαγα και νορμαλ προς λιγο...ισως φταινε τα απειρα νερα.. περιμενω αυριο λοιπον!!
Το καθημερινο ζυγισμα πραγματικα μου σπαει τα νευρα, λογω των μεγαλων αποκλισεων. Πως γινεται να κυμαινομαι +/- 3 κιλα μεσα σε μια ημερα(παντα πρωι)?? Προσπαθω να το αποφευγω, αλλα τον τελευταιο καιρο που οι διατροφικες διαταραχες επεστρεψαν πεφτω στην παγιδα.
Το καθημερινο ζυγισμα πραγματικα μου σπαει τα νευρα, λογω των μεγαλων αποκλισεων. Πως γινεται να κυμαινομαι +/- 3 κιλα μεσα σε μια ημερα(παντα πρωι)?? Προσπαθω να το αποφευγω, αλλα τον τελευταιο καιρο που οι διατροφικες διαταραχες επεστρεψαν πεφτω στην παγιδα.
Ουπς, γιατι 2 φορες?? Ειμαι καινουργια και καποια λαθακια πλοηγησης θα τα κανω, συγχωρεστε με:smilegrin:
Lifedrops καλως ηρθες! Τι εννοεις διατροφικες διαταραχες/
συγχαρητήρια penelope.λες κ έπιασα εγώ το στόχο μου νιώθω.
Σ'ευχαριστω κουκλα. Και στα δικα σου!
Ευχαριστω πολυ για το καλωσορισμα.
Εννοω βασικα βουλιμια. Υπαρχουν και μερες που τρωω ελαχιστα, αλλες που τρωω παρα πολυ, αλλα το βασικο μου προβλημα ειναι οι βουλιμικες κρισεις που συνοδευονται απο εμετο. Τον τελευταιο 1-1,5 χρονο συμβαινουν αρκετα πιο αραια, με εξαιρεση τις τελευταιες 2-3 εβδομαδες. Παλια υπεφερα, δε θελω να ξαναγινει ετσι.