Σοβαρα μιλας; Ανατριχιασα ε! Φαντασου τι δεσιμο υπαρχει εννοειτε οταν με το καλο! Θα προσπαθησω να περιγραψω
Printable View
Σοβαρα μιλας; Ανατριχιασα ε! Φαντασου τι δεσιμο υπαρχει εννοειτε οταν με το καλο! Θα προσπαθησω να περιγραψω
Σκέφτομαι επίσης, ότι σπατάλησα τη βραδυά μου με βαρετά άτομα. Πρώτα ήρθε ένα ζευγάρι επίσκεψη για καφέ. Ήθελαν φραπέ, που σημαίνει ώρα πολλή. Έκανα υπομονή και μετά, ως καλή οικοδέσποινα, πρόσφερα γλυκό και μάλιστα φτιαγμένο από τα χεράκια μου. Το έφαγαν κι αυτό και μετά δήλωσαν ότι πεινούσαν. Παρήγγειλα πίτσα. Στο μεταξύ και επειδή δεν έλεγαν να φύγουν με τίποτα, κάλεσα και ένα ακόμη βαρετό ζευγάρι, που τους είχα υποχρέωση. Έδεσαν μεταξύ τους και κόντεψα να κόψω φλέβα! Όταν έφυγαν -επιτέλους- έκανα μπανάκι και φόρεσα το σούπερ νυχτικό. Αγαπώ αρκουδάκι!
δες το θετικα!!!!!! εβγαλες 2 βαρετες υποχρεωσεις σε μια βραδια......... :roll::roll::roll::roll:
καλημερα ομορφακια.. τι κανετε? :)
εχει δικιο η Κονινα Ανακι! με ενα σμπαρο 2 τριγωνια :lol: αν και δεν βρισκω το λογο να πιεζεσαι γενικα στη ζωη σου, οτι σε χαλαει , το στελνεις :roll:
σημερα φτασαμε αισιως τα 83 κιλα, αλλο ενα κατω και μπαινουμε στον 4ο μηνα, δεν θα αλλαξω τικερακι γιατι προβλεπετε ανηφορος μετα οποτε οκ.
ολοι με κραζουνε να τρωω ''τωρα πρεπει να τρως για 2'' (σιγα μην πρεπει να τρωω για ενα λοχο) ''τα μαγουλα σου μπηκανε μεσα'' οταν ηταν εξω ομως , ηταν λες και με ειχανε φαει μελισσες :lol: καλο? :P
τουλαχιστον απολαμβανω τα ''νεα'' τους σχολια , και θυμαμαι τα παλια και γελαω
πολυ καλημερα μας και απο εδω! :saint:
καλημέρα μιτσοκολάκι!τι χαζή άποψη είναι αυτή πως οι έγγυες πρέπει να τρώνε για δύο?? εγώ βέβαια στοπαρελθόν έλεγα πως μόλις μείνω έγγυος θα τρώω ότι μου έρχεται στο μυαλό χωρίς να πολυσκέφτομαι: ωχ έχει θερμίδες,ωχ θα παχύνω και άλλα τέτοια,αλλά τώρα προβλέπω όταν με το καλό θα συμβεί να είμαι μετρημένη κ περιορισμένη λόγω χειρουργείου :D
βλακειες βρε αγγελουδακι μου, το συζητησα και με τους 2 γιατρους (και με τον χειρουργο μου και με τον γυναικολογο μου)
αρκει να εχω καλες εξετασεις αιματος, και νυστικη να μεινω το μωρο θα τρεφετε απο μενα και θα μεγαλωνει κανονικα
νιωθω τοσο μα τοσο τυχερη με την σληβ , αμα δεν την ειχα κανει, θα ειχα ξεφυγει μιλαμε. . και σε ποσοτητα και σε ''ποιοτητα''
ειναι το απολυτο εργαλειο οι επεμβασεις μας, αυτο ακριβως που λες! λιγα και καλα! και χωρις αγχος φυσικα...
ευχομαι να χασεις τα κιλακια σου και να βαλετε μπρος για νινακι κοριτσακι μου να ολοκληρωθει η ευτηχια σου!
αληθεια τι σου ειπε ο ντοκτορας σου για την εγκυμοσυνη? πρεπει να περιμενεις καποιο χρονικο διαστημα?
στην σληβ ειναι μετα τον χρονο παντως
σε εμένα που έκανα το μικρό μπαί πας ο χρόνος αναμονής είναι ένας χρόνος (αν είχα το μεγάλο 18 μήνες),μετά από τον χρόνο θα βάλουμε φουλ τις μηχανές μπας και το πετύχουμε το άτιμο το μπεμπέ αλλιώς θα καταλήξουμε σε εξωσωματική (και τώρα εξωσωματική μου έλεγαν οι γιατροί να κάνουμε ,αλλά εφόσον με το χάσιμο των κιλών αλλαζουν και τα δεδομένα και θεωρείται πως η γυναίκα μετά συλλαμβάνει πιο εύκολα θα προσπαθήσουμε να μας κάτσει φυσιολογικά )
μια χαρα!
πιστευω ακραδαντα οτι δεν θα χρειαστεις :love: για πολλους αλλους λογους που πατανε κατω την ιατρικη ;)
http://www.youtube.com/watch?v=ryNFRVdHX6s
απο το πρωι σημερα σε σκεφτομαι ..
αλλα κουραστικα .. κουραστικα να περιμενω ..
κουραστικα να παιζεις μαζι μου, να μου λες γλυκολογα, να με πειραζεις , να μου λες σ'αγαπω (εστω και φιλικα) ...και μετα να σε ακουω να μιλας με την κοπελα σου και με τα ομορφια λογια του κοσμου..
πως γινεται αυτο? το προηγουμενο βραδυ να εχουμε ξενυχτησει μαζι, να χορευουμε, να πινουμε απο το ιδιο ποτηρι το ποτο μας, να με αγκαλιαζεις και να με φιλας στο μαγουλο γιατι δηθεν ειπα κατι αστειο εκεινο την ωρα που σου αρεσε ..και η αποκορυφωση να πειραζεσε οταν καποιοσ σου λεει ποσο ομορφα ματια εχω και τι ομροφη ειμαι και να τον ρωτας αν εχει σκοπο να σε κανει να ζηλεψεις και τα λεει ολα αυτα ..
κουραστικα, στην αρχη ειχα την αμφιβολια μηπως εγω τα παρεξηγω ολα αυτα, και ειναι απλα μια υπερμετρη συμπαθεια σου προς εμενα και επειδη εχω αναγλη απο εναν συντροφο παρεξηγω τις κινησεις σου ..
αλλα μαλλον εσυ εχεις αναγκη απο τονωση του εγωισμου σου ... γιατι δεν εισαι βλακας εχεις καταλαβει πως μου αρεσεις ..
αλλα .. εισαι αλλου και δεν προκειται να μπω αναμεσα σας .. και επειδη ολη αυτη η φαση μονο κακο μου κανει καιρος να το σταματησω ....
δεν ξερω τι λενε οι γιατροι παντως εγω και τα δυο παιδια τα επιασα στα 135 κιλα....και σχετικα γρηγορα απο τοτε που αποφασισαμε οτι θελουμε παιδι....ειχα πολυ ευκολες εγκυμοσυνες (αν εξαιρεσουμε τους εμετους και τις ναυτιες) καμια σχεση δηλαδη με τα κιλα...οι εξετασεις ηταν ολες τελειες προς εκπληξη των γιατρων....Quote:
Originally posted by aggeloydaki
σε εμένα που έκανα το μικρό μπαί πας ο χρόνος αναμονής είναι ένας χρόνος (αν είχα το μεγάλο 18 μήνες),μετά από τον χρόνο θα βάλουμε φουλ τις μηχανές μπας και το πετύχουμε το άτιμο το μπεμπέ αλλιώς θα καταλήξουμε σε εξωσωματική (και τώρα εξωσωματική μου έλεγαν οι γιατροί να κάνουμε ,αλλά εφόσον με το χάσιμο των κιλών αλλαζουν και τα δεδομένα και θεωρείται πως η γυναίκα μετά συλλαμβάνει πιο εύκολα θα προσπαθήσουμε να μας κάτσει φυσιολογικά )
ρε γαμωτο γιατι ολα τα εσωρουχα εγκυμοσυνης ειναι ασπρα και μπεζ σαν της γιαγιας μου? χαθηκε κανα μαυρο κοκκινο λεοπαρ ? γκρρρ :mad:
μπορει να με φωτησει καμια πρωην εγλκυουλα?! δε βρισκω :thumbdown:
υπαρχουν εσωρουχα εγκυμοσυνης??????????
ναι migg Μου ειδικα σουτιεν τωρα δε μπαινει κανενα, απλα ειναΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΑ χωρις μπανελες και σκληρα υλικα και ειναι πιο ελαστικα και ανετα :/
α σουτιεν οκ σωστα...εμενα δεν ειχε μεγαλωσει στηθος οποτε φοραγα τα κανονικα μου...πηρα ενα μονο που ανοιγει μετα για θηλασμο αλλα δεν με βολευε και το βαλα μια φορα μονο...
οχι τιποτα αλλο αλλα πονανε κιολλας τα καημενα :P αλλα εδω μονο ασπρα και κρεμ :fake sniffle:
τυχερη ησουν .. εχω ακουσει οτι του θυλασμου ειναι αβολα γενικα