Aυπνια....
Printable View
Aυπνια....
Tι να πουμε κι εμεις;;;
Σκατα η σημερινη ημερα ηταν σκατα... :/
Ολα λαθος....
Τουλαχιστον γινεται και κατι διαφορετικο και ξεχνιεμαι οτι ειμαι ασχημος...
Ρε συ βαριεμαι συνεχεια να διαβασω.. Αναβολη προθεσμιας λοιπον! Προσω ολοταχως! Γιατι λες ομως οτι εισαι ασχημος? Εμφανισιακα εννοεις η κατι αλλο??
Εμφανισιακα εμφανισιακα.. :P
Αλλα γενικα το εχω ξεχασει ή απλα εχω βαρεθει να το σκεφτομαι και να στεναχωριεμαι...Νομιζω οτι το αποδεχομαι πια και αυτο ειναι καλο :P
Ναι αλλα το "ασχημος εμφανισιακα" μπορει να ειναι καθαρα υποκειμενικη σ αποψη! Συνηθως τεινουμε να βρισκουμε κουσουρια στον εαυτο μας κ να μην εκτιμουμε αυτο π ειμαστε!
Kαλα αυτο το υποκειμενικο το εχω ακουσει ισα με 1569 φορες....
Μηπως εφοσον το χεις ακουσει τοσες χιλιαδες φορες πρεπει να το πιστεψεις? Διοτι αλλιως βλεπουμε εμεις τον εαυτο μας κ αλλιως οι αλλοι!
Ρομαντικο αρκετα θα ελεγα το σονγκ!!!
Λακρυ (δε ξερω και πως σε λενε....) τον Θωμα πως τον κοβεις θα την κανει τη μαλακια στο τελος;;
Ειρηνη με λενε το χω ξαναπει! Εγω τον κοβω (μεταξυ μας αυτα τωρα, μν μας ακουσει) οτι δεν θα το κανει κ απλα μας τα πρηζει, αν ηταν να το κανει δν θα εβαζε χρονοδιαγραμμα στο οποιο μαλιστα κανει τοσα πραγματα, αλλα ειτε θα αφηνοταν αδρανης, ειτε θα το εκανε κατευθειαν εφοσον αυτο θελει! Απλα ειναι μικρουλης κ λιγο γκρινιαρουλης!
Εγω πιστευω πως αν σε αυτο το χρονικο περιθωριο που εχει δωσει συμβει κατι καλο...
Κατι που θα δωσει χρωμα στη ζωη του και θα την αλλαξει οχι μονο δεν θα κανει τη χαζομαρα που λεει (και που μου εχει περασει κι εμενα απτο μυαλο απειρες φορεεες) αλλα θα διαβαζει τα ποστ που εκανε και θα λεει τι παπαριες εγραφα....
Εν τω μεταξυ εγω που διαβαζα στην αρχη 99 και σημερα λεω φανταρος θα ειναι και θα περιμενει να απολυθει... χαχαχαχαχαχαχα
Κι εμενα αρχικα το μυαλο μ σε κανα φανταριλικι θα πηγε! Εντωμεταξυ απ οσο γνωριζω ο Θωμας δν εχει παει φανταρος, που να παει κ εκει φαντασου τι εχει να γινει! Βασικα απο περυσι τα γραφει αυτα, αφου ηταν θυμαμαι εποχες π εγραφε 289 κ σημερα, π σημαινει πολυ καιρο το ειχε στο μυαλο του, κ δυστυχως δν του εφυγε! Εγω πιστευω αμα ηθελε τοσο πολυ να αυτοκτονησει θα το ειχε ηδη κανει! Απλα ειναι απελπισμενος κ εχει τελειως λαθος σκεπτικο!!
Το θεμα στρατος λυνεται....Τραβαει Ι5 αμα ειναι να αυτοκτονησει χιλιες φορες.....
Suicide is a permanent solution for a temporary problem