Όπου σε κάθε μου ταινία, σε κάθε εξώφυλλο, θα σπονσοράρω το γιατρό μου, τέλειο?
Printable View
Όπου σε κάθε μου ταινία, σε κάθε εξώφυλλο, θα σπονσοράρω το γιατρό μου, τέλειο?
Μάλλον όλοι έχουμε πρόστυχο μυαλό, αυτό καταλαβαίνω..
Ν'απαντήσω;Εγώ μάλιστα να μιλήσω για το γιατρό σου;
Αντε να βγαλει και καποιος χρημα..Κοριτσαρες σας αφηνω γτ σε λιγο θα εχω μια πελατισσα να χτυπαει στο γραφειο κι εγω ακομα ειμαι με πυτζαμες και κανω το τριτο πρωτο-τσιγαρο-της-μερας με καφε..Καλημερα μας και καλο σαβ/κο
Το μυαλό πάει κι έρχεται...Εξάλλου το φρόνημα δεν ποινικοποιείται!Quote:
Originally posted by Ava
Μάλλον όλοι έχουμε πρόστυχο μυαλό, αυτό καταλαβαίνω..
Το κορμί όμως να είναι πρόστυχο και δη να το δηλώνει πως ετοιμάζεται,εμπίπτει αλλού.
Καλημέρα space, κι εγώ η κακομοίρα ένα τσιγάρο έχω ακόμη... Ξέμεινα...
Καλή δουλειά!
Αρχιζω βιζιτες πρωι πρωι...εχω να βγαλω το τεβε μου
Αμάν πια κι αυτή!Στον ύπνο της σε είδε κι έχετε τέτοια ώρα ραντεβού;Quote:
Originally posted by spaceride
Αντε να βγαλει και καποιος χρημα..Κοριτσαρες σας αφηνω γτ σε λιγο θα εχω μια πελατισσα να χτυπαει στο γραφειο κι εγω ακομα ειμαι με πυτζαμες και κανω το τριτο πρωτο-τσιγαρο-της-μερας με καφε..Καλημερα μας και καλο σαβ/κο
Το καλό που τη θέλω να έρθει με θετικές επιδόσεις!Μη μας στερεί άδικα την παρέα σου!
Καλή δύναμη και πάλι,χαρά μου κι αχαλίνωτο Πουσουκού!Φιλάκιααααα
Εγώ το πήρα απόφαση ότι το ταμείο μου δεν με πληρώνει και είπα να κάτσω σπίτι.. Καλή ψαριά!!
Δεν το κόβετε όλοι λέω εγώ;Θα χρειαστούν μετά και λιγότερες βίζιτες για τα χρέη!Quote:
Originally posted by Ava
Καλημέρα space, κι εγώ η κακομοίρα ένα τσιγάρο έχω ακόμη... Ξέμεινα...
Καλή δουλειά!
Και τώρα που μείναμε τα δυό μας...τι κάνουμε;Νυστάζεις;
Απόψε λέω να μην κοιμηθούμε,να πάμε κατευθείαν για δουλειά!
Μην ξεχάσεις τα προφυλακτικά σου!Καλό βόλι!Quote:
Originally posted by spaceride
Αρχιζω βιζιτες πρωι πρωι...εχω να βγαλω το τεβε μου
Το τηλέφωνο φόρτισε. Είσαι?
Ποος τη χ..ει τη δουλειά, όταν δεν έχει χρήμα...
Καλά, αυτή τη στιγμή νιώθω πολύ φοιτήτρια...
ʼντε..είμαι...Τρίτη φόρτιση της ημέρας!Μη φάμε κι άλλο βρίσιμο μόλις ξυπνήσουν οι υπόλοιπες που 7 μόλις ώρες μετρά η νέα μέρα και την πήγαμε κιόλας 5 σελίδες!
Σε παίρνω σε πέντε!Δε νομίζω η σχέση μας να έχει προχωρήσει τόσο πολύ,ώστε να σε πάρω και στην τουαλέτα μαζί μου!Εγώ τα κάνω χρόνια αυτά...Για σένα φοβάμαι...
Εγώ το αποφάσισα, σήμερα θα προφασιστώ ότι λείπω εκτός για δουλειές... Κάτι θα βρω τέλος πάντων.. Έτσι που τα έκανα... Περιμένω...
Μόνο μην το χρεώσεις το αποψινό σ'εμένα!
Η Λατουρ μαντάμ-Λατούρ μεσιέ σε έφαγε!
Κάποιος νυστάζει,πού να ξέρω,πού να θυμάμαι,τι να πω...
Κάποιος νυστάζει κι ησυχάζει,δε με νοιάζει...
Κάποιος νυστάζει,μα το βρήκα!Είμαι εγώ!
καλημέρα!! Καλε δεν πάτε καλά όλο το βράδυ βάζατε τραγούδια και γράφατε στίχους?!!! Είστε ΘΕΕΣ! Τώρα κοιμάστε βέβαια του καλού καιρού φυσικά. Γιώτα την ώρα που ξυπνάμε αυτές κοιμούνται!
Πέρα από πλάκα...οσο σας διάβαζα σκεφτόμουν την καταραμένη χιλιομετρική απόσταση.
Συγνώμη όσο έγραφα το ποστ νομιζα ότι θα είχατε πάει για ύπνο... τι κάνετε ακόμη εδώ??
ωπ, κι αλλοι στη βιοπαλη βλεπω... κοριτσια μας βλεπω να συνδεουμε τους υπολογιστες μας με μια ποδηλατοκινητη γενητρια... θα γραφουμε και θα γυμναζομαστε και θα'χουμε και τσαμπα ρευμα.
μεχρι δευτερα ειμαι ταπι και ψυχραιμη, και το σαβ/κο θα τη βγαλω με κοτοπουλο ψητο του σουπερ μαρκετ μου φαινεται (ενα κοντινο εχει 1,5 ευρω το μπουτι, η 6 ευρω/κιλο ολοκληρο κοτοπουλο,) η θα παω αυριο να παρω ενα κακομοιρικο κατεψυγμενο κοτοπουλο που ειναι 2 ευρω το κιλο.
ατιμη ανεργια!
Καλημέρα. ʼβα και Ναταλία απ'ότι φαίνεται είχατε οίστρο έως τις 7 το πρωί!! ʼραγε πόσους καφέδες πρέπει να πιείτε για να ξυπνήσετε σήμερα;!
τζινα κερνάς τέτοιο καφέ ??? έρχομαιιιιιιιι
Καλημέρα και από εμένα με όχι και την καλύτερη διάθεση. Ωραίο το βραδινό οδοιπορικό του δώσατε και κατάλαβε αν και με μελαγχόλησε λίγο λόγω διάθεσης...
Μαρία μην μασάς και εγώ άνεργη είμαι άστα και το παλεύω, ευτυχώς και εμένα ο άντρας μου δουλεύει και τα κουτσοβολεύουμε.
Προς το παρόν είχα ένα τηλεφώνημα που με ξύπνησε από την μελαγχολική μου διάθεση οπότε λέω να λάβω δραστικά μέτρα πάω να κάνω ελλειπτικό να ξυπνήσω το σώμα μου και μετά θα ντυθώ θα φτιαχτώ και θα βγω να με δει ο ήλιος :eureka:
:starhit::starhit::starhit:
:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:
Καλέ τι έγινε πάλι εχθές το βράδυ εδώ μέσα? Χ Α Μ Ο Σ!!!!!!!!!!!!
Πάει γέρασα :fake sniffle: όταν ήμουνα φοιτήτρια έριχνα τέτοια ξενύχτια!!!
Εli δεν θέλω μελαγχολίες κ τέτοια χαζά :love:
Συμφωνώ.Quote:
Originally posted by NADINE
Ωστόσο βρίσκω τη Lara Fabian συγκλονιστικότερη όλων!
[/url]
Θεωρώντας ότι εκφράζω τον αποτροπιασμό όλων όσοι μιλούσαν με την άνωθεν κυρία, μεταφέρω τη βαριά προσβολή που νιώθω για το γεγονός ότι "επιτέλους" την αφήσαμε ήσυχη... Σε ό,τι με αφορά, είσαι σε διαθεσιμότητα. Φτου σου και ντροπή σου.Quote:
Επιτέλους μόλις έκλεισα τηλέφωνα για σήμερα και θα καθήσω να φάω,παρέα με την Αφροξυλάνθη!
Καλησπέρα όμορφες!
Αν είναι να ξεχωρίσω ένα κομμάτι από το χθεσινοβραδινό σας οίστρο θα ήταν αυτό από το σπουργιτάκι την edith piaf το "non je ne regrette rien". Πολύ ψυχή βγάζει βρε παιδί μου αυτή η γυναίκα μέσα από αυτό το άσμα!
Οι βασανισμένες ψυχές βγάζουν μία αυθεντικότητα και έναν δυναμισμό τόσο συγκινητικό!
Κοπελιά,Ναταλίζεις επικίνδυνα!Quote:
Originally posted by monahoiot
Θεωρώντας ότι εκφράζω τον αποτροπιασμό όλων όσοι μιλούσαν με την άνωθεν κυρία, μεταφέρω τη βαριά προσβολή που νιώθω για το γεγονός ότι "επιτέλους" την αφήσαμε ήσυχη... Σε ό,τι με αφορά, είσαι σε διαθεσιμότητα. Φτου σου και ντροπή σου.Quote:
Επιτέλους μόλις έκλεισα τηλέφωνα για σήμερα και θα καθήσω να φάω,παρέα με την Αφροξυλάνθη!
Καλησπερούδια!
Ξεκουράστηκες, κοπελιά? Είσαι για έναν Μπάρυ? :lol: :lol:
Εγώ είμαι να με κλαίνε οι ρέγγες! Δεν ξεκουράστηκα καθόλου. Η Μητσοτακίαση ξαναχτύπησε! Μόλις είχα κλείσει τα ματάκια μου και μου τηλεφώνησαν οι δικοί μου, να μου πουν πως έρχονται. Τρελάθηκα! Και δουλειά πήγα, όχι που θα γλίτωνα, και τους δέχτηκα και τους περιποιήθηκα και ύπνος μηδέν!
Καταρρέω, κοριτσάρες.... Έχω να συμμαζέψω ένα βομβαρδισμένο σπίτι. Φαγητά, καφέδες, ακαταστασίες παντού. Αποφεύγω να κάνω το ζεστό μπανάκι που λαχταρώ, γιατί φοβάμαι ότι θα κοιμηθώ στη μπανιέρα. Θα το κάνω αργότερα, όταν θα είμαι έτοιμη για ύπνο.
http://www.youtube.com/watch?v=PDokPcbuG7g
Κοίτα, Μιχάλη μου, το χάλι μου!!
Ναι,για να το κάνεις το αθώο,ανυποψίαστο κεφαλάκι κιμά στο δευτερόλεπτο με το κουταλάκι σου!Quote:
Originally posted by *Katie
Είδαμε και την καρδιά,που σου είχα σχεδιάσει πόσο τη σεβάστηκες,άκαρδε καταστροφέα σχεδίων!
Από τη μία πλευρά, περάσαμε τέλεια, όλο το βράδυ κουσκουσάκι και τραγουδάκια, θυμηθήκαμε και τα νιάτα μας.
Από την άλλη, τι το θέλουμε το ξενύχτι, γριές γυναίκες? :love:
Ε!Όχι πια!Εσύ,πραγματικά συναγωνίζεσαι κι εμένα!Εκτός πάλι,αν εγώ σε πήρα στο λαιμό μου,που το έλεγα...Quote:
Originally posted by Ava
Ξεκουράστηκες, κοπελιά? Είσαι για έναν Μπάρυ? :lol: :lol:
Εγώ είμαι να με κλαίνε οι ρέγγες! Δεν ξεκουράστηκα καθόλου. Η Μητσοτακίαση ξαναχτύπησε! Μόλις είχα κλείσει τα ματάκια μου και μου τηλεφώνησαν οι δικοί μου, να μου πουν πως έρχονται. Τρελάθηκα! Και δουλειά πήγα, όχι που θα γλίτωνα, και τους δέχτηκα και τους περιποιήθηκα και ύπνος μηδέν!
Καταρρέω, κοριτσάρες.... Έχω να συμμαζέψω ένα βομβαρδισμένο σπίτι. Φαγητά, καφέδες, ακαταστασίες παντού. Αποφεύγω να κάνω το ζεστό μπανάκι που λαχταρώ, γιατί φοβάμαι ότι θα κοιμηθώ στη μπανιέρα. Θα το κάνω αργότερα, όταν θα είμαι έτοιμη για ύπνο.
http://www.youtube.com/watch?v=PDokPcbuG7g
Κοίτα, Μιχάλη μου, το χάλι μου!!
"Φαντάζεσαι να σου τηλ. ο μπαμπάς σου πως έρχεται;"Και ήρθαν και οι δυό!Απίστευτο!Είμαι σίγουρη πως κέρδισες όσκαρ φρεσκάδας
παρά τον όποιο πονοκέφαλο κι ανάγκη για ύπνο!Εγώ λέω να αφήσεις τα πολλά για αύριο(μην είσαι ψυχαναγκαστική)
και να φροντίσεις τον εαυτό σου!Να κάνεις το μπανάκι σου,να φας και να ξαπλώσεις νωρίς!Θέλαμε και τσίπουρα απόψε,τρομάρα μας!
Εγώ γύρισα πριν μία ώρα από το πρωί!Γραφειοκρατικές δουλειές και αγορά για τις δυό μου μαμάδες και 6 παιδιά!
Έκανα ρεκόρ μπάνιου και τώρα χτυπώ ρεκόρ μάσας,που σε μία ώρα έχω μάθημα φωτογραφίας και πρέπει νωρίτερα να περάσω
κι από ένα γραφείο να πάρω κάτι χαρτιά κι αγορά για ένα δώρο παιδιού,που απόμεινε!Τα οποία δε γίνονται αύριο πρωί
γιατί φεύγω χάραμα για Ονειρούποληηηηηηηηηηηηηηη ηηηη!!!!!!!Οπότε άλλος είναι να τον κλαίνε οι ρέγγες,
αλλά δε μασάμε ούτε μετανιώνουμε!Ε,χοντροτάτη μου;Είχαμε μια υπέροχη βραδιά!
Όχι απλά γριές!Μη μας σαμποτάρεις!Χοντρόγριες!Quote:
Originally posted by Ava
Από την άλλη, τι το θέλουμε το ξενύχτι, γριές γυναίκες? :love:
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑQuote:
Ναι,για να το κάνεις το αθώο,ανυποψίαστο κεφαλάκι κιμά στο δευτερόλεπτο με το κουταλάκι σου!Quote:
Originally posted by *Katie
Είδαμε και την καρδιά,που σου είχα σχεδιάσει πόσο τη σεβάστηκες,άκαρδε καταστροφέα σχεδίων!
Χοντρή μου, καλός Μητσοτάκης είσαι κι εσύ! Δεν πειράζει όμως, δε μασάμε εμείς από τέτοια...
Μη σου πω ότι θα πάω για τα τσίπουρα που λέγαμε! Αστειεύομαι... Τώρα πίνω τον χιλιοστό εξηκοστό όγδοο καφέ μου και μου φαίνεται βαρύ το φλυτζάνι.. ʼρχισε πριν από λίγο και ένας πονοκέφαλος, μούρλια!
Εγώ πάλι,δεν ήπια κανέναν καφέ!Ούτε καν πρωινό έκανα πριν φύγω...Όλα μια ιδέα είναι!
Υπερτιμημένα...Ύπνος,φαΐ...Κ� �θε μέρα τα ίδια και τα ίδια!Μας φάγαν τα καλύτερα μας χρόνια!
Καταπίνω τελευταίες μπουκιές,πάω να στεγνώσω μαλλιά,να ντυθώ και να φύγω τρέχοντας!Καλό μας βραδάκι!
Καλό κουράγιο, χοντροτάτη μου και ... καλή σου ξεκούραση!!
Χωρίς καφέδες δε νομίζω να τα κατάφερνα σήμερα. Φοβάμαι μόνο μη με πιάσει υπερένταση από την υπερκατανάλωση και έχουμε και δεύτερο ξενύχτι!
Τώρα έξω έβαλαν κάτι ηχεία και ακούγονται κάτι ηλίθια τραγουδάκια. Ό,τι πρέπει για τον πονοκέφαλό μου.. Μου ρχεται να βγω να τα ξηλώσω, οπότε θα με δείτε και στις ειδήσεις!
Αχ Nadinenia πόσο σας απόλαυσα!!!!
πόσο μαζί σας "έφυγα"....έφηβη από την αρχή!
και ναι θα το μαρτυρίσω μια σταλίτσα ζήλεψα!
Θα πας στην πατρίδα μου; Πολλούς χαιρετισμούς να δώσεις, και ελπίζω να προλάβω να αλλάξω και τον φετινό χρόνο εκεί!Quote:
Τα οποία δε γίνονται αύριο πρωί γιατί φεύγω χάραμα για Ονειρούποληηηηηηηηηηηηηηη ηηηη!!!!!!!