Νοσταλγκική καλησπέρα από την Νοσταλγέλι :love:
Χρόνια και ζαμάνια, τι να πρωτοπω και τι να πρωτογράψω....
Καταρχήν τι μου κάνετε, όλοι καλά νέοι παλιοί;
Διάβασα κανα δυο σελίδες.... χαμογέλασα με τον εύστοχο νέο τίτλο μας στεναχωρήθηκα με τα νέα από το κοριτσάκι μας, και εύχομαι μέσα από την καρδιά μου σύντομα να ξαναμείνεις έγκυος και να χαρείς το υπέροχο ρόλο της μητρότητας. Χαίρομαι ωστόσο που το σώμα σου το ξεπέρασε με μεγάλη ευκολία χωρίς να μπεις σε διαδικασία επεμβάσεων και περαιτέρω σωματικής και κυρίως ψυχολογικής ταλαιπωρίας και οδύνης.
Τα δικά μου νέα...
Ένας δύσκολος 1ος χρόνος προσαρμογής έχει ήδη περάσει και έχουμε μπει δυναμικά στον δεύτερο της νέας πιο Βορινής κατοικίας μας.
Πολύ δουλειά, πολλές αγωνίες, πολλές αναμπουμπούλες. Από τον Οκτώβριο είμαι άνεργη για μία ακόμη φορά και αν και έχω αγωνία για το αν θα ξαναβρω δουλειά και πότε, προσπαθώ να απολαμβάνω το σπίτι μας και την ηρεμία του χωριού, με περιπάτους και χαλαρά απογεύματα κουκουλωμένη στον καναπέ με κουβερτούλα και σειρές στον υπολογιστή.
Χαμένη μέσα στις σκέψεις μου ακόμη ψάχνω να βρω τι είναι αυτό που πραγματικά θέλω, το νόημα της ζωής, η αναζήτηση της ευτυχίας, το γέμισμα του κενού που νιώθω κάθε βραδάκι... ακόμη δεν το έχω βρει αλλά που θα μου πάει, δεν είμαι μακριά, νομίζω ότι είμαι πιο κοντά από ποτέ καθώς έχω αρχίσει να γίνομαι ανυπομόνονη και ανυπόμονοι νιώθουμε μόνο όταν κάτι είναι πολύ κοντά έτσι δεν είναι;
Από τότε που μετακομίσαμε, έπιασα δουλειά στα τουριστικά επαγγέλματα, αλλαγή πορείας αναγκαστικά καθώς ως μηχανικός δεν έβρισκα τίποτα, οι παλιές θα θυμάστε τα 2 χρόνια σχεδόν ανεργίας στην Αθήνα... Έλεγα ότι το μηχανιλίκι είναι δύσκολο αλλά και ο τουρισμός δεν πάει πίσω. Πρώτα δούλεψα σε ένα τουριστικό γραφείο, άντεξα περίπου 6 μήνες και μετά παραιτήθηκα καθώς το κλίμα ήταν ανυπόφορο, και τα λεφτά πολύ λίγα για να πεις ότι αξίζει και τον κόπο. Στη συνέχεια βρήκα δουλειά ως υπεύθυνη κρατήσεων και υποδοχής σε ένα μεγάλο ξενοδοχείο. Πολύ καλή δουλειά με πολύ καλύτερες αποδοχές, αλλά με τρελούς ιδιοκτήτες. Άντεξα 8 μήνες, καθώς η δουλειά μου άρεσε αλλά οι ρυθμοί της άκρως εξαντλητικοί, πολύ στρες, πολύ ένταση και το άγχος της πρωτάρας μαζί με όλα τα άλλα. Και αν δεν γινόταν μία πολύ άσχημη στραβή τον Αύγουστο που με έφερε σε πολύ δύσκολη θέση μπορεί και να ήμουν ακόμη εκεί, αλλά δυστυχώς υπήρξα άτυχη και δεν μπόρεσα να μείνω γιατί πλέον ούτε η υπερηφάνεια μου το επέτρεπε αλλά ούτε και οι συνθήκες... Λένε κάθε εμπόδιο για καλό, οπότε προχωράω παραπέρα, μάλλον ο Θεός έχει άλλα σχέδια για μένα... εξάλλου είχε κλονιστεί αρκετά η υγεία μου, οπότε το διάλειμμα πλέον για ξεκούραση επιβαλλόταν καθώς ετοιμαζόμαστε για τα άλλα τα πιο ευχάριστα.... Δυστυχώς παράλληλα είναι άνεργος και ο άντρας μου και έτσι περνάμε μία ναι μεν ξεκούραστη και χαλαρή φάση, αλλά από την άλλη έχουμε την αγωνία πως και πότε θα βρούμε δουλειές. Αυτή η κρίση μας έχει τσακίσει.... Ωστόσο είμαστε γεροί και το παλεύουμε, οπότε προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη.
Τον Μάρτιο έρχεται η σειρά μας στο νοσοκομείο για την πρώτη μας εξωσωματική, ήλπιζα ότι η σειρά μας θα ερχόταν νωρίτερα αλλά κάλιο αργά...Τα γραφειοκρατικά τελείωσαν, οι εξετάσεις έγιναν, οι επιτροπή είπε το ναι, ο φάκελλος μας είναι πλήρης και το μόνο που έχουμε είναι να περιμένουμε... Η υγεία μου ευτυχώς επανήλθε, όχι όμως και το βάρος μου που ανέβηκε αρκετά λόγω άγχους, έλλειψη άσκησης και άστατης διατροφής. Οπότε αυτούς τους μήνες είναι ευκαιρία να προσέξω την διατροφή μου, να επανέλθω στις υγιεινές μου συνήθειες και να προετοιμάσω τον σώμα μου και την ψυχή μου ώστε να είμαι φιλόξενη προς τη νέα ζωούλα που θα ήθελα τόσο να φέρω στον κόσμο... όπως και να χει θέλω να δώσω στον εαυτό μου τις καλύτερες δυνατές πιθανότητες.
Πίσω και πάλι στα γνωστά μας λοιπόν, στην διατροφή μου, στα τριωράκια μου, στις τριαδούλες μου και να παλεύω με τις βραδινές μου υπερφαγείες.... κλασσικά εικονογραφημένα ένα πράμα :lol:
Σίγουρα δεν ξεκινάω από το μηδέν, η γνώση πλέον υπάρχει και το σώμα θυμάται αλλά το να χάσεις βάρος ποτέ δεν υπήρξε, όπως όλοι εδω μέσα γνωρίζουμε, εύκολη υπόθεση. Πίσω και πάλι στους αγώνες λοιπόν!
Σας φιλώ όλους γλυκά παλιούς και νέους. Ειδικά για τους παλιούς ..... ΜΟΥ ΛΕΙΨΑΤΕ ΠΟΛΥ!!!
https://www.youtube.com/watch?v=eWUe-iwyB2M