-
p_k παλιέ μου γνώριμε, συναγωνιστή, θαμώνα! μαζί μου σήμερα έφερρα εκείνη την σφεντόνα... με λίγα λόγια σου πετάω το μπαλάκι της δέσμευσης! Μαρία, γλυκιά, υπομονετική και αισιόδοξη, συνεχίζουμε παρέα!
ωφείλουμε όλοι, ο ένας στον άλλο έστω λίγο χρόνο ουσιαστικής παρουσίας και συμπαράστασης κάθε μέρα.
---> Σφεντόνα
Πρωινό:
1 νέσκαφε με λίγο γάλα και ελάχιστη ζάχαρη 1π
1 κουλούρι (μικρό παξιμάδι) 2π
1 φέτα τυρί και 1 τριγωνάκι light 1.5π
1 σοκολατακι 2π
σύνολο: 6.5π
-
ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!! Είμαι και γω εδώωωωωω! Καλημέρες πολλές γεμάτες γλύκα!
Είπα και χθες να μπω αλλά έμπλεξα και δεν τα κατάφερα!
Συνεχίζουμε δυναμικά αν και η αλήθεια είναι ότι χθες έκλεισα μια εβδομάδα διατροφής και η απώλεια (με ζύγισμα σε διαφορετική ζυγαριά απο την προηγούμενη φορά...) ήταν μόνο 500gr. Δεν μας πτοεί τπτ και συνεχίζουμε ακάθεκτοι!
Έχω πάρει πολύ ζεστά το θέμα της γυμναστικής. Πηγαίνω Δευτέρα - Τρίτη - Τετάρτη και Πέμπτη για 30 λεπτά τη μέρα. Έχω δει διαφορά σε πόντους είναι η αλήθεια, τα ρούχα μου είναι πολύ άνετα αλλά η ζυγαριά επιμένει να παραμένει σταθερή.
Αποφάσισα να ζυγίζομαι μια φορά κάθε 15 μέρες πλέον. Δε θέλω κάθε βδομάδα γιατί αγχώνομαι. Έχω αποβάλλει απο τη σκέψη μου ότι βρίσκομαι υπό περιορισμό και συνεχίζω...!!! Αυτή τη φορά ειλικρινά το έχω βάλει πείσμα και ΤΙΠΟΤΑ ΜΑ ΤΙΠΟΤΑ δεν πρόκειται να με σταματήσει ή να με καθυστερήσει.
Έχω ένα φόρεμα που το είχα αγοράσει πριν απο 4 χρόνια και επειδή ήταν ένα νούμερο μικρότερο απο αυτό που φορούσα το έχω ακόμη με την ταμπελίτσα του στη ντουλάπα. Φέτος ήρθε η σειρά του να ξεμυτίσει απο εκεί που είναι κλεισμένο και να εντυπωσίασει τα πλήθη!!! :P
Είμαι στον απόλυτο βαθμό ευχαριστημένη με την μέχρι τώρα πορεία μου και αυτό διότι έχω απαλλαγεί απο καθε κόμπλεξ και σκέψη που με επιβραδύνει και με γεμίζει άσχημα συναισθήματα. Οφείλω να ομολογήσω ότι έχω την αμέριστη συμπαράσταση του αρραβωνιαστικού μου αλλά και των φίλων μου (βλέπε Π-Κ) γεγονός που με γεμίζει ευχάριστα συναισθήματα.
Τέλος, για να μην σας ζαλίζω, θέλω να ζητήσω ένα μεγάαααααααλο συγγνώμη απο την κουμπαρούλα μου (ξέρει εκείνη). Είμαι γαιδούρα μεγάλη το ξέρω αλλά έτρεχα με τόσα πράγματα που δεν σε πήρα ένα τηλ. Όποια δικαιολογία και να γράψω ξέρω ότι είμαι αδιόρθωτη. Σε φιλώ γλυκά!
Ας γράψω τί έφαγα το πρωί:
1 μπάρα δημητριακών και 4 κράκερς ολικής 2π+4π=6π
Προσπαθώ να πιω νεράκι αλλά δεν τα καταφέρνω ιδιαίτερα. Το νερό εδώ έχει περίεργη γεύση οπότε δυσκολεύομαι. Δεν είναι και εύκολο κάθε μέρα να θυμάσαι να αγοράζεις και μια ντουζίνα νερό εμφιαλωμένο...
Anyway, είδωμεν...!
Φιλάκιααααααααααααα
-
asteraki
και μισό κιλό που χάνεις είναι θαυμάσια απώλεια! Μπράβο για τον θετικό τρόπο σκέψης! :thumbup:
-
να μαι και εγω.. διανύω φάσεις τεράστιας πείνας...
προσπαθώ να μην ενδίδω στα πάντα αλλα οι αντοχές μου εχουν περιοριστεί..
είμαι και σε δίαιτα από το 15αύγουστο..
-
16.11.11
Πρωί
1 καλαμπόκι βραστό 2,5
μισό μπισκότο digestive (με το ζόρι το δίνω στις κόρες μου για να μην το φαω 1
1 μανταρίνι 0
Ενδιάμεσα
1,καπουτσινάκι 2
Μεσημέρι
1 πιάτο φασολάδα χωρίς λάδι (της Τάνιας) 1
1 κομμάτι σπιτική σπανακόπιτα 4
2 κομμάτια λουκάνικο βραστό 4
1 μικρό κομματάκι σαρδέλα 1
λαχανοσαλάτα με λίγη μαγιονεζα 1
Απόγευμα
1 μπανάνα 1
3 ρυζογκοφρέτες με 3 κγ μέλι 4
1 καπουτσινάκι 2
Βράδυ
μόνο ένα γιαούρτι με παίρνει να φάω :( 1
24/25
-
Εύα για να καλύπτεις την τεράστια πείνα, τρώγε σαλάτες! Μπορεί η μερίδα του κανονικού φαγητού να είναι μικρή, όμως φτιάχνε μεγάλα μπολ σαλάτας να τρως. Έτσι και γεμίζει το στομάχι και η μερίδα του φαγητού δεν σου φαίνεται και τόσο μικρή! Μην περιορίζεις την σαλάτα σε ένα πιάτο. Φτιάχνε ένα μπολ αποκλειστικά για σένα! :yes:
-
τώρα πάω να ψήσω στο τεφάλ μανιτάρια. 0 δεν είναι;;
-
-
Τώρα .. κάνε μια ακόμη λαχανοσαλάτα χωρίς μαγιονέζα ή λάδι ή φάε καρότα! :spin:
-
καλημέρα σας!
πέρασε ήδη η πρώτη μέρα επαναπροσαρμογής μου στην διατροφή και διανύω την δεύτερη με επιτυχία. Αυτή η πείνα που έρχεται και θερίζει είναι πολύ επίμονη βρε παιδί μου. Πολλές σαλάτες όπως είπε και η μαρία, νερό ή χυμό, τσάι και κανένα φρούτο. Εγώ συνήθως όταν έχω τέτοιες πείνες... αποφασίζω να φάω ρόδι. Μέχρι να το καθαρίσω και να το φαω ψιλοξεχνιέμαι και καταναλώνω και το καλύτερο αντιοξειδωτικό .
για σήμερα έχουμε...
πρωινό:
1 νέσκαφε με λίγο γάλα 0,5 π
2 φέτες τοστ 2 π
1 φέτα τυρί 1π
μαρμελάδα 0,5π
σύνολο: 4π
-
euapap πολύ όμορφα τα blogs σου! φαντάζομαι την χαρά του να έχεις στην ζωή σου αυτές τις ομορφιές. Να σου ζήσουν!
-
Καλημερούδια σας!
Γέμισε πάλι το τόπικ απο χαρούμενες και......πεινασμένες φωνούλες! Οφείλω να ομολογήσω ότι όταν έρχονται αυτές οι τρελές εκρήξεις πείνας σου έρχεται να τα φας όλα, να μηδενίσεις το κοντέρ και να πεις φτου και απο την αρχή! :P
Αυτό που σκεφτόμουν όμως είναι ότι, αν εξαιρέσεις τις πρώτες μέρες διατροφής όπου και ο οργανισμός προσαρμόζεται στα νέα γι'αυτόν δεδομένα, αν μετά απο μεγάλο διάστημα δίαιτας-διατροφής αρχίσεις να πεινάς σημαίνει πως αρχίζεις να καίς λίπος σε γρηγορότερους ρυθμούς απο ότι πριν. Ξέρω ξέρω αυτό είναι αλχημεία αλλά νομίζω ότι έχει λογική και ψυχολογικά τουλάχιστον αν το σκεφτείς σου τονώνει το ηθικό και σε κάνει να πεισμώνεις περισσότερο!
Υπομονή κορίτσια και θα περάσουν και αυτές οι μέρες οι δύσκολες! ;)
Στην δική μου περίπτωση όλα πάνε καλά, έχω εντάξει τη γυμναστική στην καθημερινότητά μου γεγονός που με βοηθά αρκετά, πεινάω και γω παραπάνω όταν επιστρέφω σπίτι το βράδυ αλλά το παλεύω με μανταρίνια και μήλα.... Επίσης, όπως ανέφεραν και τα κορίτσια, η Νεφέλη και η Μαρία, είναι πολύ καλή λύση οι σαλάτες, τα καρότα και το ρόδι! Αχ αυτό το ρόδι, αν δεν είχε τα κουκούτσια για να μου τσακίζουν το νευρικό μου σύστημα, θα μπορούσα να καταναλώσω ντουζίνες μέσα σε ένα λεπτό.
Τί άλλα νέα βρε παιδιά? Η Αμαλίτσα πάλι εξαφανίστηκε και δεν μου αρέσει αυτό! ΑΜΑΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!! Εμφανίσου παιδί μου!
Ο Π-Κ έχει μπλέξει με δουλειές? Π-Κ αντε πουλάκι μου, γράψε κατιτίς!!!!
-
asteraki!!! τι καλά που ένταξες στο πρόγραμμα σου την γυμναστική! εγώ είχα πάει τον προηγούμενο μήνα γυμναστήριο, συνδρομές κτλ κτλ! ευτυχώς που δεν έκανα και την εγγραφή για τους 6 μήνες! ασχολήθηκα με τον δρόμο και το ελλειπτικό και ήταν πολύ καλά, αλλά κάτι έπαθα στην μέση από μία απότομη κίνηση και δεν μπορούσα αρχικά να κουνηθώ καθόλου! έπειτα κατά την διάρκεια της μέρας ήμουν εντάξει, αλλά το βράδυ όταν ξάπλωνα σε οριζόντια θέση να κοιμηθώ, ξυπνούσα με φριχτούς πόνους μετά από 4-5 ώρες! γύρευε χαράματα να κλαίω από τους πόνους! Μετά από πολλά voltaren παυσίπονα και νύχτες πόνου και ταλαιπωρίας, κάπου εκεί εγκαταλήφθηκε και το γυμναστήριο. Σκέφτομαι να δοκιμάσω πάλι αλλά μάλλον μετά τις γιορτές, αφού έχω ένα σωρό πράγματα να προετοιμάσω και δεν θα ήθελα να έχω πόνους στην μέση!
μήπως να βάλουμε κανένα κοντινό στόχο για να κρατηθούμε; ας πούμε 3 κιλά μέχρι τις 20 του Δεκέμβρη; τι λέτε;
-
Καλημέρα κι από εμένα. Η Χαλκίδα είναι συννεφιασμένη και βρεγμένη. Προφανώς τα ξημερώματα έβρεξε! Εμένα οι εκρήξεις πείνας με πιάνουν όταν είμαι ή πολύ αγχωμένη ή περιμένω περίοδο. Κι όχι ότι θέλω να φάω κάτι σε μαγειρευτό αλλά γλυκά! Τρέλα με τα γλυκά έχω! Και για να μην το πληρώνω μελλοντικά με χάπια για το σάκχαρο, προσέχω πλέον! Εντολή γιατρού βλέπεται! :smug:
-
Μου έφερε μία φίλη ένα κουτί σοκολατάκια επιστρέφοντας από ταξίδι στην αγγλία. Αυτά τα σοκολατάκια είναι υπέροχα και πραγματικά αξίζει ένα τέτοιο δώρο να το πας σε κάποιον! Ανοίγω το κουτί και αρχικά βλέπω ένα βιβλιαράκι που έδινε περιγραφές για το κάθε σοκολατάκι ! παθαίνω σοκ γιατί πρώτον συνειδητοποιώ ότι δεν είναι όλα τα σοκολατάκια τα ίδια ! ταυτόχρονα γεννιέται και η επιθυμία να τα δοκιμάσω όλα και δεύτερον από που να αρχίσω;! μεγάλο πρόβλημα αντιμετωπίζω με τα γλυκά και ειδικά με την σοκολάτα . Με χτυπάει ρεύμα!