εσυ βαζεις τον εαυτο σου να κανει εμετο η τρως τοσο πολυ που ο οργανισμος σου αποβαλει απο μονος το φαγητο?
Printable View
εσυ βαζεις τον εαυτο σου να κανει εμετο η τρως τοσο πολυ που ο οργανισμος σου αποβαλει απο μονος το φαγητο?
Παντα προκαλω εγω τον εμετο, μερικες φορες ακομα κι αν δεν εχω φαει υπερβολικα. Αλλα συνηθως το παρακανω, πρηζεται η κοιλια μου και ποναω. Σιγουρα ομως θα μπορουσα να το κρατησω. Για καποιους λογους το εχω κανει μερικες φορες(πχ ειχα απιστευτο πονολαιμο ή ειχε ανοιξει η μυτη μου).
Χμμμ δλδ το κανεις συνεχεια... Κοιτα υπαρχει βεβαια ειδικο section περι βουλιμιας. Εδω δεν ξερω αν θα σε βοηθησει καποιος... Εχεις πολλα [εριττα κιλα? Δεν εχεις τικερακι...
68,9 ελεος ρε παιδια εχω κολλήσει εκει δεν κατεβαίνω με τίποτα και μαλιστα πήρα και 200 γρ απο την προηγούμενη βδομάδα.... Ειμαι στεναχωρημένη....Εχω απελπιστει..... :(:(
Οχι ακριβως συνεχεια. Πριν μερικα χρονια μαλλον συνεχεια. Τον τελευταιο χρονο πολυ σπανια, τις 2-3 εβδομαδες παλι συμβαινει συχνα. 1,75 ειμαι και 62 κιλα. Απλα οταν με πιανει και τρωω 2 πιατα μακαρονια με κιμα και τυρι, 1 κρουασαν και 2 σοκολατες θα θελω να παω να τα βγαλω. Τις περισσοτερες φορες κατι καταφερνω, αλλες δεν βγαινουν και τρελαινομαι. Δε νομιζω οτι ψαχνω ακριβως βοηθεια.
Να μοιραστω εμπειριες περισσοτερο, να ακουσω και να επικοινωνησω. Οταν λεω οτι δεν ψαχνω βοηθεια δεν εννοω οτι δεν θελω να αλλαξει η κατασταση, αλλα φοβαμαι πως δεν μπορει να γινει ετσι απο εδω. Σιγουρα βοηθαει η επικοινωνια, κυριως σε ψυχολογικο επιπεδο, αλλα νομιζω οτι ειναι πιο πολυπλοκα τα πραγματα, ειδικα αν υπαρχει αγχος, καταθλιψη κτλ
Υγ: το τικερακι τι ειναι? :smilegrin:
Κοιτα 1.75 με 62 κιλα σημαινει τελειο σωμα... οποτε σιγουρα το φορουμ για την παχυσαρκια δεν ειναι για σενα. Δεν εχεις να χασεις βαρος.... Δεν κανεις εμετους επειδη χαλασες τη διαιτα. Αρχισες να κανεις εμετους για να χασεις βαρος η για να μην παχυνεις? Το τικερακι ειναι αυτο απο κατω που λεει ποσα κιλα ειμαι...
Πριν λιγο καιρο ημουν 68. Τους εμετους τους αρχισα μικρη, ημουν γυρω στα 72κιλα τοτε και ειχα συχνα κρισεις υπερφαγιας. Τωρα το κανω για να διατηρηθω οσο μπορω. Και γιατι νιωθω ασχημα μετα απο μια ολοκληρη πιτσα ας πουμε, θολωνω εκεινη την ωρα, δεν το σκεφτομαι.
Επισης δεν νιωθω καθολου οτι εχω το τελειο σωμα. Οχι οτι θεωρω οτι ειμαι χοντρη, αλλα θα ηθελα πολυ να φτασω 60, οχι πιο κατω.
Και τις τελευταιες ημερες τρωω πολυ και φοβαμαι οτι ακομα κι αν καταφευγω μερικες φορες σε αυτην την απαισια λυση, θα παρω κιλα.
με τους εμετούς δεν διατηρήσε,χαλάς τον μεταβολισμό σου κ ενώ τώρα μπορεί να χάνεις μετά δεν θα μπορείς με τίποτα να χάσεις.επειδ΄έχεις ιδανικά κιλά καλό θα ήταν να πας σε μια διαιτολόγο να σου κάνει διάφορες μετρήσεις κ να σου δ΄΄ωσει μια δίαιτα συντήρησης ή να σου πει πόσες θερμίδες πρέπει να βάζεις για να παραμείνεις στα ίδια κιλά. αν μετράς κάθε μέρα τις θερμίδες σου θα καταλάβεις οτι ακόμα κ αν νιώθεις δυσφορία,δεν θα παχίνεις αν το παρακάνεις μια στο τόσο.
Εχεις απολυτο δικαιο και συμφωνω μαζι σου σε ολα. Το θεμα ειναι οτι ξερω ακριβως πως πρεπει να τρεφομαι για να διατηρηθω, επισης ασκουμαι αρκετα. Φοβαμαι οτι η συμπεριφορα αυτη ειναι καθαρα ψυχολογικη κι αυτοκαταστροφικη. Εκεινη την ωρα δε σκεφτομαι, με κυριευει μια ενταση και μανια και μια σκοτεινη αναγκη μου επιτασσει να το κανω. Δεν ξερω.
καλύτερα να σου απαντήσω στο section της βουλιμίας που λέει κ η penelope.σου απαντώ αμέσως
Neo melos stin parea!!!Kalispera loipon kai apo mena!!
Nomizw pws tha pame mazi ton dyskolo dromo tis apwleias kilwn..
Prepei na xasw 20... :smug:
fay καλως ήρθες και καλή αρχή!
Na sai kala!!!
To menu loipon exei ws eksis : prwi--->gala dimitriaka h tost me gala
dekatiano--->giaourti
stis 5 meta ti douleia oti fagito exei i manoula,me mpoliki salata,xwris pswmi
stis 8 bgazw to skulaki mou volta me entono perpatima gia mia peripou wra
gyrizw spiti,pinw 2 litra nero,trww ena frouto kai paw gia upno...
ws twra exw xasei me aytin tin taktiki 20 kila se 3 xronia-alla me polla diastimata dialleimatos.exw valei stoxo ayti ti fora ws ta xristougenna na ta xw xasei kai na parameinw gia panta etsi!!
elpizw se oles mas na piasoume to stoxo,giati opws lene eimaste oti trwme,kai egw de thelw na me fwnazoun mpeikon!
καλωσόρισες fay!!!!
μια χαρούλα θα τα πάς!!! βοηθάμε η μία την άλλη!!! :yes:
πες μας αν θέλεις σε ποιά διατροφική διαταραχή εντάσσεσαι??
κάνε και τικεράκι βοηθάει πολύ!!! :bouncy: