ναι και επειδη ειχα καισαρικη και ποναγα στην κοιλια δεν αντεχα να φοραω και σουτιεν...οποτε το βαλα μονο μια φορα και τελος...
Printable View
ναι και επειδη ειχα καισαρικη και ποναγα στην κοιλια δεν αντεχα να φοραω και σουτιεν...οποτε το βαλα μονο μια φορα και τελος...
Note to self: Ιδεά για μελλοντική επιχείρηση, πολύχρωμα σουτιέν για εγκύους.:D
Quote:
Originally posted by filipparas
Note to self: Ιδεά για μελλοντική επιχείρηση, πολύχρωμα σουτιέν για εγκύους.:D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
γεια σου φιλλιπ αλανιαρη !
χαχαχαχαχαχαχα μπραβοοοοοο..ωραια ιδεα...
:o mitsokolo... καλε η μιση εισαι , τωρα το ειδα! κουκλα...
κ οντως δε φαινεσαι 84:yes:!
ευχαριστω πολυ για τα καλα λογακια σισιλιανακι!! :love:
Συνήθως μετά την 15 βδομάδα θα νιώσεις ένα φτερούγισμα μέσα σου, σαν πεταλούδες που πετάνε, και μετά θα αρχίσει σιγά σιγά να γίνετε κανονική κλοτσιά αυτό το πεταλούδιασμα!Quote:
Originally posted by mitsokolo
Ανα μου νιωθα ομορφα αλλα και περιεργα γιατι ακομα δεν το νιωθω το μωρο ,ομως ανυπομονω να το δω ! Στο ευχομαι με ολη μου την καρδια!!! Να το βιωσεις! Κουμπαρακι μου σευχαριστω γλυκιε μου!
Εγώ τα παρέγγελνα από το www.figleaves.com Τότε αν και με γιγαντομαστία είχα βρεί και μαύρο και ροζ και λουλουδέ!!!Quote:
Originally posted by mitsokolo
ρε γαμωτο γιατι ολα τα εσωρουχα εγκυμοσυνης ειναι ασπρα και μπεζ σαν της γιαγιας μου? χαθηκε κανα μαυρο κοκκινο λεοπαρ ? γκρρρ :mad:
μπορει να με φωτησει καμια πρωην εγλκυουλα?! δε βρισκω :thumbdown:
Για ρίξε μια ματιά εδώ για τα την εγκυμοσύνης http://www.figleaves.com/uk/nsf/qwis...g&answer=11879
Πωλινα μου πολυ ωραιο το site ! σ'ευχαριστω πολυ :smilegrin:
Σκέφτομαι ότι θέλω να πάω για καφέ,θέλω να βγω να περπατήσω,να πάω για μπάνιο στην παραλία...ʼλλα έχω τόσο διάβασμα που πρέπει να κάτσω στα αυγά μου...:mad:
Επίσης εδώ και μια βδομάδα κάποιοι γείτονες που δεν έχω εντοπίσει ακόμα έχουν από το πρωί ως το βράδυ και τούμπαλιν στο repeat ότι τραγούδι του μπουγά κυκλοφορεί,με ιδιαίτερη προτίμηση στο http://www.youtube.com/watch?v=XYe-5...eature=related...
Με τόση ποιότητα αυτές τις μέρες ειλικρινά θα πηδηχτώ από το παράθυροοοοοοοοο!!!!!!!!!!!:shocke d2:
Πω πω, αναγούλα με έπιασε! Καλά λέει να πλακωθούμε και στα ξύδια, γιατί αλλιώς δε γίνεται να ακούσεις το τραγούδι ολόκληρο!
Σου χω και χειρότερο: http://www.youtube.com/watch?v=npOaWFw77NY
Είναι πολύ πολύ χειρότερο, γιατί στο προηγούμενο άσμα ο Μπουγάς δεν κρύβει ότι παρουσιάζει ένα σκουπίδι. Σου λέει, πιες τα ξύδια σου και αν μπορείς, άκουσέ με και έλα να σπάσουμε πλάκα. Εδώ ο Πανταζής παρουσιάζει το δήθεν ποιοτικό, το δήθεν μοντέρνο, με τη φευγάτη μουσικούλα και την άθλια προφορά.
Χαχαχαχα!!!!!!!!!
ʼβα:spin:
Καλά ο Πανταζής δεν παίζεται....έχει πάρει σβάρνα ότι ξένο τραγούδι υπάρχει και το εκτελεί κανονικότατα!!Εν τω μεταξύ, κάνει και αυτά τα γυρίσματα και είναι σαν να ακούς λαικό τραγούδι με ξένο στίχο!Κοντά στη νεολαία λέμεεεεε!!!!!!!!!!!!!
Και η Θώδη τα έκανε αυτά και είδες που κατέληξε..
ειμαι πολυ πολυ χαρουμενη!!!!!
σχεδιασα στον υπολογιστη ενα συστημα στηριξης φωτοβολταικων συστηματων (τριασδιαστατο) και εκανα και ενα βιντεακι για καποιους φιλους!!
και το ανεβασαν στην σελιδα τους!!!!!!!!!! και μαλιστα εβαλαν το βιντεακι που φαινεται το ονομα μου!!!!!!
αχ ... σιγα σιγα καποιον επιτελους αναγνωριζει την δουλεια μου!!
πωπω!!
τι τελεια ζωητσα!!
τι απιθανη αισθηση ε?
ΜΠΡΑΒΟ, κ σ ανωτερα :)