Ειστε στην καλυτερη σκατα ξεχαστε αξιεσ κ μαλακιεσ
Printable View
Ειστε στην καλυτερη σκατα ξεχαστε αξιεσ κ μαλακιεσ
Δεν ξέρω τι θα γίνει, είναι και να ταιριάζεις με τον/την ψυχολόγο εξάλλου δωρεάν είναι αυτή την φορά. Αλλά δεν γίνεται να μην βοηθάνε, όταν ακούς για μια κακοποίηση σε ένα άτομο ή όταν κάποιο παράδειγμα παιδί βλέπει τον πατέρα του να σκοτώνει την μητέρα, το αναφέρω γιατί δυστυχώς είναι επίκαιρο στις μέρες μας, τότε γιατί λένε ότι τους παρέχεται ψυχολογική υποστήριξη, εάν δεν βοηθούσαν γιατί να γίνονται όλα αυτά;;
Η αποψη μου απο την εμπειρια μου με ψυχολογους και ψυχιατρους ειναι οτι αν δεν εχεις στη ζωη σου ανθρωπους να μιλησεις και να σε καταλαβουν χωρις να σε κρινουν εκει ο ψυχοθεραπευτης μπορει να βοηθησει. Αλλα να αλλαξει η ζωη σου η εσυ σαν ανθρωπος ειναι δυσκολο. Δεν ξερω με αυτον που παω τωρα θα δειξει.
Ευτυχωσ με θεραπευσε η κορακλα μου πηγε στο εξωτερικο να γινει παιδοψυχολογοσ ευτυχωσ θεε μου
Καθε χωρα εχει το δικο τησ συστημα που παραγει ανθρωπουσ εδω τι γινεται αποτυχαμε κατα λαθοσ κι οι μισοι ειναι παραβατεσ πωσ εγινε αυτο κατα λαθοσ τυχαιο δε νομιζω αρα οι μονοι που φταινε ειναι ολοι οι πρωθυπουργοι εγω ετσι πιστευω
Απο γιατρο μην περιμενετε να σασ θεραπευσει κ δυστυχωσ ολοι οδηγουνται σαν τα προβατα να γινουν παραβατεσ αρα ποιοσ φταιει πειτε μου
Και μη μου πειτε δεν υπαρχουν θεραπειεσ εγω ξερω 2 τρεισ και θελουν να φτιαξουν μηχανημα να επιστρεφουν οι νεκροι αρα ολα τα αλλα που προηγουνται απο αυτο τα εκαναν αρα ποιοσ φταιει πειτε μου
Το συστημα που παραγει ανθρωπουσ ειναι το σχολειο ο στρατοσ η εκκλησια και τα μμε οι γονεισ δεν κανουν πολλα πραγματα σε περιπτωση που αυτο νομιζετε τα παιδια κανουν οτι να ναι σε σσχεση με αυτα που λενε οι γονεισ οι γονεισ χρειαζεται μονο να παρεχουν ανεσεισ οπου ειναι δυνατον λιγα πραγματα κανουν κατα τα αλλα
Αναρωτειθειτε γτ βγηκατε ετσι ωστε να ειστε οτι να ναι κι οχι να ακουτε τουσ γονεισ σασ το συστημα τα κανει αυτα ολοι ξερουν κ κανενασ δεν ακουει
Στο σχολειο τωρα πια σασ κανουν λοβοτομη καμια σχεση με ανθρωπο δεν εχετε σαν φυτα ειστε οι περισσοτεροι μονο ταισμα κ ποτισμα κανουν οι γονεισ τα αλλα τα μαθαινεται απο το ιντερνετ το ιντερνετ λεει την αληθεια ομωσ
Ολοι το ιδιο ειμαστε
σε τουτο τον κοσμακη
και ολοι εχουμε καρδια
..........σαι μητσοτακη
Εχω σχιζοφρενεια κι εχω καθε λογο να ειμαι εδω δε σασ ρωτησα πριν τα γραψω δε σασ ρωταω ουτε τωρα αλλα γενικα κι αοριστα τι θελετε να γραφω τι σασ αρεσει να δουμε αν το πετυχω