σα τον......βινς.....
Printable View
σαν διαφορους που οταν τους διαβαζεις δε βγαζεις νοημα, αλλα 23 εκδοτες και κριτικοι τεχνης προσπαθουν να σε πεισουν οτι το νοημα ειναι εκει και σου βγαζει τη γλωσσα, αλλα εσυ εισαι ηλιθιος και δεν το καταλαβαινεις!!
Πεθανε ενας θειος μου σημερα.. Δε θελω να παω στην κηδεια αυριο.. Παλια δεν ειχα προβλημα με τις κηδειες.. Απο τοτε που πηγα στην κηδεια του πατερα μου δεν αντεχω να ειμαι μες στην εκκλησια σε κηδεια.. Εχει τυχει και σε αλλους αυτο; Στην κηδεια του πατερα μου καθε τρεις και λιγο εβγαινα εξω να παρω αερα, και καθομουν σε ενα στασιδι πισω, δε μπορουσα να ειμαι μπροστα.. Και τωρα σκεφτομαι τι να κανω αυριο, να παω και να κατσω στο προαυλιο; Οσο μετα για νεκροταφειο καφεδες κτλ δεν ξερω τι θα κανω.. Δε θελω να παω.. Παλι θα χαρακτηριστω ως η περιεργη του σογιου..
Αν εξηγησεις οτι ακομη δεν εχεις ξεπερασει τον θανατο κ την κηδεια του πατερα σου γιατι να σε πουν η περιεργη του σογιου??Να κοιταξεις να εισαι εσυ καλα κ το οτι στεναχωρηθηκες δεν φαινεται μονο απο την παρευρεση σου στην κηδεια....Πηγαινε μετα μονο στο τραπεζι αν κανουν....
Σκεφτομαι ποσο πολυπλοκο ειναι το μυαλο των ανθρωπων.. ειναι σαν ενα κουβαρι που αντε βρες ακρη να το ξετύληξεις!
Η λογικη απο το παραλογο χωριζονται απο μια λεπτη γραμμη.. πολυ ευκολα μπορει να τρελαθεις. Ενα κλικ και αλλαζεις ολο τον κοσμο γυρω σου.. ειτε θετικα ειτε αρνητικα. Η δυναμη αλλα ταυτοχρονα και η αδυναμια του εγκεφαλου.. Απιστευτο το πως λειτουργει ενας εγκεφαλος!
χαχα! Έχεις απόλυτο δίκιο!
ερχεται βροχη, ερχεται μπορα
(και πολυ το χαιρομαι)
ναι και γω γιατί δν ζαλίζομαι.