Quote:
Originally posted by Ava
Σκέφτομαι ότι φέτος το καλοκαίρι θα είμαι το περισσότερο 65 κιλά. Ουάου! Δεν θα ξέρω πώς να το πρωτογιορτάσω μετά από τόσα χρόνια παχυσαρκίας. Θέλω να κάνω πράγματα τρελά, θέλω να πετάξω, θέλω να χαρώ όσα δεν χάρηκα τόσα χρόνια. Και πάλι, όμως, το σώμα μου θα με φρενάρει, το ξέρω. Δεν είναι το κορμί που θυμόμουν στα ίδια κιλά κάποτε, είναι και τα χρόνια βλέπετε.. Παρόλα αυτά, χαίρομαι πάρα πολύ, γιατί θα είμαι κανονική και θα φοράω όμορφα ρούχα και θα μπορώ να πηγαίνω όπου θέλω και να είμαι ανάλογα ντυμένη, κάτι που πιστεύω πως το νιώθετε πως είναι να το στερείσαι..
Δε φαντάζεστε τη χαρά που πήρα με την καινούρια μου μπλούζα.. Είναι πάρα πολύ σικ, για ιδιαίτερες βραδυές. Τεντώνει λίγο στο στήθος, αλλά εδώ δε νιώθω ότι φταίω :wink1: θα τη φορέσω με καμάρι, εφαρμοστή, εφαρμοστή και θα χαίρομαι για όσα κιλά έχασα, σύνολο τριάντα πια!
Avaki, καλημέρα ανεβασμένο μου! Σε καταλαβαίνω! Αυτά τα άτιμα τα ρούχα δίνουν μεγάλες χαρές τελικά! Εύχομαι αυτή την σικ μπλούζα να τη χαρείς όσο δεν παίρνει, να εισπράξεις τα καλύτερα σχόλια και του χρόνου φυσικά τέτοιονν καιρό να μην μπορείς να τη βάλεις γιατί θα σου πλέει! χιχι