Kαλημερα bullet . Αυτος ηταν ο υπνος σου , η θα εχει και β γυρο ?
Θες να μας στειλεις σινεμα , ε ?
Printable View
Kαλημερα bullet . Αυτος ηταν ο υπνος σου , η θα εχει και β γυρο ?
Θες να μας στειλεις σινεμα , ε ?
Οχι δεν εχει β γυρο γιατι πρεπει να κανω δουλειες , να βγαλω βολτα τον Ερμη μετα θα παω να δω και τους γονεις μου.Ισως το μεσημερι να κοιμηθω λιγο.Ναι! να πατε σινεμα να ξεχασετε λιγο οτι σας βαραινει! να περασετε καλα! (αν και η ταινια που σας προτεινα ειναι δραματικη αλλα πολυ καλη)
να σασ πω και τα τελευταια για να καταλαβετε τι κωλοδουλεια ειναι αυτη και γιατι μονο εγω μπορω να την κανω
εσεισ μαλλον με κανατε καταγγελια επειδη λεω κουφα σε ολουσ εγω θα παω φυλακη
γι αυτο αμα γινει αυτο θα ειστε υπευθυνοι για την καταλυση τησ δημοκρατιασ γι αυτο δε με βαζουνε φυλακη
επειδη ομωσ αυτοι δεν ειναι βλακεσ θα βγαλουν φαρμακα που κανεισ σασ δε θα λεει κουφα
αμα δε τα βγαλουνε θα αυτοκτονει ο κοσμοσ επειδη λεει κουφα ειστε τοσο μαλακεσ
κι αμα με τραβηξουν εμενα για τα κουφα μου θα σασ τραβηξουν ολουσ για τα κουφα σασ και τρεχα γυρευε
γι αυτο δε με βαζουν φυλακη
εσεισ θα παιρνετε ενα καρο φαρμακα για να μη λετε κουφα κι εγω θα παω φυλακη συγχαρητηρια για τα εξαισια μυαλα
σασ θα αλλαξει ολων η ζωη αμα παω φυλακη για να καταλαβετε τι μαλακεσ ειστε και τι μυαλα κουβαλατε
τελευταιασ τεχνολογιασ μυαλα οχι αστεια
ετσι για να καταλαβετε οτι σε κανονικεσ συνθηκεσ μπορω να κανω παπαδεσ με τα λογια
αλλα με εχουνε να λεω κουφα για να καταλαβετε τι μαλακια δουλεια ειναι αυτη
κι εγω παντα θα λεω κουφα και σεισ καποια στιγμη θα αρχισετε να μιλατε ωραια
κωλοδουλεια στο επακρο οχι απλα κωλοδουλεια για να ξερετε οτι εσεισ δεν κανετε εγω καλα ειμαι
κι αμα παω φυλακη η δουλεια μαλλον θα συνεχιστει αλλα θα γινει τραγικα δυσκολη γι αυτο λεμε δε πατε καθολου καλα
Ότι θέλω να κοιμηθώ και να μην ξαναξυπνήσω αλλά είναι κρίμα για τους δικούς μου. Χθες ήρθε η μάνα μου να με ξυπνήσει στις 4:30 το απόγευμα (λίγο πριν νυχτώσει δηλαδή) ενώ κοιμόμουν ήδη 14 ώρες κι' αυτό γιατί νόμιζε πως είχα πεθάνει! Και μετά απ' αυτό δεν ξανακοιμήθηκα, προσπαθώ τώρα και δεν τα καταφέρνω. Προσπαθούσα επίσης να κλάψω λίγο για να ξεσπάσω γιατί εδώ και καιρό τα κρατάω μέσα μου πάλι αλλά δεν μου βγαίνει. Νιώθω ένα τεράστιο κενό και αυτή την στιγμή νιώθω και απίστευτες ενοχές γιατί θα έπρεπε να ήμουν ήδη στην σχολή και να γράφω για εξετάσεις... Τέλεια :)
οι γυναικεσ την καναν τη μαλακια και ελπιζω να καταλαβε ο καθενασ σασ τη μυαλο κουβαλαει
τα βαλατε με εναν γιατι ελεγε κουφα αυτη ηταν η δουλεια και ηταν αψογη αμα καταλαβε ο καθενασ τι μυαλο
κουβαλαει τελεια δουλεια μεγαλη δουλεια απιστευτη δουλεια δεν μπορει να γινει πουθενα αλλου
γιατι κανενασ αλλοσ δεν μπορει να την κανει στον κοσμο κι εγω και αυτοι ειμαστε οι καλυτεροι στον κοσμο πλεον
αμα σασ αρεσε να το πειτε να γινει και αλλου αψογη δουλεια και δε σηκωνω κουβεντα επ αυτου
η τελειωτερη δουλεισ στον πλανητη εγινε αμα θελετε να μαθετε αν καταλαβε ο καθενασ σασ τι μυαλο κουβαλαει
αμα καταλαβε ο καθενασ τι μυαλο κουβαλαει αυτη η δουλεια αμα θελετε να ξερετε κανει απειρα λεφτα
αμα θελουμε να πληρωθουμε αλλα δε θα πληρωθουμε γιατι θα βαλουμε το κρατοσ μεσα πολυ απλα
κι εγινε με τον πιο τσαμπα τροπο γιατι μασ λεγαν οτι δεν γινεται βρηκαμε τροπουσ για ολα
και αποδειξαμε οτι ολα γινονται αρκει να βρεισ τροπο και υπαρχουνε και φτηνοι τροποι και ακριβοι
και τα παντα τουσ δωσαμε να καταλαβουν οτι εμεισ ξερουμε τουσ τροπουσ αλλα δεν εχουμε καλη οικονομια εξατιασ τουσ
γιατι λεγανε μαλακιεσ
αυτοσ ηταν ο ρολοσ μου και ειμαι παλιοσ πλεον και σεισ οι νεοι τσαμπα κουνιεστε γιατι σασ δωσανε μεσα
και ειστε και ολοι μαζι και ο παλιοσ ειναι ενασ και πετυχε καλυτερο αποτελεσμα ετσι για να ξερετε τι κανει ο παλιοσ