-
δεν το λες ''γυμναστικη'' αλλά σίγουρα ένας άνθρωπος που περπατάει μια δυο τη μέρα, έστω και σπαστά (εξωτερικές δουλειές και ψώνια, πέρα δώθε στο σπίτι, σήκω σήκω και κάτσε κάτσε) κάνει περισσότερες καύσεις από κάποιον σε πλήρη αδράνεια (ύπνος, ξύπνιος)
-
Μακάρι μπας και χάσουμε και έτσι τίποτα! :yes:
-
Εντάξει θέλω να φτάσω στα 45 ξανά!:rolleyes:
-
Είσαι 49 κιλά και θέλεις να χάσεις βάρος; Κατάλαβα καλά;;
-
Τέταρτη 1/4 ,--> 2 μίλια (walk at home ) +30min βίντεο ενδυνάμωσης
Πεμπτη 2/4 --> 3 μίλια(walk at home )
Παρασκευή 3/4 --> 2 μίλια (walk at home )
Σάββατο --> τίποτα :-(
-
Σάββατο 4/4/15 Γιοκ
Κυριακή 5/4/15 Γιοκ
Δευτέρα 6/4/15 Γιοκ
Τρίτη 7/4/15 2χλμ
Τετάρτη 8/4/15 1χλμ
Πέμπτη 9/4/15 2χλμ
Παρασκευή 10/4/15 3χλμ +1,5χλμ
-
12η
7/4 1,5+1,2
8/4 8,5 με 9χμ
9/4 nada
10/4 4 με 5 χμ κατηφόρα το περισσότερο
11/4 πολύ περπάτημα ,πολύ περπάτημα, πόνεσαν οι πατούσες μου. δν ξέρω πόσο
12/4 όχι τόσο όσο τις προηγούμενες μέρες αλλά πάλι κάτι έκανα. 3-4 στο σύνολο σίγουρα
13/4 1 -2 χιλ μαξ
-
Αυτές τις μέρες πρέπει να έχω ρίξει πολύ περπάτημα... Κυρίως με το κινητό στο χέρι. Σήμερα το απόγευμα πονούσαν οι πατούσες μου...
Είμαι σίγουρος ότι έκανα πάνω από 10χλμ και χτες και σήμερα. Μπορεί να κάνω και λάθος αλλά τα ποδάρια μου αυτό μου λένε!
Μαντάμ μόνο δύο δεκάλεπτα σήμερα; Αλλά σε σχέση με την άλλη (την Γιοκ λέω) πήγες τουλάχιστον καλύτερα!
Δεν πειράζει. Αύριο είναι μια άλλη μέρα!!!
-
ναι σήμερα μόνο τόσο και χθες καθόλου. κ γενικώς νομίζω οτι αυτήν την εβδομάδα δν θα κάνω κ πολλά πράματα. δν πειράζει μια εβδομάδα αποθεραπεία που λέει κ η "Γιοκ". μπράβο μπακλαβάς. τουλάχιστον χρησιμοποιείς χαντς φρι ή ψήνεις αυγά μετά στο αυτί σου?
-
Η "γιοκ" κάθε πρωί περπατάει ένα χλμ για να πάρει λεωφορείο αλλά το θεωρεί ψιλοπράγμα και δεν τογράφει :P
Σήμερα που βγήκα επι τούτου σημειωθηκε!!!
Baklavas, αν το έχεις με bluetooth το κινητό πάντως και το κρατάς στο δεξί και στο αριστερό έχεις κι ένα μπουκαλάκι νερό θα θεωρηθεί περπάτημα με μπόνους βάρη!!
-
Handsfree δε με βολεύει. Το κρατώ με το χέρι και παθαίνω αυχενικό!
Εγώ τα υπολογίζω ΟΛΑ Ακόμα και μικρές διαδρομές. Τα υπολόγιζα δηλαδή γιατί τωρα βαρέθηκα να μετράω.
-
Να σφίγγεις το ποντίκι όσο το κρατάς και ανά 2 λεπτά να αλλάζεις χέρι για να κάνεις και μπράτσα ταυτόχρονα...
-
Επίσης (επειδή είμαι άκωλος) έχω σκεφτεί, έτσι όπως κάθομαι στην καρέκλα μπροστά στο laptop να σφίγγω τους γλουτιαίους (πες τα κωλομέρια να συνεννοούμαστε) για 3 σετ των 30 επαναλήψεων κάθε μέρα... :eureka:
Αλλά βγαίνει μια κίνηση σαν αερογαμία ρε γμτ!!! :dork:
-
αχαχαχα το τερμάτισες που λέει κ η "1χλμ" !!!
μπακλαβά hips dont lie ρε! πρέπει να τους γυμνάσεις!
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com...4ef3fba4d5.jpg
-
Αλήθεια σας λέω κλαίω από τα γέλια :smilegrin:
(μετριέται για κοιλιακούς;;;)