-
μου ειπαν οτι θα το εβαζαν αλλα ελεγα οκ .. θα βαλουν το βιντεακι που δεν εχω γραψει στο τελος .... ποιος το σχεδιασε ... και λεω τωρα δεν μπαινω να δω τελικα τι εκαναν ..
και βλεπω το βιντεακι μου ... και στο τελος το ονομα μου!!!! τρελαθηκα!!
θα φανω μελοδραμματικη αν πω πως πηγαν να με παρουν τα ζουμια ..
αλλα μετα απο πολλα χρονια ταλαιπωριας και εκμεταλαυσης στο θεμα δουλειας ( ειχα καθυστερησει να παρω πτυχιο και πολλοι πατουσαν πανω σε αυτο ) επιτελους ειμαι σε ενα γραφειο που με αναγνωριζουν και με στηριζουν
και σιγα σιγα αρχιζει να με εμπιστευεται και αλλος κοσμος και να μου δινουν δουλιτσες που δεν εχουν να κανουν με την αρχιτεκτονικη και μονο .. αλλα με τον σχεδιασμο αντικειμενων στον υπολογιστη .. πραγμα που λατρευω!
-
μην προσπαθεις να εξηγησεις..... εγω σε νιωθω!!! δε φανταζεσαι ποσο!!
ευχομαι απο δω κ μπρος να εχεις μονο αναγνωριση :)
-
να σαι καλα! σ'ευχαριστω πολυ :)
-
:wow: bravo βρε κοριτσια για τη προσπαθεια σας...
κουκλες είστε όλες (κ τωρα κ πριν, δεν εχει σημασια το βαρος)
-
αχ λαθος, ήθελα να το γραψω στο τοπικ με τις φωτος πριν κ μετα.
τεσπα... τα μπερδεψα γι΄'αυτο.
-
σκεφτομαι οτι φετος το καλοκαιρι αυτο δε θα εχει καμμια σχεση με το περσυνο!
-
Σκέφτομαι ότι μετά από ένα υπέροχο σκ, ήρθε σήμερα το πρωί η ζυγαριά να με ξενερώσει. Αύριο διαιτολόγος και προβλέπεται μεγάλη απογοήτευση.
Και σύντομα μου λύθηκε η απορία!!! Απρόσμενη περίοδος μια μέρα πριν τη διαιτολόγο!!! Γκρρρρρ!!! Τουλάχιστον υπάρχει εξήγηση για τη ζυγαριά!!!!
-
Σκεφτομαι οτι θελω να ερθει ο Αυγουστος να παω διακοπες! Πρεπει να αγορασω καινουργιο μαγιο ( τα παλια δεν μου κανουν) αλλα φοβαμαι να βγω για ψωνια μηπως και απογοητευτω. Ειμαι χαζη το ξερω
-
σκέφτομαι πως θα πάρω τον κόπανο ( you khow με αυτόν οι γιαγιάδες μας τίναζαν τα χαλιά ) και να αρχίσω στο κυνήγι την katie,θα σε μαλώσωωωωωωωωωωωωωω τι να απογοητευτείς κούκλα μου!!! η διαφορά είναι τόοοοσο μεγάλη,θα πας για ψώνια και θα πάρεις το πιο σούπερ μαγιό ;)
-
χαχαχαχαχχαχα εχεις δικιο αγγελουδακι, αντε να πεισω και το κολλημενο στα 120 κιλα μυαλο μου !!! αφου να φανταστεις το μονο που εχω αγορασει απο την επεμβαση ειναι αυτο το φορεμα που βγηκα φωτογραφια. ολα τα αλλα ρουχα τα δανειζομαι απο την πολυαγαπημενη μου αδερφουλα. Αλλα πρεπει να κανω την αρχη ( ωχ και φανταζεσται να γλυκαθω και να τιγκαρω τι καρτα????)
-
Καλημέρα,καλημέρααααααααα� �!!!!!!
Τι τέλεια μέρα που έχει σήμερα?
Καινούρια βδομάδα ξεκινάει,και η πρώτη σκέψη που έκανα ήταν ότι ήρθε ο καιρός να κάνω κάτι γι μένα μετά από ένα μεγάλο διάστημα απραξίας που με πήγε πίσω σε αρκετά θέματα...
Ελπίζω να συνεχίσω με την ίδια διάθεση:bouncing:
Και πάλι καλημέρα σας!!!!!!
-
Θέλω να πάω σπίτι στον γιόκκα μου που είναι άρρωστος και με ψάχνει....
-
καλημερα!
περαστικουλια στον μικρο πωλινακι!
-
ειναι ΤΟΣΟ απαλευτη η σημερινη ημερα!!
δεν κοιμηθηκα καθολου, μια κρυωνα, μια ζεσταινομουν, μια διψουσα, μια κατουριομουν :P, εβλεπα μια 800ωρη ταινια με την ορνελα μουτι για παρηγορια....κ οταν μ επαιρνε ο υπνος ερχοταν ο σκυλος κ με ξυπνουσε.....!!! τι ηθελε το ζωντανο μες στη νυχτα δεν το καταλαβα, μαλλον αϋπνιες ειχε κ αυτος!!
αχ.... πριν με πηρε ο υπνος στο γραφειο... πως ονειρευομαι το κρεβατακι μου!!!!
-
α ρε Παρλιαρο μου'χεις φαει τη ζωη