Καλημέρα Ναταλένιες μου!
Πέρασα ένα όμορφο ΣΚ με οικογένεια και φιλενάδες. Όπως σας είπε ήδη η αδελφή Ελι ξεκινήσαμε μαζί γυμναστήριο και πολύ το χάρηκα. Χρειάστηκε να προβάλω όλη την επιχειρηματική μου πειθώ για να την κάνω να υποκύψει αλλά τα κατάφερα. Μέχρι και επιστροφή χρημάτων υποσχέθηκα. Χθες πήγα μόνη μου αφού η Ελι πήγε βολτουλα με σύζυγο και έκανα 1μισι ώρα λατιν χωρους και ζουμπα. Το τι γέλιο έριξα με την ζουμπα δεν λέγετε! Είναι εύκολή γυμναστική και είναι σαν να χορεύεις για να κάνεις τον άλλο να γελάσει. Την άλλη φορά θα πάω με σερβιετάκι διότι κόντεψα να κατουρηθώ από τα γέλια. Ελι πάμε απόψε ζουμπα τέλος!!!
Γλαύκη μου, σε νιώθω... πιστεύω ότι θα την βρεις την άκρη διότι είσαι θετικός άνθρωπος. Πάντως αν έχεις κανένα γυμναστήριο που κάνει ζούμπα σε προκαλώ να πας για 1-2 φορές την εβδομάδα αν μπορείς , είναι τρελη ψυχοθεραπεία!
Γιάννα μεγειά το παλτουδάκι και καλοφόρετο! Σε καταλαβαίνω και χαίρομαι με την χαρά σου, είναι μοναδικό το αίσθημα!
Μαντάμ του οίκου ακούω περάσατε καλά , θα σε δώ τα Χριστούγεννα αν μπορέσεις και εσύ διότι ανεβαίνουμε σίγουρα !! Θα έχει και χιόνια λέει . ΤΕΛΕΙΑ!