ενα καρο κουφα το δευτερολεπτο βοηθεια!!!!!!
Printable View
ενα καρο κουφα το δευτερολεπτο βοηθεια!!!!!!
δεν αντεχω τα κουφα που γραφω και λεω βοηθεια ειμαι εκτοσ κοινωνιασ για οποιον δεν το καταλαβε
καλημερα ελις! :)
καλημερα ρεα ξερω οτι ειμαι εκτοσ κοινωνιασ εδω και χρονια αλλα δε ξερω αμα θα ζησω πλεον
γι αυτο γραφω κουφα
με αποβαλλανε απο πολυ μικρο αν θεσ να μαθεισ αλλα βαρεθηκα κι εγω πλεον να γινονται μαλακιεσ
καλυτερα να με σκοτωνανε απο την αρχη παρα να γινονταν ενα καρο μαλακιεσ για να φτασουμε εδω
ειμαστε αγριμια μοναχουλια μας κλεισμενα στις σπηλιες μας...πες τι κουφα θελεις, ολοι αυτο κανουμε!
για να στο πω απλα με κανανε ολα τα αλλα εκτοσ απο το να με σκοτωσουν
ευχαριστω αλλα εισασταν δολοφονοι απο την αρχη απλα χωρισ πτωμα
επρεπε οταν ημουν μικροσ καποιοσ να την κανει τη μαγκια τωρα χαιρω πολυ
εικοσι χρονια παιρνω δηλητηρια γιατι ενασ δεν ηταν αντρασ να με σκοτωσει αυτη ειναι η ανωμαλια που κουβαλανε ολοι εδω
κι αντε να βγαλει το σχολειο και αντε να σπουδασει και αντε να δουλεψει
και αντε το ενα και αντε το αλλο και φτασαμε εδω για ποιο λογο
επρεπε απο την αρχη να συμφωνησουν ολοι και να με καθαρισουν
αλλα ειναι χεστηδεσ και ανωμαλοι ολοι τουσ
επρεπε απο την αρχη οταν κουραζε η ιστορια καποιοσ να με καθαρισει αλλα δε νοιαστηκαν ουτε αυτο να κανουν
ουτε ενασ δε νοιατηκε να τον κουρασω να με καθαρισει για τετοια κατασταση μιλαμε
αφου δε με θελατε επρεπε να με καθαρισετε απο την αρχη τελοσ οχι να γινεται πολεμοσ
ανωμαλαρεσ
τα φαγα τα ψωμια μου μαλλον για οποιον δε το καταλαβε
ειστε ολοι για φυλακη ο καθενασ αναλογα τι εκανε και μετα σκοτωμα γιατι τα κανατε σε παιδι
γι αυτο εγινε ολη αυτη η ιστορια
και δε με ειπατε κι ολα αυτο ειναι το θεμα παιρνω δηλητηρια και δε ξερω το λογο
τοσο σκατομυαλοι εισαστε
νομιζετε οτι εχετε ηθικη; πονατε καθολου; δεν πονατε και δεν εχετε ηθικη
ειστε ολοι αχρηστοι και μια ζωη θα ειστε γιατι τα κανατε σε παιδι ολα αυτα
γιατι κανενασ δεν ηταν αντρασ να με σκοτωσει τα βλεπατε ολα αυτα τα χρονια
και δε λεγατε τιποτα μια ζωη αχρηστοι εισασταν και μια ζωη θα ειστε η θεσσαλονικη βγαζει αχρηστουσ τελοσ