δεν ήταν light? Ποσα έφαγες;; πολλοί μου φαίνονταιQuote:
Originally posted by yianzy
day 1
δημητριακά 6 ποντοι
Printable View
δεν ήταν light? Ποσα έφαγες;; πολλοί μου φαίνονταιQuote:
Originally posted by yianzy
day 1
δημητριακά 6 ποντοι
2 χουφτες μουσλι με ξηρούς καρπούς!
2 χούφτες.. δηλαδή καμια 40-50 γρ... δεν είναι πολλά; τα καρύδια πόσο έχουν που τρωω 5-6 την ημέρα
Καλημέρα!
Μια σύντομη επίσκεψη από εμένα, για να ας πω ότι η πρώτη εβδομάδα ολοκληρώθηκε προχθές και από χθες μπήκα στη δεύτερη.
Ξεκίνησα στα 97,2 κιλά την Τρίτη 15/11 και χθες που ζυγίστηκα ήμουν 96,8.
- 400 γρ. δηλαδή, αν και έκανα πολλές ατασθαλίες διατροφικές (καλύτερα να μην τις αναφέρω).
Τέλος πάντων οποιαδήποτε απώλεια είναι ευπρόσδεκτη!
Συνεχίζουμε σωστά τώρα!
Πάμε με αισιοδοξία και θέληση!
p-k απο το τίποτα σίγουρα μιά χαρά είναι!συνεχισέ το όμως!!!!
euapap πρόσεχέ τα τα καρύδια έχουν πολλούς πόντους!!!!
δεν μπορώ να μην φάω ένα ικανοποιητικό μπολ δημητριακά διότι μετά πεινάω πολύ γρήγορα.Σήμερα θα βγω το μεσσημέρι για φαγητό και απο τώρα σκέφτομαι τι θα κανω!
Ημέρα 2
τοστ 4π
καφές 2π
γιαούρτι 3π
κοτόπουλο με λαχανικά και φασολάκια 8π
μπανάνα 1π
γιαούρτι 3π
φασολάκια με λίγο λάδι 1π
ΣΥΝΟΛΟ 22 πόντοι
Έχω 24 κάθε μέρα αλλα φυλάω μερικούς για ώρα ανάγκης!
καρύδια 10γραμ 2 πόντοι!
Εύα μου φαίνεται ότι χρειαζόσουν λιγάκι να ξεφύγεις για να δεις το πολυπόθητο -1 στα κιλά σου! Στο έλεγα και δεν με πίστευες! :duh: Η ουσία είναι πως επανήλθες πάλι στην διατροφή σου και έτσι όλα θα πάρουν και πάλι τον δρόμο τους!
yianzy καλώς επανήλθες στην παρέα! Καλή δύναμη στην προσπάθεια!
Παντελή μια χαρά τα πήγες! Για φαντάσου να μην ήταν μείον αλλά +! :o Σου έστειλα U2U! :wink1:
ωχ πολλοί είναι τα καρυδια! την πατησα αλλα δεν πειραζει... είναι πολύ υγιεινα κ χορταστικα τα ατιμα!
23.11.11
Πρωί
30 g corn flakes 2
1 μανταρίνι 0
Ενδιάμεσα
1 καφεδάκι0
2 ρυζογκοφρετες 10γ καρυδια μελι 4
Μεσημέρι
φακες χωρις λαδι 250 g 4
σαλάτα με λίγο λάδι και καλαμπόκι 1 ΚΣ 3
Απόγευμα
1 καφεδακι 0
1 χούφτα σταφίδες 2;;
Βράδυ
Ιδομεν
15/25 προς το παρρόν
λ
σήμερα εχω φαει τα παντα.. μεχρι κ πατατακια
εγω βγήκα για φαγητό και έφαγα ένα κλαμπ και ένα παγωμένο γιαούρτι
ημέρα 3
δημητριακά με γάλα 8π
γιαούρτι με μαρμελάδα 3π
κλαμπ σαντουιτς 10π
παγωμένο γιαούρτι 5π
φρούτα 0π
ΣΥΝΟΛΟ 26Πόντοι
yianzy το κλαμπ σάντουϊτς είναι παγίδα! 10 πόντους πάντως δεν έχει σίγουρα. Βάση του καταλόγου που έχουν βάλει τα κορίτσια σε άλλη ανάρτηση έχει 13 πόντους, υπολογίζοντας όμως το κλαμπ απ'τα γκούντι'ς -χωρίς πατάτες όμως- έχει... 22 ολόκληρους πόντους. :( Προσοχή λοιπόν στα ετοιματζίδικα!
μαρία το υπολόγισα σωστά δεν ήταν απο τα goody's και δεν το έφαγα όλο!!!!!!Σήμερα ίσως έφαγα λίγες φακές παραπάνω!
εδω η σαλάτα από τα γκούντυς έχει καμια 15αριά... στανταράκι μου φαίνεται το 20άρι.
και εγω αυριο είμαι για έξω :) αλλα σήμερα δεν έχω φάει πολύ, αν εξαιρέσεις το πρωί που πρέπει
να'φαγα καμια 10αριά πόντους (πείναγα..εφαγα και πατατάκια)
μετά δεν έφαγα και πολλά, μόνο λίγο σολωμό (2 φετες καπνιστό) και το βράδυ ένα τυροπιτάκι