Με μεσημεριάσατε πάλι,πειρασμοί!
Καλά που σηκώθηκα απ'το χάραμα για να μην κάνω μπάνιο και βγω αμέσως στον παγετό και αρρωστήσω!
Αν πάθω κάτι,όχι καφέ...μετά θα αφήσετε τις οικογένειες σας και θα παλουκωθείτε εδώ να με φροντίζετε!Χάιντε!
Printable View
Καλά που σηκώθηκα απ'το χάραμα για να μην κάνω μπάνιο και βγω αμέσως στον παγετό και αρρωστήσω!
Αν πάθω κάτι,όχι καφέ...μετά θα αφήσετε τις οικογένειες σας και θα παλουκωθείτε εδώ να με φροντίζετε!Χάιντε!
κοιτα, αν ανοιξεις πρωι πρωι το λαπτοπ δεν βγαινεις απο το φορουμ, το παθαινω συνεχεια. οποτε κανεις οτι κανεις στο δικο σου το μπανιο αλλη φορα και μετα στο κοινοχρηστο μας.Quote:
Originally posted by NADINE
οσο για το παλουκωμα, μετα χαρας...ερε γλεντια που θα κανουμε...καφε και κουτσομπολιο ολη μερα καθε μερα....αλλά το σκεφτηκες καλα? θα σε δουμε με πυτζαμουλες και ενα θεματακι το εχεις....μη σου πω οτι θα αεριζουμε το σπιτι επι εικοσιτετραωρου βαση για αν μη γινεις καλα και μας διωξεις
Χίλιες καλές χωράμε! Μία μία και όλες καλοδεχούμενες! Το μπάνιο θα το καθαρίζω εγώ, έννοια σας. Σημασία έχει να το ευχαριστηθούμε! Θα σας έχω και δίσκο με δαντελένιο σεμεδάκι με αραδιασμένες τις διάφορες γεύσεις! Σας περιμένω!
Ήδη μίλησα με σύζυγο(για να μην έχουν να λένε μερικές μερικές πως τις γράφω)
και έχει υποχρεώσεις το Σάββατο και δεν μπορεί να λείψει εκτός πόλης...
Για καφέ εδώ είναι μέσα λέει και να το κανονίσουμε...Αλλά ακριβώς δε θυμάμαι πότε τη βολεύει,
γιατί όσο μου μιλούσε και μου εξηγούσε το πρόγραμμα της,έγραφα κι εδώ,έγραφα και στο msn
και δεν την πολυπρόσεχα!Τώρα δε με παίρνει να ξαναρωτήσω...Μέχρι τα μεσάνυχτα,
που θα ξαναμιλήσουμε διακαιολογούμαι να έχω ξεχάσει...Έχουμε άλλωστε και μια ηλικία...
ʼντε,πάω...Τα φιλιά μου και καλή σας δύναμη,κοριτσάρες μου!
ευτυχως που μπηκα για δυο λεπτα....1 ωρα κλεινω....φευγω και δεν ξερω ανα θα μπω ξανα σημερα. για αυριο οχι. για παρασκευη βλεπουμε. ενημερωστε με τηλεφωνικως για τον καφε
Ένας καφές για το μπαρμπούνι,ιιιιιέεεεφτασι� �ιιιιιιεεεεεεεεεεεεεεεε!
δεν θα την αφησει την κοπελα να παει να δουλεψει............
μπαρμπουνι μου καλη δυναμη και τα λεμε για τον καφε,
ναταλια καλο καφε, μην κανεις μπανιο και βγεις εξω, εχει πολυ κρυο, το πρωι χιονιζε στο Φιλυρο.
φιλια
Ava, έχεις δοκιμάσει το "κρέμ μπρυλέ" απόλαυση!Quote:
Originally posted by Ava
Ναι, όπως και πολλά άλλα, στο Ηondos Center. Υπέροχο ταξίδι αισθήσεων θα έλεγα... Νιώθω λες και τα μασάω ένα προς ένα.
Βάλε κι εμένα στη σειρά! κι αν δε το έχεις τι να κάνω θα χρησιμοποιήσω άλλο αρωματάκι
Καλημέρα κοπελιές και από μένα,
αυτά σας κάνει? δε μπορεί το ένα και το άλλο?
και είναι δίπλα σας?
φαντάσου εμείς οι μακρυνές τι να περιμένουμε....
Ούτε να το διαννοηθούμε δηλαδή, ακόμη κι αν ανέβουμε Θεσσαλονίκη
ο Θεός ξέρει αν θα τη βρούμε ελεύθερη....
Πρόσεχε τι υπόσχεσαι σε παιδί και σε τρελό,κοπελιά,γιατί μετά θα βρεις το μπελά σου!Quote:
Originally posted by Ava
Χίλιες καλές χωράμε! Μία μία και όλες καλοδεχούμενες! Το μπάνιο θα το καθαρίζω εγώ, έννοια σας. Σημασία έχει να το ευχαριστηθούμε! Θα σας έχω και δίσκο με δαντελένιο σεμεδάκι με αραδιασμένες τις διάφορες γεύσεις! Σας περιμένω!
Πόσο μάλλον αν κάποιος συνδυάζει όλα τα προσόντα(και παιδί και τρελή,καλή μου ώρα!)
Δε μου λες;Σ'εκείνο το σεμεδάκι πάνω...δε φαντάζομαι να παίζει και κανένα προξενιό,ε;
ʼμα είναι να ξέρω,να έρθω ήδη μπανιαρισμένη,αποτριχωμέν� � κλπ. για να πάρω το σοκομπάνιο μου!
παω, δεν γινεται αλλιως. οχι οτι θελω..... το καταλαβαινετε φανταζομαι
Γειά σου ρε μπαρμπούνι, αντε και καλές απώλειες,
φιλιά
καλε τι χανω σημερα? σημερα βρηκατε να εχετε ολες τετοια εμπνευση?
Κρέμα καραμελέ σου κάνει? Όσο γι' αυτό υπάρχει και είναι τέλειο!
Αν δεν έχει μπρυλέ, τι να κάνω μάλλον μανταρίνι θα πάρω που είναι σούπερ!