Σάββατο 114/15 Γιοκ
Κυριακή 12/4/15 1,5χλμ
Δευτέρα 13/4/15 Γιοκ
Τρίτη 14/4/15 2 χλμ
Τετάρτη 15/4/15 3,1+2 χλμ
Πέμπτη 16/4/15 Γιοκ
Παρασκευή 17/4/15 2 χλμ
Printable View
Σάββατο 114/15 Γιοκ
Κυριακή 12/4/15 1,5χλμ
Δευτέρα 13/4/15 Γιοκ
Τρίτη 14/4/15 2 χλμ
Τετάρτη 15/4/15 3,1+2 χλμ
Πέμπτη 16/4/15 Γιοκ
Παρασκευή 17/4/15 2 χλμ
13η
14/4 NADAhttp://www.vocinelweb.it/faccine/varie/25.gif
15/4 NADA http://www.vocinelweb.it/faccine/cibo/49.gif
16/4 5km σε 55 λεπτά και 1,1+1,1
17/4 5,4 σε 60'
18/4΄6χμ στο σούρσιμο με 4 στάσεις κ το τελευταίο χιλιόμετρο γρήγορο γιατί θα τα έκανα πάνω μου
19/45,5 σε 60'
20/4 NADA http://www.vocinelweb.it/faccine/cibo/49.gif
Τι ωραία πεντάρια είναι[ αυτά Σουσού!!! Εύγε εύγε!!! ο Βολταριστός μας απαρατησε;;;
Νέα βδομάδα...
Σάββατο 18/4/15 1,5 χλμ
Κυριακή 19/4/15 3 χλμ
Δευτέρα 20/4/15 2,5 χλμ
Τρίτη 21/4/15 γιοκ
Τετάρτη 22/4/15 1 χλμ
Πέμπτη 23/4/15 1 χλμ
Παρασκευή 24/4/15 1 χλμ + 1χλμ
14η
21/4 http://www.vocinelweb.it/faccine/varie/26.gif έπεσε πολύ πάστρα
22/4 3χμ
23/4 3km
24/4 ναδα
25/4 6χμ
26/4 3χμ
27/4 1,5χμ
Καλησπέρα!Quote:
Originally posted by Tassos67i
Θα προσπαθήσω να σταματήσω το γυμναστήριο για ένα μήνα. Θέλω να δω διατροφική συμπεριφορά, διακύμανση βάρους, όρεξη, διάθεση.
Το πρώτο αρνητικό ήρθε από κει που δεν το περίμενα. Αύξησα τις ώρες της δουλειάς. Και θυμήθηκα τα παλιά που γύρναγα αργά κι έδινα ρέστα στο τραπέζι.
Δεν τρως τίποτα στην δουλειά;
Γνωρίζεις πολύ καλά πόσο καταστροφικό είναι να μένεις πολλές ώρες νηστικός.
Παρατηρείς διαφορά στην ποιότητα της διατροφής σου;
Tassos67i για ποιο λόγο θέλεις να σταματήσεις το γυμναστήριο; Νιώθεις κουρασμένος;;
Θεωρώ ότι δε χρειάζεται να μπεις σε τέτοιους πειραματισμούς χωρίς να υπάρχει λόγος που να σου απαγορεύει τη γυμναστική. Αθλούμαστε για μια καλύτερη και πιο ποιοτική ζωή και όχι για να διατηρούμαστε στα κιλά ή να φτιάξουμε το κορμί, αυτό είναι απλά το ευχάριστο πλεονέκτημα/αποτέλεσμα. Οι Άγγλοι έχουν μια φράση που νομίζω ταιριάζει στην περίπτωση ''We will cross that bridge when we get there" οπότε πιστεύω ότι καλύτερα να μην υποβάλλεις τον οργανισμό σου σε ένα τεστ τέτοιας φύσεως πόσο μάλλον όταν η ψυχολογία σου δεν είναι σταθερή αυτή τη περίοδο. Επίσης κατανοώ ότι φυσικά δε θα μπορώ να γυμνάζομαι εφ' όρου ζωής με συχνότητα 6 προπονήσεις την εβδομάδα αλλά ελπίζω να διατηρήσω έστω τις 3. Εφόσον δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα υγείας ακόμα κ στις εγκυμοσύνες είναι εφικτή η άσκηση κ σίγουρα κ απαραίτητη, όχι βέβαια ίδιας σκληρότητας με πριν. Όλα αυτά είναι φυσικά προσωπικές μου απόψεις, σέβομαι πολύ αυτό που θες να κάνεις κ δε πάω να το παίξω "συμβουλάτορας" απλά ήθελα να σου καταθέσω τις σκέψεις μου για το επικείμενο εγχείρημά σου! Καλή επιτυχία όπως κ να 'χει!! :)
δν καταλαβαίνω σε τι ωφελεί να κόψεις την άσκηση για ένα μήνα.
δν είναι η βασική αιτία της παχυσαρκίας. συ είπας.
στον ένα μήνα δν θα δεις τις ίδιες αλλαγές που θα έβλεπες αν σταματούσες για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. το πολύ να χάσεις κ κανά κιλό αντιθέτως.
επίσης τώρα είναι που την χρειάζεσαι, που θέλεις καθαρό μυαλό κ συγκέντρωση ώστε να βρεις τον μηχανισμό που θα σε βοηθήσει να εκτονώνεις την υπερένταση κάπου αλλού κ όχι στο φαγητό. αυτό είναι το δύσκολο φυσικά. και εκεί χρειάζεται ιδιαίτερη προσπάθεια γιατί πρέπει να καλλιεργήσεις κάποιες συνήθειες που δν είναι τόσες ευχάριστες εκ πρώτης όσο το άραγμα στον καναπέ κ η ανεξέλεγκτη μασαμπούκα. καλή τύχη με αυτό. εγώ δν τα έχω καταφέρει ομολογώ. εσύ όλο κ κάτι θα έχεις κάνει για να έχεις χάσει τόσα κιλά. οπότε μάλλον θα είναι πιο εύκολο για σένα να διορθώσεις την κατάσταση.
η λογική του τι θα κάνουμε αν αναγκαστούμε να κόψουμε ή περιορίσουμε την άσκηση είναι περίεργη. αν είναι να βγω για κανα μήνα στην σύνταξη να δω πως θα αντεπεξέλθω όταν θα αναγκαστώ να σταματήσω να δουλεύω. κάπως θα λαδώνονται τα γρανάζια. αυτός που είναι συνηθισμένος να γυμνάζεται θα βρει τον τρόπο να κρατιέται σε φόρμα.
Τάσο τώρα που καλοκαιριάζει κανά μπάνιο δε θα βοηθήσει;
Θαλασσίτσα συνήθως όλοι κάπου κοντά βρίσκουμε κι αν όχι θάλασσα όλο και κάπου θα έχει κοντά ξενοδοχείο με διαθέσιμη πισίνα σε χαμηλή τιμή... Δε γνωρίζω τι ζητήματα ορθοπεδικά έχεις, αλλά στην οικογένειά μου άτομο με δυο εγχειρίσεις στη μέση και άλλα μυοσκελετικά ζητήματα μόνο στο νερό βρίσκει την υγειά του....
Νέα βδομάδα λοιπόν...
Σάββατο 25/4/15 3 χλμ
Κυριακή 26/4/15 γιοκ
Δευτέρα 27/4/15 1 χλμ
Τρίτη 28/4/15 2,5χλμ με πονεί το γόνατομ...
Τετάρτη 29/4/15 1 χλμ
Πέμπτη 30/4/15 1 χλμ
Παρασκευή 01/5/15
μαρουλέ από τι σε πονάει το γόνατο? προσπάθησε να μειώσεις την ένταση κ να κάνεις καλές διατάσεις. και να μην κάθεσαι σταυροπόδι επίσης.
15η
28/4 2,6+2,6
29/4 ΝΑΔΑ
30/4 5,6
1/4 ναδα
2/4 ναδα
3/4 5,4 σε 60'
4/4 B.E.P.S(baklavas errands point system) 2,3+1,2+1,2+0,65+0,65+0,26x4=7,04χμ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ!!!!!
+3,7 το απόγευμα =10,74χλμ
νομίζω φταίει που χρειάστηκε τη Δευτέρα να είμαι κυριολεκτικά 2 ώρες στα γόνατα (μην πάει ο νους σας στο πονηρό)
και τις άλλες μέρες γενικά ανεβοκατεβαίνω σκάλες πολλές (στο σπίτι, στη δουλειά) και λεωφορείο με το τσουβάλι και σα να είμαι τσουβάλι...
εγω δυσκολεύομαι πολύ να γυμνάζομαι και να κανω ταυτοχρονα διατροφή! αμα γυμνάζομαι τρωω πολύ περισότερο....
τωρα επειδή δεν ένιωθα καλά έκοψα το γυμναστήριο και δραστηριοποιούμε όσο μπορώ μέσα στη μέρα ( μικρή βόλτα, λίγες ασκήσεις στο σπίτι ) και προσπαθώ να ελέγξω τη διατροφή μου....... :( :( :(
καθυστερημένη η καινούργια βδομάδα μου, αλλά όχι δε θα τα παρατήσω.
Σάββατο 2/5/15 2χλμ
Κυριακή 3/5/15 2χλμ
Δευτέρα 4/5/15 1χλμ
Τρίτη 6/5/15 1χλμ
Τετάρτη 7/5/15
Πέμπτη 8/5/15
Παρασκευή 9/5/15
@Τασσος67ι Κι εγώ νομίζω καλώς έκανες και δοκίμασες... Σου έφυγε η ιδέα.
Πάντως με εντυπωσιάζει ο ορθολογισμός που αντιμετωπίζεις το σώμα σου.
Νιώθω ότι όπως και να έχει (με γυμναστήριο ή χωρίς) θα καταφέρεις να βρεις τις ισορροπίες χωρίς να καταπονείς το σώμα σου και να διατηρείς την ενέργειά σου και για τις άλλες δραστηριότητες σου.
@myself Μακάρι να βρω έναν τρόπο να αντιμετωπίσω τον εαυτό μου ορθολογικά.
@Σουσού only love, keep walking
Καλησπέρα!!!
Μετά από απουσία μεγάλου διαστήματος από το φορουμ ( και δυστυχώς από κάθε προσπάθεια για ασκηση και σωστή διατροφη) επανέρχομαι (στο φορουμ, γιατί στην ασκηση και σωστή διατροφή θα χρειαστώ μάλλον σπρωξιμο αγριο!!!!!). Ουφ, αυτές οι δυσκολες φάσεις ....