-
kaλημερα κοριτσια μου!! -900 σημερα και επιτ΄λους αρχισα να ξεπριζομαι. 67.1 σημερα.αντε να φτασουμε συντομα το 66.2 που ειχα φτασει και ακομα παρακατω..η αεροβικη κανει θαυματα.. εγ ω ξεκκικνησα 2 μερες ως προπονητρια κια εχασα 900 γραμμαρια και αφηστε που οταν γυρναγα σπιτι ουτε κουραγιο να φαω δεν ειχα απο τη κουραση..
-
-
ooooooo Μπράβο σας κορίτσια!!!!:thumbup:
-
χιχι! αντιγραφεεεα!!!!μπραβο!!παντ α τετοια..:spin:
-
μπράβο μπράβο και απο εμένα !!!
-
χιχιχι ευχαριστώω πάμε δυναμικά!:thumbup:
-
και απο εμένα όχι ένα αλλά πολλά μπράβο!!
-
ax einai vraia τα ποολλα μπραβο!!!:saint:ελπιζω αυριο να πω και εγω πολλα!!!!κουκλαρες μου!!!!
-
καλημερα!στα ιδια κ παλι.απο σημερα ξεκιναω δυναμικά διατροφή και απο βδομάδα και χορο!!!!!!!!
-
γεια σας κορίτσια!! χάθηκα πολύ καιρό, χαίρομαι που γυρίζοντας σας βρίσκω και πιο αδύνατες!
εγώ δυστυχώς τσίμπησα ένα κιλάκι, και μη χειρότερα όμως δεδομένου του πόσο έτρωγα..
-
καλωσηρθες νινα !
παμε μαζι γυρισα κ γω
85.7 κ αρχιζω θερμιδομετρηση :P
-
Καλημέρα!
Έχουν σπάσει τα νεύρα μου! Σήμερα πίστευα ότι θα δω μεγάλη πτώση αλλά η ζυγαριά εκεί. Κολλημένη στα 93,7!!! Δεν πτοούμαι γιατί πολύ απλά δε θα της περάσει!
-
χαχαχα!Απιστευτο.Dew, eleni μια απο τα ιδια ακριβως!Εφαγα πολυ νωρις βραδυνο γυρω στις 5 και απο κει και περα τπτ μονο νερακι.Και παω σημερα 68.Ε ποτε!
-
ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΥΓΙΖΟΜΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΝΩ. ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΗ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΥ? ΘΑ ΖΥΓΙΣΤΩ ΣΕ ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ. Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ.....
-
Raniadio οπως λειτουργει ο καθενας.Μη το δενεις κομπο οτι κανεικακο το καθημερινο ζυγισμα.Εμενα ας πουμε με βοηθαει.Κρατα απλα μια ζυγαρια για τα ζυγισματα σου, γιατι απο ζυγαρια σε ζυγαρια εχει διαφορα και θα μπερδευτεις.:)