-
οτι αυτο το παρεάκι εδω μέσα μου δίνει μαθήματα πολλά κ μου ανεβάζει τη ψυχολογία. Έχω κοιμηθεί μόλις 2 ώρες εχθές το βράδυ... και δεν έχω βάλει κ@λο κάτω σήμερα !!! (περιττό να σας πω πως εχθές το βραδυ κλείνοντας από εδώ σιδέρωνα μεχρι τις 5 το πρωι ...με ενα χαμόγελο στα χείλη και καρφωμένη μια ιδέα στο μυαλο!
''Ρια μην το αναβάλλεις αλλο! ΤΩΡΑ είναι η ώρα!''
Σας ευχαριστώ! Ειδικά το χθεσινοβραδυνό παρεάκι! :kiss:
-
ε δεν παιζεσαι?!! ακου σιδερωνε μεχρι τις 5! Η wonder woman! :lol: :lol: :lol:
ειδες ριακι μου καμια φορα τι γινεται μεταξυ αγνωστων? μπορει να βγει κατι πολυ καλο... χαιρομαι που χαρηκες! :roll:
-
Ποσο θα ηθελα να ημουν καθισμενη σε μια αμμουδια .... με τον καλο μου ( με αυτον που μου αρεσει δλδ) να πινουμε μπυριτσα και απλα να ακουμε το κυμα ...... πφφφ
-
μεταθεση ΤΩΡΑ!Ήρθαν οι Ούνοι (Ιρλανδοι) στην Ίο :o
-
ταραταταν ......τελίωσε 1 κεφάλαιο μένουν άλλα 6.......και ο Χριστός βοηθός:blush:
μεγάλο το βράδυ απόψε...
-
γιατι νυσταζω συνεχειαο ταν προκειται να διαβασω ??? ( να σχεδιασω στην προκειμενη περιπτωση .... )
πφ απο της 7 προσπαθω να στρωσω τον πωπο μου και τπτ ακομη ........
-
άσε μην τα συζητάς είπα ότι θα κάτσω στις 4 και τελικά ξεκίνησα 9
και να πώ και το αστείο ....δίνω αύριο στις 9
-
άλλα 5 κεφάλαια .....με βλέπω να πηγαίνω κατευθείαν ....δεν θα προλάβω να κοιμηθώ ......αχ κορίτσια μακάρι να το περάσω γιατι είναι πολύ ξενέρωτο μάθημα....
-
Σκεφτομαι τη χαρα της Ριας.
-
κ εγω τη χαρα της ριας σκεφτομαι !!
καλα μαρη!!!
εσυ ρουφηξες ολη την ενεργεια κ εγω σερνουμουν σημερα?
ρουφηχτρα!!!
ε ρουφηχτρα!!! :P
-
αχ τελείωσε επιτέλους και το 3 άντε άλλα 4..... ευτυχώς που υπάρχει και ο καφές :)
-
Είμαι τόσο χαρούμενη σήμερα που δεν μπορώ να κοιμηθώ!!!!!!!
-
αυτό είναι λίγο οξύμωρο βρε κουκουτσακι μου :) αχ και τι δεν θα έδινα να είχα τελειώσει το διάβασμα και να ήμουν στην αγκαλιά του μορφέα :)
-
αχ επιτέλους άρχισα να πέρνω τα πάνω μου πάει και το 4 άλλα 3 και μετά κρεβατάκι σου έρχομαι
-
λίγο ακόμα έμεινε ......άλλα 2 κεφάλαια δοξασμένη καφεϊνη .....ακόμη κρατάω τα μάτια μου ανοιχτά