--->Ντύσου πρόχειρα και βγάλε το κραγιόν σουQuote:
Originally posted by Ava
Κανόνισε να έρθω ωσάν πύραυλος για το ξυλάκι σου... Όχι τίποτε άλλο, φοράω πυζάμες και θα ξεφτιλιστώ στο ταξίδι!
Printable View
--->Ντύσου πρόχειρα και βγάλε το κραγιόν σουQuote:
Originally posted by Ava
Κανόνισε να έρθω ωσάν πύραυλος για το ξυλάκι σου... Όχι τίποτε άλλο, φοράω πυζάμες και θα ξεφτιλιστώ στο ταξίδι!
ΑΝ υπαινισσόμουν θα ήταν διακριτικού μεγέθους!Το βροντοφωνάζω!Quote:
Originally posted by Ava
Αυτά τα κέρατα, τώρα, τα φοράς για κάποιον λόγο? Υπαινίσσεσαι κάτι? :yes:
Μόνο τα κέρατα σε παραξενεύουν εσένα!Το υπόλοιπο θανατηφόρο κορμί και το γαλανό το μάτι είναι Ναταλία,τα αναγνωρίζεις ξεκάθαρα!Quote:
Originally posted by Ava
Αυτά τα κέρατα, τώρα, τα φοράς για κάποιον λόγο?
ʼλλαξα γνώμη ως προς την τιμωρία.. Θα έρθω με τις πυζάμες μου, δεν αλλάζω εύκολα ενδυμασία, αλλά θα τροποποιηθεί λιγάκι η τιμωρία, ώστε να σου αρμόζει και να είναι η πλέον αποτελεσματική, για σένα και την περίπτωσή σου!
Θα σε δέσω σε μία καρέκλα, θα σε φιμώσω και θα βάλω στη διαπασών άσματα, που ξέρω πόσο πολύ σου αρέσουν:
http://www.youtube.com/watch?v=U55eIcXdBOI
http://www.youtube.com/watch?v=AtUXIUCgYJc
Παράλληλα θα χορεύω με μπρίο, με κέφι, με ρυθμό και θα απολαμβάνω την τρομοκρατημένη φάτσα σου!! Πώς σου φαίνεται? Να σε προειδοποιήσω ότι μπορώ να γίνω ιδιαίτερα εφευρετική και αποκρουστική ως προς τα άσματα! Αν και φαντάζομαι ότι αυτό το έχεις ήδη καταλάβει...
Σε μπέρδεψα λιγάκι είναι η αλήθεια.. Η ζέστη, τα λόγια του παπά...
Αυτή κι αν είναι πραγματικά απειλή!Πάω ν'αλλάξω εσώρουχο που τα'κανα πάνω μου!
Τα πίνω όλα!Σοβαρά υπάρχει κι αυτό;Κυκλοφορεί στη δισκογραφία;Ήμαρτον κι έλεος!
Θα βάλω αυτό που ακούω αυτήν τη στιγμή και με εκφράζει δυστυχώς χρόνια τώρα...
--->ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΡΑΟΥΝΑΚΗΣ : ΤΟ ΤΑΞΕΙΔΙ
Ποίηση: Κωστής Παλαμάς (1883)
Μουσική: Βασίλης Κετεντζόγλου
Πρώτη εκτέλεση: Σοφία Παπάζογλου
Μου σφίγγει ο καημός σαν θηλειά το λαιμό
και μες την καρδιά με δαγκώνει σαν φίδι
παράξενο θέλω ν' αρχίσω ταξίδι
χωρίς μα χωρίς τελειωμό
Το δρόμο μου αργά να τραβώ, να τραβώ
αλλά πουθενά και ποτέ να μη στέκω
ψυχή να μη βρίσκω ή πάντα να μπλέκω
με κόσμο τυφλό και βουβό
Να νιώθω τριγύρω πλατιά ερημιά
κλεισμένα τα σπίτια τα τζάκια σβησμένα
ψηλά να μη φέγγει αστέρι κανένα
και κάτω γυναίκα καμμία
Το δρόμο μου αργά να τραβώ, να τραβώ
αλλά πουθενά και ποτέ να μη στέκω
ψυχή να μη βρίσκω ή πάντα να μπλέκω
με κόσμο τυφλό και βουβό
Ίσως σε τέτοιο ταξίδι αν βρεθώ
ατέλειωτο, έρμο σ' αγνώριστη χώρα
δε θα 'χω περίσσεια λαχτάρα σαν τώρα
αγάπη από σε να χαθώ.
Το "τα πίνω όλα" μου το έβαλε η κόρη μιας φίλης μου και χωρίς να δω την "ερμηνεύτρια" είπα, βγάλτο, βγάλτο αναγούλα μου ήρθε! :barfy: Επειδή ξέρω ότι δεν το είδες καθόλου, κάνε μου τη χάρη, σε παρακαλώ και δες το 2.35 min, ένα λεπτάκι μόνο, να πάθεις την πλάκα σου! :puzzled:
Και, για να σε αποζημιώσω και να βγάλεις το βρακάκι ακράτειας, δες αυτό:
http://www.youtube.com/watch?v=Lv-iRjEhrPc
Δες, δες καλέ, πόσες θεάσεις έχει η Μούσχουρη και πόσες η Γούλα! Θα τρελαθώ!!
ΑΧ! εμενα μ'αρεσαν οι μποτες σε αυτη τη φωτο!!!!!!!!!!
Μου δωσες άλλη μια ζωή να ζήσω
και το κεφάλι σ' έναν ώμο ν' ακουμπήσω,
να ξορκίσω κάθε κακό.
Μου δωσες άλλη μια ζωή να ζήσω,
να'χω και πάλι μια αγκαλιά να κατοικήσω,
ν' αναστήσω ό,τι αγαπώ.
Αααχ, αυτό σκέφτομαι και παίρνω κουράγιο. Κι εκεί που πάω να χαμογελάσω πλατιά και με ελπίδα, έρχεται ένα διαολάκι και μου ψιθυρίζει στο αυτί: http://www.youtube.com/watch?v=ZbX0A...eature=related
Το "τα πίνω όλα" δεν το σχολιάζω πολύ απλά αλλάζω και εγώ το βρακί μου γιατί κατουρήθηκα από τα γέλια αν και δεν είχα την δύναμη να το ολοκληρώσω ήταν ΤΟΣΟ ʼΘΛΙΟ!Quote:
Originally posted by Ava
Το "τα πίνω όλα" μου το έβαλε η κόρη μιας φίλης μου και χωρίς να δω την "ερμηνεύτρια" είπα, βγάλτο, βγάλτο αναγούλα μου ήρθε! :barfy: Επειδή ξέρω ότι δεν το είδες καθόλου, κάνε μου τη χάρη, σε παρακαλώ και δες το 2.35 min, ένα λεπτάκι μόνο, να πάθεις την πλάκα σου! :puzzled:
Και, για να σε αποζημιώσω και να βγάλεις το βρακάκι ακράτειας, δες αυτό:
http://www.youtube.com/watch?v=Lv-iRjEhrPc
Δες, δες καλέ, πόσες θεάσεις έχει η Μούσχουρη και πόσες η Γούλα! Θα τρελαθώ!!
Όσο για το "αγάπησα" αν και δεν το είχα ξανακούσει (ζητώ συγνώμη για την άγνοιά μου) μίλησε στην καρδιά μου :). Οι μεγάλες αγάπες δεν έρχονται τυχαία στην ζωή μας και ακόμα και κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες ανθίζουν και φουντώνουν και φωτίζουν την ζωή μας! Νιώθω τυχερή και ολοκληρωμένη που μπόρεσα να το ζήσω αυτό στην ζωή μου,να γνωρίσω έναν μεγάλο έρωτα να παλέψω γι'αυτόν και να τον βλέπω να μετουσιώνεται σε μία μεγάλη αγάπη. Εύχομαι η αγάπη να φωτίζει πάντα την ζωή μας και να μας θυμίζει πάντα τι είναι σημαντικό ...
Πάω να πλύνω την κορμάρα μου και σας έρχομαι!
Στο μπάνιο θα τραγουδάω αυτό:
http://www.youtube.com/watch?v=bfgO1fhE_3c
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Μία μας ρίχνεις μία μας ανεβάζεις, μία μας αγαπάς μία μας μαλώνεις αααααααααααα αποφάσισε κοπελιά! :lol::lol:
"Όλοι μες στο gym τους μύες μου χαζεύουν και από την λύπη τους τσάρλεστον χορεύουν" :crazy::crazy: ???
Γύρισα, φρέσκια, φρέσκια!
Από την άλλη, φοβάμαι πως είμαι υπεύθυνη για την εξαφάνιση της Ναταλίας. Φοβάμαι πως είδε το τρίο - μπανιέρα και από τότε κείτεται λιπόθυμη στο πάτωμα!
:shocked2::lol::lol::lol::lol:
Καλησπέρα κορίτσια... Τί κάνετε? Αυριο έχω ραντεβού με τον γιατρό για την 9μηνη εξέτασή μου και με την διατροφολόγο για την μηνιαία μέτρηση.
Κάτι μου λέει πως αύριο θα ακούσουμε μία "ανεβασμένη" Πωλίνα! Υπάρχει περίπτωση να έχεις πέσει κάτω από ενενήντα? Εκεί θα το γλεντήσουμε!
Να ρωτήσω και κάτι: Πώς κρατιέσαι και δεν φτιάχνεις μία τούρτα μόνο για σένα? Θα το έκανα, μόνο και μόνο για να πιεστώ να δω τι με εκφράζει.. Παρατήρησα ότι έχεις θεματολογία, ανάλογα με τον παραλήπτη της τούρτας. Έχω σκεφτεί μερικές φορές τι θέμα θα ήθελα να έχει μία δική μου τούρτα, αλλά το αφήνω μετά.. Όσο για τη γεύση, φαντάζομαι ότι και μόνο γλείφοντας σκεύη και κουτάλες καλύπτεσαι! :smilegrin:
Αποκλείετε να έχω πέσει κάτω από 90.... Η ζυγαριά μου είναι στα 92.1 με 91.7 όπως ήταν και στις 22 του μήνα που είχα πάει στην διατροφολόγο ξανά. Τώρα αν χάζεψε και αρνείτε να δείξει πιο κάτω, δεν το νομίζω....Quote:
Originally posted by Ava
Κάτι μου λέει πως αύριο θα ακούσουμε μία "ανεβασμένη" Πωλίνα! Υπάρχει περίπτωση να έχεις πέσει κάτω από ενενήντα? Εκεί θα το γλεντήσουμε!
Να ρωτήσω και κάτι: Πώς κρατιέσαι και δεν φτιάχνεις μία τούρτα μόνο για σένα? Θα το έκανα, μόνο και μόνο για να πιεστώ να δω τι με εκφράζει.. Παρατήρησα ότι έχεις θεματολογία, ανάλογα με τον παραλήπτη της τούρτας. Έχω σκεφτεί μερικές φορές τι θέμα θα ήθελα να έχει μία δική μου τούρτα, αλλά το αφήνω μετά.. Όσο για τη γεύση, φαντάζομαι ότι και μόνο γλείφοντας σκεύη και κουτάλες καλύπτεσαι! :smilegrin:
Οσο για τις τούρτες, να την φτιάξω και να την κάνω τί? Αφού δεν τις τρώω. Ούτε καν κατσαρόλες και κουτάλες δεν γλύφω. 3 τούρτες που έφτιαξα του γιού μου, και μόνο 1 κουταλίτσα έφαγα την Κυριακή από την σοκολατίνα, έτσι απλά για το καλό των γενεθλίων...
Επίσεις πολλές φορές έχω σκεφτεί το τί θα με έκανε ευχαριστημένη σε σχέδιο, αλλά ποτέ τίποτα δεν με ικανοποιεί πλήρως. ΔΕν έχω βρει ακόμη το κατάλληλο σχέδιο που να πω ναι, αυτό είναι για μένα... Ισως μέχρι τα γενέθλιά μου να βρω κάτι.
Εσένα τί σχέδια σου περνάν από το μυαλό για σένα?
Διάφορα σχέδια, αλλά ποτέ δεν κατάφερα να καταλήξω, γιατί δεν μου αρκεί μόνον ένα.
Έχεις δει Χάρρυ Πόττερ? Στην πρώτη του ταινία, ο μικρός Χάρρυ ανακαλύπτει τον καθρέφτη του Έριζεντ. Είναι ένας μαγικός καθρέφτης, όπου ο καθένας δεν βλέπει το είδωλό του όπως είναι στην πραγματικότητα, αλλά όπως θα ήθελε να είναι. Ο μικρός Χάρρυ, που μεγάλωσε ορφανός, είδε σε αυτόν τον εαυτό του με την οικογένειά του. Ακόμη δεν βρήκα μία εικόνα για τον δικό μου καθρέφτη. Ίσως γι' αυτό να είμαι στάσιμη.
Δεν παίζεσαι! Καλά που τώρα πονάω λιγότερο όταν γελάω. Πρόβλημα κι αυτό. Επειδή γελάω συνέχεια αυτό είναι το μόνιμο πρόβλημά μου μετά το χειρουργείο, ο πόνος του γέλιου. Αφού για να δω Λαζόπουλο και ράδιο αρβύλα άφησα να περάσει μία εβδομάδα και φόρεσα και ζώνη κήλης πριν δω τις εκπομπές, για σιγουριά. Σ'ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και μην ανησυχείς, προσέχω πολύ και δεν κάνω χαζομάρες με βάρη γιατί είναι μεγάλη η κήλη, δεν μου έβαλε πλέγμα λόγω διαβήτη, κι έτσι πρέπει να είμαι πολύ προσεκτική αν και είναι σπαστικό ειδικά όταν μένεις μόνος σου. Κάθε μέρα περπατάω και περισσότερο (έχω και τα του sleeve), με το περπάτημα κάποια στιγμή αρχίζει και με τραβάει πολύ έντονα η κοιλιά μου οπότε επιστρέφω σπίτι. Κανά μισάωρο όμως περπάτημα το καταφέρνω. Η αλήθεια είναι ότι έχω δεύτερες σκέψεις για το μάζεμα της κοιλιάς, δεν ξέρω μήπως έπρεπε να κάνω μόνο την κήλη, γιατί είναι σαν να με έχουν κόψει στη μέση. Είναι πολύ μεγάλο το σημάδι και η κοιλιά μου δεν ήταν πολύ χαλαρή πριν. Βέβαια έχω ακόμα 13 κιλά να χάσω. Δεν ξέρω. Ελπίζω να έκανα το σωστό και μια μέρα να μη φαίνονται τα σημάδια. Προς το παρόν επειδή είναι απελπισία εστιάζω στα θετικά, ότι δεν έχω πλέον κήλη δηλαδή και προχωράω.Quote:
Originally posted by NADINE
'Αρραφη!Πώς πάμε από πόνους;Μην πάρεις θάρρος τώρα κι αρχίσεις να σηκώνεις βάρος και χαζά ε;
Αυτό το αφιερώνω στη χαρά μου:
http://www.youtube.com/watch?v=4Yf-j-TwWaU
Σε σκέφτομαι, ξέρω ότι είσαι απασχολημένη, ξέρω ότι έχεις ζόρια, αλλά σε σκέφτομαι...
Να το ακούσεις, να φανταστείς Κρητίκαρους λεβέντες να χορεύουν και να χαμογελάσεις, χαρά μου! Ένα χαμογελάκι? Ένα τόσο δα, για μένα..
Τζίνα, είχα κάνει σκωληκοειδίτιδα στα 48 κιλά. Είχα μία τομούλα μια σταλιά και, παρόλα αυτά, ήταν επώδυνη υπόθεση το γέλιο. Δεν πειράζει, κορίτσι μου, σκέψου τι προνόμιο είναι να γελάς, να είσαι από τους ανθρώπους που γελούν. Πράττεις σωστά που δε σηκώνεις βάρη και δεν κάνεις βλακείες, αλλά στο γέλιο μην κάνεις σκόντο!
Τζίνα πας όλο και καλύτερα όπως βλέπω, μπράβο σου! Και κανένα γελάκι, καλό είναι , ειδικά με όλη αυτή τη θλίψη που ζούμε γύρω μας..και μέσα μας..
Σήμερα φιλοξενώ μανούλα, φροντίζω τις ανάγκες της και αγανακτώ που δεν έχω καμία εξουσία πάνω στον πόνο της..να τον πάρω και να τον πετάξω από ένα ψηλό γκρεμό, να τσακιστεί και να μην ξαναεμφανιστεί...
Σήμερα επίσης είμαι και αρρωστούλα,ανεβαίνω σιγά σιγά στο 38 πυρετό, αλλά δεν πτοούμαι, πιο πολύ πτοούμαι με την μαντάμ του οίκου μας που μου ανεβάζει την πίεση, για τις πάγιες της θέσεις που αρνείται έστω και να θέσει υπό προβληματισμό και διερώτηση...
Η περιβόητη έξοδος με συναδέλφους ακυρώθηκε οπότε δεν θα έχω την ευκαιρία να τσεκάρω αν ο εν λόγω μορφονιός θα απελευθερωνόταν σε περιβάλλον τυριού και κρασιού...Δεν βαριέσαι! Απλά η σκέψη του δεν είναι καθόλου επιφορτισμένη με βαριά και ασήκωτα συναισθήματα και βιώματα, πράγμα που έκανε την ενασχόληση μαζί του μια ψυχαγωγία μέσα στη βαρεμάρα μου.. Ο μεγάλος κίνδυνος που ελοχεύει είναι να μην πιάσω στη σκέψη μου όσα βιώματα και συναισθήματα με έχουν παιδέψει στο παρελθόν, αυτό είναι το μεγάλο ρίσκο που πρέπει να αποφύγω, είμαι και παρελθοντολάγνος, πανάθεμά με...
"ίσως να τη ρίξεις αυτη την δικη σου την κυβερνηση μήπως και ανοίξει ένας νεος τρόπος σκεψης που να σου κανει καλό..."Quote:
Originally posted by monahoiot
Ο μεγάλος κίνδυνος που ελοχεύει είναι να μην πιάσω στη σκέψη μου όσα βιώματα και συναισθήματα με έχουν παιδέψει στο παρελθόν, αυτό είναι το μεγάλο ρίσκο που πρέπει να αποφύγω, είμαι και παρελθοντολάγνος, πανάθεμά με...
Αν και δεν αγαπώ τον πύργο,ωστόσο καθότι σύμβολο του Παρισακίου ΜΟΥ και προπαντός λόγω μεγέθους...Quote:
Originally posted by Ava
Έχω σκεφτεί μερικές φορές τι θέμα θα ήθελα να έχει μία δική μου τούρτα
Είμαι πάντα ανοιχτή να ρίχνω κυβερνήσεις που δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους, μπορεί να με δυσκολεύει αλλά το κάνω με τον καιρό..
Κάνει καλό στην εξέλιξη μας να μην αγκιστρωνόμαστε σε "κυβερνήσεις" που δεν βοήθησαν να πάμε ένα βήμα παραπέρα.. Ποτέ δεν είναι αργά να ανοίξουμε κανένα παράθυρο σε νέο αεράκι..μπορεί να κάνει καλό και στο χρόνιο άσθμα μας...
Με το καλό,Πωλινάκι,αύριο στο ραντεβού σου!Όποιους αριθμούς σημειώσουν ζυγαριά,λιπομετρήσεις κι ό,τι άλλο ενδεχομένως απαριθμούνε,
εσύ εστίασε στην ουσία.Το σώμα σου έχει ικανοποιητικά μεταμορφωθεί κι ελευθερωθεί!Σειρά έχει η ψυχούλα σου!Μη χρεώσεις σ'έναν αριθμό
άλλα κακώς κείμενα,που χρήζουν αλλαγών.Πάνω απ'όλα μην ξεχνάς πως αυτό κυρίως το κάναμε για την υγεία μας κι αυτήν την έχεις και να τη χαίρεσαι!
Εξαρτάται!Αν για παράδειγμα βρίσκομαι στην έρημο το νέο αεράκι θα μου φέρει άμμο στα μάτια και θα μου κάψει το πρόσωπο.Quote:
Ποτέ δεν είναι αργά να ανοίξουμε κανένα παράθυρο σε νέο αεράκι..μπορεί να κάνει καλό και στο χρόνιο άσθμα μας...
Όσο για την αναπνοή μου και το χρόνιο άσθμα κανένα εισπνεόμενο δε θα φανεί αρκετό!Δεν είναι άσπρο μαύρο,κοπελιά,η ζωή!
Αυτό το απευθύνεις σε σένα φαντάζομαι!Quote:
Δεν είναι άσπρο μαύρο,κοπελιά,η ζωή!
Λυγάν ωρέ τα παλικάρια;Quote:
Originally posted by Ava
Από την άλλη, φοβάμαι πως είμαι υπεύθυνη για την εξαφάνιση της Ναταλίας. Φοβάμαι πως είδε το τρίο - μπανιέρα και από τότε κείτεται λιπόθυμη στο πάτωμα!
Τώρα μόλις το είδα αλλά επειδή είδα μόνο το εν λόγω λεπτό κι όχι τα προηγούμενα
υποψιάζομαι πως οι αναδυόμενοι ακετέρωθεν είναι οι και καλά γκόμενοι ενώ ο έξωθεν ο σύζυξ;
Το βίντεο ολοκληρώνεται με πάρτυ με ούζα;Όπου η πρωταγωνίστρια πίνει όλα τα ούζα για να δικαιολογήσει και τον τίτλο;
Πλανάται η φαντασία σου,κοπελιά,καθότι εγώ,μεγαλοκοπέλα!Quote:
Αυτό το απευθύνεις σε σένα φαντάζομαι!Quote:
Δεν είναι άσπρο μαύρο,κοπελιά,η ζωή!
Κι αν θέλεις να μάθεις η δική μου ζωή είναι μαύρη!ʼσπρο δεν έχει!Χα!
γειά σας κοριτσάκια μου!!! έχω πεθάνει στο γέλιο με την Γούλα!!! καλά μεγάλη αθλιότητα αλλά εγώ το είδα όλο και έφριξα και με τα αλλα που είχε αλλά δεν τόλμησα να τα ανοίξω.
Έχω πολύ καλά νέα! πήγα διατροφολόγο σήμερα και ο απολογισμός των τελευταίων 2 εβδομάδων είναι :
απώλεια κιλών 0
απώλεια λίπους - 900γρ
μυική μάζα +800γρ
απώλεια πόντων, από κοιλιά 1 πόντος και 3 από την μέση!!!
Μεταβολισμός από 1502 θερμίδες αύξηση σε 1522!!! Μαγεία!!!
Η διατροφή λειτουργεί σούπερ και είμαι πολύ χαρούμενη και ανεβασμένη!!!! Είμαι πιο χαρούμενη και δεν έχω πολλές υπογλυκαιμίες. Μου πρότεινε και κάποια συμπληρώματα για να ενισχύσω το ανοσοποιητικό μου σύστημα και θα με βοηθήσουν να αναπληρώσω ανεπάρκειες που οδηγούν σε υπερφαγιες και υπογλυκαιμίες ( αυτό έγινε αφου του έδειξα τις αιματολογικές μου και συμβουλεύτηκε τον συνεργαζόμενο παθολογο/κλινικο διατροφολογο. Αχ μου έχει πάρει το άγχος και επιτέλους απ' εξαρτήθηκα από την ριμάδα την ζυγαριά, αφού δεν χρειάζεται πια να ελέγχω εγώ το βάρος μου αν πηρα -εχασα , απλά κάνω την διατροφή και με μετράει αυτός όταν πάω!!! Φτου ξελευθερία!!!!!
f a n t a s t i k a!Quote:
Originally posted by *Katie
γειά σας κοριτσάκια μου!!! έχω πεθάνει στο γέλιο με την Γούλα!!! καλά μεγάλη αθλιότητα αλλά εγώ το είδα όλο και έφριξα και με τα αλλα που είχε αλλά δεν τόλμησα να τα ανοίξω.
Έχω πολύ καλά νέα! πήγα διατροφολόγο σήμερα και ο απολογισμός των τελευταίων 2 εβδομάδων είναι :
απώλεια κιλών 0
απώλεια λίπους - 900γρ
μυική μάζα +800γρ
απώλεια πόντων, από κοιλιά 1 πόντος και 3 από την μέση!!! Η διατροφή λειτουργεί σούπερ και είμαι πολύ χαρούμενη και ανεβασμένη!!!! Είμαι πιο χαρούμενη και δεν έχω πολλές υπογλυκαιμίες. Μου πρότεινε και κάποια συμπληρώματα για να ενισχύσω το ανοσοποιητικό μου σύστημα και θα με βοηθήσουν να αναπληρώσω ανεπάρκειες που οδηγούν σε υπερφαγιες και υπογλυκαιμίες ( αυτό έγινε αφου του έδειξα τις αιματολογικές μου και συμβουλεύτηκε τον συνεργαζόμενο παθολογο/κλινικο διατροφολογο. Αχ μου έχει πάρει το άγχος και επιτέλους απ' εξαρτήθηκα από την ριμάδα την ζυγαριά, αφού δεν χρειάζεται πια να ελέγχω εγώ το βάρος μου αν πηρα -εχασα , απλά κάνω την διατροφή και με μετράει αυτός όταν πάω!!! Φτου ξελευθερία!!!!!
Γιωτάκι μου περαστικά και από αυτό το τόπικ :) και με αφορμή τα λεγόμενα σου ας κάνω και εγώ μία αφιέρωση και μία ευχή μαζί να μπορέσουμε να αφήσουμε τον νου να δραπετεύσει από το παρελθόν και να ονειρευτεί το μέλλον....
http://www.youtube.com/watch?v=0daJ3PsOI2I
"Ανάσα είναι καυτερή και στέπα του Καυκάσου
η σκέψη που παραμιλά και λέει τα όνειρά σου.
Κι όσες κι αν χτίζουν φυλακές κι αν ο κλοιός στενεύει,
ο νους μας είναι αληταριό που όλο θα δραπετεύει"
ναι Ελάκι μου, ας ονειρευτούμε! Έχω ζήσει άλλες δυο ζωές μέσα από τα όνειρά μου και δεν σκοπεύω να χάσω αυτό το προνόμιο να νιώθω ότι έρχονται τα καλύτερα!Quote:
Originally posted by Eli
Γιωτάκι μου περαστικά και από αυτό το τόπικ :) και με αφορμή τα λεγόμενα σου ας κάνω και εγώ μία αφιέρωση και μία ευχή μαζί να μπορέσουμε να αφήσουμε τον νου να δραπετεύσει από το παρελθόν και να ονειρευτεί το μέλλον....
http://www.youtube.com/watch?v=0daJ3PsOI2I
"Ανάσα είναι καυτερή και στέπα του Καυκάσου
η σκέψη που παραμιλά και λέει τα όνειρά σου.
Κι όσες κι αν χτίζουν φυλακές κι αν ο κλοιός στενεύει,
ο νους μας είναι αληταριό που όλο θα δραπετεύει"
Εγώ πάλι την έβαλα την ζυγαριά σε μία σακούλα και την φόρτωσα στο αμάξι για να την δώσω για προσωρινή κατάσχεση στην αδερφή μου και τελικά έμεινε στο πορτ μπαγκάζ!
Και εκεί καλά είναι αφού δεν είναι μέσα στο σπίτι να με ταλανίζει!
Με φαντάζομαι να με πιάνει την άρρωστη καμία κρίση και να κατεβαίνω κάτω με την ρόμπα στο πάρκινγκ για να ζυγιστώ :lol::lol::lol:
"ο νους μας είναι αληταριό που όλο θα δραπετεύει"
πόσο με φτιάχνει αυτός ο στοίχος!
Χίλια όνειρα να κάνουμε όμορφα και λαμπερά και μόνο τα πιο όμορφα να παίρνουν σάρκα και οστά!
Δυο μέρες έλειψα κ σουσουράδες δεν σας προλαβαίνω!!!!! :yawn::yawn:
Quote:
Originally posted by *Katie
απώλεια κιλών 0
απώλεια λίπους - 900γρ
μυική μάζα +800γρ
απώλεια πόντων, από κοιλιά 1 πόντος και 3 από την μέση!!!
Μεταβολισμός από 1502 θερμίδες αύξηση σε 1522!!! Μαγεία!!!
Η διατροφή λειτουργεί σούπερ και είμαι πολύ χαρούμενη και ανεβασμένη!!!! Είμαι πιο χαρούμενη και δεν έχω πολλές υπογλυκαιμίες. Μου πρότεινε και κάποια συμπληρώματα για να ενισχύσω το ανοσοποιητικό μου σύστημα και θα με βοηθήσουν να αναπληρώσω ανεπάρκειες που οδηγούν σε υπερφαγιες και υπογλυκαιμίες ( αυτό έγινε αφου του έδειξα τις αιματολογικές μου και συμβουλεύτηκε τον συνεργαζόμενο παθολογο/κλινικο διατροφολογο. Αχ μου έχει πάρει το άγχος και επιτέλους απ' εξαρτήθηκα από την ριμάδα την ζυγαριά, αφού δεν χρειάζεται πια να ελέγχω εγώ το βάρος μου αν πηρα -εχασα , απλά κάνω την διατροφή και με μετράει αυτός όταν πάω!!! Φτου ξελευθερία!!!!!
Και πάνω που ήθελα να σε ρωτήσω με το διαιτολόγο πως τα πας!!
Είδες τι ωραία που είναι να μην έχεις άγχος με αυτή τη παλιοζυγαριά? κ εμένα έτσι με έχει κάνει να νιώθω!!!!!!!!!!
Όσο για τα αποτελέσματα :thumbup::thumbup::thumbup:
μόλις είδα ένα βιντεο κλιπ και έγω κατουρηθεί από το γέλιο!!!!:lol::lol::lol::lol: δικό σας!!!
http://www.youtube.com/watch?v=wyx6JDQCslE&ob=av2e
Στο συγκεκριμένο βίντεο είδα ένα σωρό σέξυ τύπους, εκτός από τον υποφαινόμενο... Όλοι όσοι παρήλασαν από το μπαρ ήταν επιεικώς pathetic! Αλλά γύρω γύρω έχει τύπους για να πάρουμε μάτι, ιδίως τη στιγμή που κουνιούνται με τα μαγιουδάκια τους!! Πολύ πλάκα είχε, όντως!