ευτυχώς έμεινε ένα καλέ 5 και βάλε αλλά τουλάχιστον θα τα έχω διαβάσει όλα....υπομονή
Printable View
ευτυχώς έμεινε ένα καλέ 5 και βάλε αλλά τουλάχιστον θα τα έχω διαβάσει όλα....υπομονή
τέλος για σήμερα ;) καλό ξημέρωμα σε όλους :)
Εννοούσα ότι λόγω της χαράς μου δεν μπορούσα να κοιμηθώ ;)Quote:
Originally posted by lost kitten
αυτό είναι λίγο οξύμωρο βρε κουκουτσακι μου :) αχ και τι δεν θα έδινα να είχα τελειώσει το διάβασμα και να ήμουν στην αγκαλιά του μορφέα :)
Ρεκόρ ζαλάδας σήμερα..... Ούτε στα πόδια μου δεν μπορώ να σταθώ....
Πωλινα μυριζομαι οτι δεν πινεις νερο αρκετο, παρε μια σπραιτ κουνησε την μεχρι να ξεθυμανει και πινε την σιγα σιγα!λειτουργει κατι σαν ορο! μου το εχει πει ο χειρουργος μου αυτο, και γω το παθαινα περυσι πολυ
polinaki μήπως φταίει η ζέστη?και εγώ σήμερα έχω ζαλάδες και ψιλοαναγούλα και καθώς δεν έκανα κάτι διαφορετικό υποθέτω πως φταίει η ζέστη
Μιτσοκόλο μου σήμερα μπορώ να πω πως εχω πιει πιο πολύ νερό από άλλες φορές μέχρι στιγμής. ήπια το μπουκαλάκι μου 750 μλ και 1 μεγαααααααλο ποτήρι γάλα κάπου 350 μλ δλδ. δεν ξερω τι συμβαίνει...Quote:
Originally posted by mitsokolo
Πωλινα μυριζομαι οτι δεν πινεις νερο αρκετο, παρε μια σπραιτ κουνησε την μεχρι να ξεθυμανει και πινε την σιγα σιγα!λειτουργει κατι σαν ορο! μου το εχει πει ο χειρουργος μου αυτο, και γω το παθαινα περυσι πολυ
Μα είμαι μεσα στο κλιματιστικό καλή μου. πόσο να με επηρεάσει η ζέστη εδώ μέσα....Quote:
Originally posted by aggeloydaki
polinaki μήπως φταίει η ζέστη?και εγώ σήμερα έχω ζαλάδες και ψιλοαναγούλα και καθώς δεν έκανα κάτι διαφορετικό υποθέτω πως φταίει η ζέστη
κανε αυτο με την σπραιτ
Πάω κάτω στο περίπτερο να πάρω μία να δούμε τί θα γίνει.Quote:
Originally posted by mitsokolo
κανε αυτο με την σπραιτ
πωλινακι, περαν του οτι για μενα ειναι λογικο να εχεις ζαλαδες με τοσο φαγητο, μπορει να συμβαινει ενα απο τα παρακατω:
να εχεις υποταση
να εχεις ιλιγγο
να εχεις μπεμπε
να εισαι κουρασμενη
κ διαφορα αλλα
οπως κ να χει παντως, το θεωρω αρκετα καλη ιδεα να ρωτησεις το γιατρο σου , πιστευω οτι ολο κ κατι θα χει κατα νου. :eureka:
μη μου αγχονεσαι πιες λιγο απο αυτο και παρε και το ντοκτορ κανενα τηλεφωνακι! εγω περυσι ταλαιπωρηθηκα αρκετα με τις ζαλαδες το καλοκαιρι
Σμαρτ μου την υπόταση την αποκλείω γιατί πάντα είχα υπέρταση, τώρα θα θυμίθηκε να γίνει υπό? Και το μπεμπέ το αποκλείω... Ισως είναι η κούραση που δεν κοιμήθηκα σχεδόν καθόλου χτες. Θα κάνω αυτό που είπε η μιτσοκόλο και αυριο που θα πάω στον γιατρό μου, έχω μια λίστα με απωρείες να του κάνω!
Πωλινα προς θεου! τα ματια σου και το νου σου για τυχον εγκυμοσυνη! τοσο νωρις θα ηταν καταστροφικο σχεδον προσεχε πολυ!
αν τοτε αυριο πας στο γιατρο ακομα καλυτερα το συζητατε και αμεσως :D
lessing!!!!! miss uuuuuuuQuote:
Originally posted by smart
κ εγω τη χαρα της ριας σκεφτομαι !!
καλα μαρη!!!
εσυ ρουφηξες ολη την ενεργεια κ εγω σερνουμουν σημερα?
ρουφηχτρα!!!
ε ρουφηχτρα!!! :P
smart :starhit:
η χαρα συνεχίζεται!!! δεν ξέρετε κοριτσια πόσο εχω ανέβει με τις επιτυχίες των παιδιών εδω μέσα που σημειωτέον δεν είναι και καθόλου προκλητικοί εδω μέσα!
σε μισή ωρα παω να βάλω μαγιω αντηλιακο με 50 δείκτη προστασίας , καπελάκι ....μπλουμ στη θάλασσα!!!
αχχχχ καλοκαιρι!!!!!!!!!!!!!
επιτέλους φούντωσαν οι ζέστες (κ μου κόπηκε η όρεξη! :wink2: )