Δεν τα ξερω καλα τα γραφειοκρατικα...πρεπει να βρεις το ΦΕΚ (αριθμο) στο οποιο αναφερεται.
Και μετα αν βρεις αυτον τον αριθμο ειναι σχετικα ευκολο να εντοπισεις το φεκ.
Το αριθμο ΦΕΚ κατα πασα πιθανοτητα το αναφερει η προκυρηξη.
Printable View
Δεν τα ξερω καλα τα γραφειοκρατικα...πρεπει να βρεις το ΦΕΚ (αριθμο) στο οποιο αναφερεται.
Και μετα αν βρεις αυτον τον αριθμο ειναι σχετικα ευκολο να εντοπισεις το φεκ.
Το αριθμο ΦΕΚ κατα πασα πιθανοτητα το αναφερει η προκυρηξη.
Γιατι?Αν με εχουν ανικανο για εγασια τοτε να μου κοψουν μια συνταξη να αραξω και εγω:)
Αλλα κανεις δεν προκειται να το κανει.
ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙς ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΣΟΥ ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΣΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΣΥΜΒΑΣΗ Κ ΘΕΣ ΧΑΤΡΙ ΑΠΟ ΨΥΧΙΑΤΡΟ Κ ΤΑ ΛΕΜΕ ΜΕΤΑ ΠΟΤΕ ΣΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΣΗΜΒΑΣΗ?
ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΝΩ ΘΑ ΖΗΤΗΣΩ ΑΝΑΠΗΡΙΚΗ ΣΥΝΤΑΞΗ
Θα παρω ενα χαρτι απο τον ψυχιατρο οτι ειμαι απολυτα ικανος για εργασια αν ποτε μου ζητηθει τετοιο εγγραφο.
Τον Αυγουστο.
Σε ολον τον κοσμο δουλευουν σχιζοφρενη ατομα χωρις προβλημα δεν νομιζω να πρωτοπορησει η Ελλαδα σε αυτο.
Θα πρεπε να βγαλουν αχρηστο το 1/100 του πληθυσμου και να τιναξουν τα ταμεια στον αερα.
Χωρια που υπαρχουν και αλλες ψυχικες ασθενειες.
ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ?ΑΝ ΝΑΙ ΝΑΙ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΖΗΤΗΘΕΙ Ε Κ ΤΟ 1 /100 ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ ΤΟΝ ΒΓΑΖΟΥΝ Ι5 Κ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΒΡΗΣΚΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ?ΧΘΕΣ ΜΟΥ ΤΑ ΛΕΓΕ ΕΝΑ Σ ΦΙΛΟΣ
ΝΑΙ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙς ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Κ ΠΟΙΟΙ ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΕΜΑΤΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΠΧ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΕΔΕΥΣΗ
Ο στρατος ειναι αλλο καπελλο...εκει παντως θες να βγεις Ι5 και αν δεν το κυνηγησεις δε σε βγαζουν.
Εγω πηγα φανταρος και δεν περασα καποιο ψυχολογικο τεστ.
Μετα βεβαια εμφανιστηκε η ασθενεια.
Οχι πλεον το Ι5 δεν το ζητανε ουτε στο δημοσιο θεωρειται απο οτι ξερω προσωπικο δεδομενο τι Ι ησουν στο στρατο.
Ενταξει το καθε επαγγελμα εχει τα δικα του και για να γινεις πιλοτος δεν πρεπει να εχεις μυωπια...
ΕΙΜΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΕΝ ΠΗΓΑ ΣΡΤΑΤΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΤΟ ΖΗΤΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ?ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΑ?
Δεν ειμαι 100% σιγουρος καπου το διαβασα οτι δεν το ζητανε...και ο φιλος σου μπορει κατι να ειχε ακουσει και να νομιζε οτι το ζητανε...
Ε ΚΑΛΑ ΟΤΑΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΚΟΥΕΙ ΓΙΑ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΕς ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΛΕΙΕΙ ΟΙ ΣΧΙΖΟΦΕΝΕΙΣ ΠΑΝΤΩ ΥΠΥΡΧΟΥΝ Κ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΕΤΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΑΓΦΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΑΠΟΡΙΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΞΕΡΕΙ ΑΝ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΣΟΥ ΠΕΡΝΕΙ ΧΑΠΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ? ΚΑΝΕΝΑΣ
Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 40 ΧΡΟΝΩΝ Κ ΓΙΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ ΤΟ ΖΗΤΗΣΑΝ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ Κ ΠΟΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΥΓΕΙΑΣ Κ ΠΙΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ Κ ΧΙΛΙΑ ΔΥΟ
Αν σου πω οτι εχω διδαξει θα με πιστευες?
Και στα ΙΕΚ και σε δημοσια επαγγλεματικη σχολη. για 4 χρονια περιπου.
ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΑ ΤΟ ΣΤΟΜΑΤΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΡΑ Κ ΤΗΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΙΑ ΤΗΝΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΑΣΦΑΛΕΙΑ