αυτο με το ντιβανι ειναι που ο ψυχιατρος παει σε εναν αλλον σαν ασθενης για να δει πως νιωθουν οι ασθενεις με τον ψυχιατρο???
Printable View
αυτο με το ντιβανι ειναι που ο ψυχιατρος παει σε εναν αλλον σαν ασθενης για να δει πως νιωθουν οι ασθενεις με τον ψυχιατρο???
:D:D:D:D
Μμμ. Όχι ακριβώς. Διάβασε το.
\"Ένα συναρπαστικό γαϊτανάκι με άξονα την ψυχοθεραπεία είναι το δεύτερο μυθιστόρημα του διάσημου Αμερικανού ψυχιάτρου και ψυχοθεραπευτή Ίρβιν Γιάλομ. Ο συγγραφέας αποκαλύπτει στο βλέμμα του κοινού τι συμβαίνει μέσα στο γραφείο αλλά και στη σκέψη των ψυχοθεραπευτών, τη ζωή τους, τις δυσκολίες τους, την ανθρώπινη υπόστασή τους. Το χιούμορ και η λεπτή ειρωνία κυριαρχούν και εναλλάσσονται με δηκτικές περιγραφές εκπροσώπων του ψυχιατρικού κόσμου. Όσο όμως απομυθοποιούνται οι ψυχοθεραπευτές, η γοητεία της ψυχοθεραπείας αυξάνεται. Ο Γιάλομ την παρουσιάζει κάτω από νέο φως: είναι μια συντροφική πορεία προς την επίτευξη μιας αληθινής ανθρώπινης επαφής. Με κινηματογραφικό τρόπο, συνεχείς ανατροπές και αστυνομικό σασπένς, ο Γιάλομ αναλύει στο \"Ντιβάνι\" του τη σύγχρονη κοινωνία και τις ανθρώπινες σχέσεις. [...]
http://www.protoporia.gr/protoporia/...9603254533.jpg
Οταν θα τελειώσεις με αυτό, το οποίο έχει και πολύ λεπτό χιούμορ, μετά, αν είσαι καλά θα διαβάσεις τον Δήμιο του Έρωτα. Αυτό βέβαια θέλει πολλά κότσια για να το διαβάσεις, αν είσαι ευαισθητούλης άνθρωπος.
:cool:
:D:D:DQuote:
Originally posted by Existir
Τι είναι το αντικούκου;
Εξοικείωσε με
με αυτούς τους όρους σε περικαλώ.
κι αυτο που σου ειπα απο τον ιδιο συγγραφεα ειναι κι ο dr μου μου ειπε να το διαβασω θα τον ρωτησω πως το λεν
πως το λεν πως το λεν τον ποταμο ???
αντε αρχισα παλι!!!θα το διαβασω το βιβλιο
το Δημιο του ερωτα δε με κοβω να το διαβαζω....
μη γινω και γω δημιος μετα...
@εξιστίρ πέρασε το πάσχα κι ακόμα τίποτα...όταν μιλάει ο ραψωδός...:cool:
Θα ξαναπάρω τηλέφωνο.
Σταμάτααα γκρινιάρη.:P
Ιντερ καλημέρες. Τα έχω διαβάσει όλα του εκτός το Θρησκεία και Ψυχιατρική και το μεγάλο για την Ομαδική Ψυχοθεραπεία το οποίο φυσικά το έχω στα σκαριά. Άλλα έχω καταπιαστεί με την γυναικεία λογοτεχνία τώρα.:)
καλά δεν χάνεις και τίποτα, τα περισσότερα από αυτήν τη διάλεξη τα έχει βάλει στα βιβλία του.Quote:
εκτός το Θρησκεία και Ψυχιατρική
Όχι, θα το διαβάσω γιατί θέλω την άποψή του πιο εξειδικευμένα επί του θέματος.Quote:
Originally posted by raphsssodos
καλά δεν χάνεις και τίποτα, τα περισσότερα από αυτήν τη διάλεξη τα έχει βάλει στα βιβλία του.Quote:
Πήρα τώρα την Άγρα και μου είπαν οτί βγαίνει τον Ιούνιο (μάλλον) το Μάνα και το Νόημα της Ζωής. Μάλλον καθυστερούν οι μεταφραστές.
πηρα τηλ τον dr
το δωρο της ψυχοθεραπειας
κ το
10 ιστοριες ψυχοθεραπειας
μου ειχε πει
απο το γιαλομ ειν αι κι αυτα .Μοου ειπε να διαβασω και το Δημιο του ερωτα!!!!!
existir διαβασε καλυτερα τον Εκκλησιαστη απο την Α.Γραφη θα παθεις με τα ψυχολογικα του Σολομωντα
απο κει ειναι το γνωστο Ματαιοτης ματαιωτητων τα παντα ματαιοτης
για να δούμε ποιος θα προλάβει να το πάρει πρώτος. εγώ ή εσύ;Quote:
Όχι, θα το διαβάσω γιατί θέλω την άποψή του πιο εξειδικευμένα επί του θέματος.Quote:
Πήρα τώρα την Άγρα και μου είπαν οτί βγαίνει τον Ιούνιο (μάλλον) το Μάνα και το Νόημα της Ζωής. Μάλλον καθυστερούν οι μεταφραστές.
υγ:το κόβω για πρωτοχρονιάτικο δώρο. :D
ένα βιβλίο είναι αυτά. ο δήμιος του έρωτα είναι μια από αυτές τις ιστορίες ή η ενδέκατη δεν θυμάμαι.Quote:
Originally posted by interappted
μου ειχε πει
το δώρο της ψθεραπείας πάντως το έχω. στο δανείζω όποτε θέλεις.
Ραψωδέ, θα το διαβάζουμε παράλληλα κι ύστερα θα ανοίξουμε θρεντ εδώ και θα ανταλλάσουμε απόψεις..:P
Ραψού οι 10 ιστορίες ψυχοθεραπείας, ο Δήμιος δεν είναι; Τι μας λεει αυτός ο γιατρούλης της Ιντερ, να μας τρελλάνει πάει;:DQuote:
Originally posted by interappted
το δωρο της ψυχοθεραπειας
κ το
μου ειχε πει
existir διαβασε καλυτερα τον Εκκλησιαστη απο την Α.Γραφη θα παθεις με τα ψυχολογικα του Σολομωντα
απο κει ειναι το γνωστο Ματαιοτης ματαιωτητων τα παντα ματαιοτης
Ιντερ, το Δώρο της Ψυχοθεραπείας ωραίο είναι. Ο Δήμιος είναι κρας τεστ. Το Ντιβάνι απο την άλλη έχει πλάκες.
Δεν μπορώ να ασχοληθώ με τα ψυχολογικά του Σολομώντα, προς το παρόν προσπαθώ να λύσω τα ψυχολογικά του πλησίον μου. Α χα χα χα. Καλό, ε; :P
ok, girl. να δούμε τι ψάρια πιάνεις. :PQuote:
Ραψωδέ, θα το διαβάζουμε παράλληλα κι ύστερα θα ανοίξουμε θρεντ εδώ και θα ανταλλάσουμε απόψεις..:P
Τσιπούρες.Quote:
ok, girl. να δούμε τι ψάρια πιάνεις. :P
:P
:D