Ναι ναι ναι !! πολη,δν ειμαι βιλατζερ.ε βγηκε...να κοψει κινηση κ απο κοντα τι παιζει..
Printable View
δεν νομίζω ότι βρέθηκε καμία λύση ούτε εναλλακτικές που να μπορούν να με βοηθήσουν. ή μόνη λύση που μπορώ να προτίνω είναι να χωρίσω κάποιον από τους δύο που μου αρεσαν...τι άλλο να κάνω πια; εκεί θα καταντήσω;
σίγουρα ευχαριστώ τα μέλη που πραγματικά προσπάθησαν να βοηθήσουν με τις συμβουλές τους
και ούτε αυτοί μου κάνουν...γιατί ο ένας ούτε ξέρω που βρίσκεται οπότε και να ηθελα δεν θα μπορούσα να επικοινωνήσω μαζί του και ο άλλος είναι το χειρότερο κάθαρμα που υπάρχει. καμία λύση μαλλον
Σταματηστε να κανετε σαν λυσσαρες(γενικα το λεω) και ολα θα ερθουν!!Ειναι ξενερωτικο το να κυνηγας ενα τηλ,ενα ραντεβου,καποιον..Επισης ειναι ξενερωτικο να εισαι κλεισμενη σε ενα κλουβι και να περιμενεις ελευθερια!!Η ισορροπια εγκειται στην συμμετοχη στο παιχνιδι που λεγεται φλερτ!Οκ βγηκες για εναν καφε,2 καφεδες μπορει να μην κατσει η φαση δεν υπονοει ενας καφες σχεση ή στεφανι..Συμμετεχεις ομως και αν κατσει εκατσε αν οχι πας παρακατω!
Καταρχην το ειπα γενικα και λιγο πιο ειδικα για την Εμμανουελα(ο θεος να την κανει) δεν ξερω τα δικα σου θεματα κοπελια..Και δεν ξερω πως εσυ εννοεις το κυνηγι??Εσυ μπορει επειδη καποιος να σου ειπε ή να δεχτηκε να πατε για εναν καφε να το θεωρεις κατοχυρωμενη σχεση..Πιθανον κιολας να ειναι ετσι μιας και παραπανω γκρινιαξες επειδη εξαφανιστηκε.
Οι λυσεις στην ψυχολογια δεν ειναι σαν τις λυσεις των μαθηματικων, που ακολουθεις συγκεκριμενη διαδικασια και εχεις ακριβες αποτελεσμα. Γι'αυτο το σωστοτερο ειναι να ακολουθουμε το ενστικτο κι οχι συνεχεια λογικους συλλογισμους και περιπτωσιολογιες...Απ'οσα γραφεις, η λογικη σου σού λεει να κανεις τα αδυνατα δυνατα για να βρεις σχεση, ωστε να λυθει η καταθλιψη.Αλλα μηπως η διαισθηση λεει απλα να περιμενεις;