Aυτό με το I love you + κινητό μού έχει τύχει....και είναι απίστευτα ξενερωτικό....
Να σου πω γιατί θα προτιμήσω τον τύπο μέσω της κοινής παρέας.... θα τον γνωρίσω σε ένα φιλικό πλαίσιο, με γνωστούς κλπ που θα τον ξέρουν, άρα θα μπορώ να επαληθεύσω πράγματα και καταστάσεις, θα έχω την ευκαιρία να του μιλήσω, να μου μιλήσει, και όλο το πακέτο....θα ανταλλάξουμε κινητά, μέιλ, κλπ και κάπως έτσι θα ξεκινήσει....
Θα με πεις ανασφαλή, θεωρώ ότι είμαι... άρα η απάντηση μου είναι ότι τον προτιμώ για λόγους ασφάλειας.
Τη χαριτωμένη παιδική ιστορία την είχες γράψει για μια κοπέλα που τυχαία ΘΑ συναντούσες? ωραία σκέψη, φευγάτη...Θυμίζει ταινία....
Ας πούμε ότι τον κόβω αν είναι psycho ή όχι...καμαρώνω ότι ψυχολογώ (χαχαχα !!!!!!!!!!!!!)
Μέσω παρέας επειδή θα τον ξέρει ήδη η παρέα ή κάποιοι και θα κινείται σε παρόμοιο πλαίσιο....
το γραφείο συνοικεσίων είναι σούπερ μάρκετ, άλλη λογική, όχι δεν το εμπιστεύομαι όπως επίσης δεν εμπιστεύομαι τα "προξενιά", τα κονέ και καλά....
Σίγουρα 100% καλό παιδί δεν είναι, εννοείται! αλλά το κωλόπαιδο φαίνεται!
Γιατί τον πασάρουν? δεν είναι πάσα ακριβώς, ας πούμε ότι ο/η κοινός/η φίλος/η είναι ζευγαρωμένη και κάνει μια γνωριμία.....