Ηρεμία Αχιλλέα..θα περάσει! Πόσοσ καιρό το έχεις??
Printable View
Περιπου 5 μηνες τους σπασμους 3μηνες.δεν το βλεπω να περναει!
Οι αλλοι πως εισται;
Εγω σημερα χειροτερα απο ποτε.λες κ κατι αλλαξε προς το χειρουρρο.σπασμους συνεχεια με το που ξυπναω ρυθμικους...π.χ αρχιζει στην πατουσα κ αν δεν το κουνησω μπορει να συνεχισει για ωρα.εσυ αχιλλεα το εχεις αυτο το ρυθμικο η νιωθεις μονο ενα τιναγμα κ μετα ενα αλλο κ παει λεγοντας.. ?
Οχι τιποτα με το ζαναξ κ γενικα δεν πολυπαιρνω αφου δεν βοηθαει..δεν κανει κ συνεχεια..η γιατρος λεει οτι πιανει το χαπι μετα απο 15-20 μερες..εγω σημερα ειμαι στην 14η κ σκατα.δηλαδη πως θα αλλαξει?απο την μια μερα στην αλλη?
Το βραδυ κοιμασαι η τιποτα εγω σχεδον αυπνος.ολο το βραδυ.
Τα βραδια κοιμαμαι κ μονο αυτο ειναι το καλο της υποθεσης...
Εχω απογοητευτη ρε γαμωτο.ολη μερα αυτο το πραγμα.
Εγω που δεν μπορω να περπατησω αν δεν υποφερω στα ποδια?που εχω 24 ωρες συσπασεις κ εντονες?
Τι να πω βρε τζινα δεν καταλαβαινω πως γινεται μεσα σε τοσο διαστημα να γινομαι τοσο χαλια .και συ απο αλλου ξεκινησες και κοιτα που εφτασες.κουραγιο τι να πω να πιασει η αγωγη.
Εγω ημου σε αθλια φαση το πρωι.τωρα λιγο καλυτερα αλλα με τα κλασικα...
Καλησπέρα παιδιά, πιστεύω ότι πρέπει να διαβάσετε αυτό το άρθρο [ http://www.iatrikanea.gr/2013/3765/ ] από το οποίο παραθέτω μια παράγραφο.
ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΣΠΑΣΜΟΙ
Υπό την επήρεια του άγχους επιταχύνεται η κυκλοφορία, εκκρίνονται κατεχολαμίνες και κορτικοειδή, διεγείρεται το συμπαθητικό νευρικό σύστημα. Υπό τις συνθήκες της αυξημένης δραστηριοποίησης του νευρικού συστήματος αυξάνεται ο μυϊκός τόνος και ο ρυθμός της αναπνοής. Το αποτέλεσμα είναι η εγκατάσταση αναπνευστικής αλκάλωσης που ευνοεί την ανάπτυξη σπασμών στους μύες που ευρίσκονται ήδη σε κατάσταση αυξημένου μυϊκού τόνου. Ορισμένες φορές οι μυϊκοί σπασμοί είναι τόσο έντονοι που διαρκούν επί μακρόν ή αποκτούν μόνιμο χαρακτήρα.