-
@ελις εχω παρει ινβεγκα στο παρελθον μαζι με αλοπεριντιν.. τα διεκοψα.. ευχαριστω πολυ!! θελω να τα κοψω ολα εχω φρικαρει!!
@μπου ναι εχω και επιληψια... τωρα νομιζω το ειχα και απο παλια αλλα σιγουρα το λεπονεξ τις επιδεινωσε
πηρα σημερα 4μγ για να δουμε θα μειωθουν τα σαλια???
-
Εσωτερικη γεια σου! Σαλια εχω και εγω απο το Αλοπεριντιν!! Μη νομιζεις κι εγω χαλια περναω το μονο που με ανησυχει πολυ για σενα ειναι οι επιληπτικες κρισεις ειναι επικινδυνες; Ειδα καπου ενα πινακα για τα φαρμακα, τον παραθετω εδω!
http://img.medscapestatic.com/fullsi...84586.fig2.gif
-
δεν ξερω ρε εσωτερικη ειναι δυσκολη η περιπτωση σου παρε τα ενα ενα να δει τι σε βοηθαει κ αντεδρασε με υγιη τροπο προσπαθησε
-
@παιδια γεια σας
και άλλο φάρμακο στο κοκτέιλ
Έχετε πάρει το briviact;
Είναι λέει καινούργιο και χωρίς παρενέργειες
Κουράστηκα
-
Aπό ότι είδα είναι για την επιληψία.
Ο μόνος σταθεροποιητης που είχα πάρει ήταν το Tegretol.
Δεν έχω επιληψία.
Γενικά πως είσαι ρε εσωτερική;;
Το Leponex σε βοήθησε καθόλου;;
-
@σειριε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!
Ήμουν σχετικά ανεβασμένη και είχα νεύρα αλλά από ψυχωσικά καλύτερα
Σήμερα όμως είχα πάλι ένα άσχημο επεισόδιο με φωνές
-
Γενικά έχεις υποτροπές συνέχεια;;
Μπορείς να κρίνεις την λειτουργικότητα σου;; Πως αισθάνεσαι να λειτουργείς στην καθημερινότητα.
Τουλάχιστον ελπίζω να έχεις καιρό να νοσηλευτείς και να μη ταλαιπωρήθηκες σ'αυτό το κομμάτι άλλο.
Αλήθεια με τον γιατρό σου και γενικότερα όσοι σε κουράρουν τι σχέση έχεις;; Μπορείς να τους εμπιστευτείς και να μιλήσεις για όσα σε βασανίζουν;; Σε ακούν και τι σου είπαν για την κατάσταση σου;;
Σορρυ για τις πολλές ερωτήσεις αν θες απαντάς.
-
Ηθελα να ανεβάσω ένα θέμα ρωτώντας τι κάνεις και αν έχουν νέα τα παιδιά για σένα κ πιθανόν για τον mamra ο οποίος είχε κόψει σταδιακά τα φάρμακα και έχει να μπει καιρό.
Καλή δύναμη πάντως.
-
Ειλικρινά σε ευχαριστώ δεν περίμενα κάποιος από εδώ να με αναζητήσει
Γενικά είμαι πιο λειτουργική σε σχέση με παλιά
Ναι λογικά βοήθησε το λεπονεξ
Έχω περίπου δύο χρόνια να νοσηλευτω ευτυχώς
Αλλά έχω προβλήματα
Είμαι καχύποπτη με όλους ακούω φωνές οι οποίες μου βάζουν λόγια δεν μπορώ να συγκεντρωθω μου φταίνε όλοι και δεν μπορώ να εμπιστευτώ κανένα
Στους γιατρούς λίγα πράγματα γιατί θα θέλουν νοσηλεία και αύξηση του λεπονεξ στη μέγιστη που κανείς δεν παίρνει
Έχω και μπλεξίματα με την επιληψία
Μπήκε και το άλλο φάρμακο που είπα πριν γιατί μου είπε ο νευρολόγος ότι παθαίνω αρκετές κρίσεις
-
Ξέρω ότι βίωσες δυσβάσταχτες στιγμές με πολλές αλλαγές φαρμάκων κ παρενεργειών καθώς και νοσηλειών.
Νομίζω από την στιγμή που είσαι εκτός νοσηλείας ίσως μιλάμε για μια σταθεροποίηση της κατάστασης και εύχομαι να βελτιώνεσαι συνέχεια.
Στο θέμα της επιληψίας θα σου πρότεινα να ακούσεις αυτά που σου λέει ο γιατρός γιατί είναι δύσκολη η συνοσηρότητα. Ισως νιώθεις ότι σε χαζεύουν τα φάρμακα αλλά θα έλεγα να δώσεις χρόνο στην ανάρρωση σου με όσο το δυνατόν καλύτερη συνεργασία με τους γιατρούς σου. Αν υπάρχει καχυποψία από μέρους σου θα σου πρότεινα να έχεις το θάρρος να το εκφράσεις τουλάχιστον στον ψυχίατρο σου. Ίσως σου δώσει να καταλάβεις πως δεν είναι για το κακό σου η όλη προσπάθεια που γίνεται.
-
Η σταθεροποίηση δεν ξέρω καν τι σημαίνει!
Τα φάρμακα όντως χαζεύουν ρε συ..
Νομίζω ότι έχω γίνει ηλίθια και έχω χάσει και την μνήμη μου που ήταν το προσόν μου
Οι γιατροί δεν θέλουν το καλό μας
Μόνο καταστολή θέλουν για να είναι ήσυχοι
Δεν μπορώ να τους εμπιστευτώ
-
Τοσα ξερουν ρε εσωτερικη το θεμα ειναι να τουσ αποδειξουμε οτι κανουν λαθοσ
-
Όλα συμβαίνουν γρήγορα πολύ γρήγορα
@σειριε και @ελις ευχαριστώ είστε οι μόνοι που κάποιες στιγμές με σκεφτήκατε..
Οι υπόλοιποι take care!
Και αύριο σχιζοφρενεις θα είμαστε
-
-
Σου εστειλα μυνημα δεν ξερω αν το πηρεσ