το ειπε και ο αιολος οταν πρωτομπηκε στο αρχικο τρολαρισμα και μαλιστα του απαντησε σοβαροτατα στο "θεμα του". και αυτος αντιμετωπιστηκε σαν τους υπολοιπους γιατι η αληθεια τον ξεβολευει τον μκ....
σε ολα τα θεματα..
Printable View
Σώπα Remedy... από το 2006 που είσαι εδώ μέσα δεν το σκέφτηκες να θίξεις το θέμα. Πέρασαν 10 χρόνια και το άνοιξε κάποιος άλλος και οι θέσεις του και η επιχειρηματολογία του δεν συμφωνούν με τα όσα πιστεύεις και σε μάρανε. Ας το σκεφτόσουνα νωρίτερα και να το τεκμηρίωνες έτσι όπως το θέλεις εσύ. 10 χρόνια ευκαιριών είχες.
Σε ότι αφορά το αν είναι τσίρκο ή όχι, ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΕΙΣΑΙ. Γιατί είσαι ακόμα εδώ αν το θεωρείς τσίρκο Remedy;
και βεβαια το εχω θιξει.
εχω πει απειρες φορες οτι στην ελλαδα δεν υπαρχουν ελεγχοι για την επαρκεια , την ικανοτητα και το ηθος των ψυχολογων. οτι δεν γινονται ελεγχοι για την ψυχικη ισορροπια τους που το θεωρω ακομα πιο σημαντικο σημειο απο τητις σπουδες τους, οτι εχω γνωρισει και η ιδια και μελη του φορουμ ψυχ που ειναι πιο ανισορροπη απο ολα τα μελη με προβληματα μαζι. και εχω και σοβαρα στοιχεια. οχι σαν αυτα που λες εσυ.
τι αλλο να κανω?
και ο αιολος το εχει θιξει σε θεμα του.
εσυ δεν απεδειξες τπτ ομως και οποτε το αναφερω το αντιπερερχεσαι γιατι δεν μπορεις να απαντησεις.
απο που προκυπτει οτι οι κατηγοριες σου στον ψυχ σου ειναι βασιμες?
Ναι, ναι, όλοι όσοι δεν συμφωνούν μαζί σου είναι ψυχολόγοι...έτσι παρηγοριέσαι κακομοίρη μου...ζήσε στο συννεφάκι σου, στο τέλος με την παράνοια που σε δέρνει δεν θα σου μιλάει κανείς...
Και βασικά αυτή την πρόταση έχω να κάνω προς τα μέλη, σταματήστε να του μιλάτε μπας και βαρεθεί και ξεκουμπιστεί...