Ποσο είσαι ρε φίλε 5. Λες δλδ πως μια ομορφη κοπέλα θα ήθελε εναν ηλίθιο να κάνει σχέση μαζί του μονο και μόνο γιατι είναι όμορφος έστω και αν η μονη κουβέντα που μπορουν να ανταλάξουν με αυτόν να είναι ενα καλημερα και ενα καληνυχτα. Και τόσες άλλες γυναίκες που τα έχουν με μετρίους ή ασχημους (οπως ο why του αποκαλεί) δεν υπάρχουν;;;;;;;
Ειναι ηλίθιες;;;; Δεν έχουν αυτοεκτίμηση;;; Τι;;;
Να μαντέψω πως δεν είσαι "ωραιος" και δεν είσαι καλός με τις γυναικες και λες αυτο για να νιωσεις καλυτερα (του στυλ δεν με θελει καμια γτ θέλουν μόνο ομορφους), ή είσαι απο εκεινους που όλη τους την ζωη την περνάνε στα γυμναστηρια και παλι δεν είσαι καλός με τις γυναίκες και το λες αυτό για να νιωσεις πάλι καλυτερα (του στυλ δεν με θέλει καμια γιατι δεν έχουν αυτοεκτίμηση). Δεν θα σου σπάσω εγω λοιπόν την φούσκα. Θα σου κουνησω καταφατικά το κεφάλι και θα απομακρυνθω....
χαχαχαχα κοιτα να δεις, ειχα δίκιο :cool: .... το δευτερο ισχυει!!! :p
Υ.Γ. Νομίζω πως κατάλαβα τι συμβαίνει είσαι γυμνασμενος και ωραίος αλλα δεν... με κοπελα γτ όλες θέλουν ασχημους ή μετριους και λες αυτά με την ελπίδα να το ακουσουν και να σκεφτουν πως "αα αν παμε με αυτους που μας αρέσουν δεν θα έχουμε αυτοεκτίμησει, πρέπει να πηγαίνουμε μόνο με γυμνασμένους":D. Θα σου πω πως είναι το πιο ηλιθιο σχέδιο που ακουσα ποτε μου!!!!