ok tha anoixw
Printable View
ok tha anoixw
Είμαι η xoreytarou και είμαι καλά αυτές τις μέρες!
Νιώθω δυνατή και έτοιμη να κατακτήσω τους στόχους μου!
Αχ, ας γίνει κάτι να μείνω με αυτήν τη ψυχολογία!
ειμαι η gilie και ακομη προσπαθώ να τα βρω με την παρτη μου...ακομη ψαχνω αυτό που με φτάνει στον πάτο...την αρχη του προβλήματός μου
Αυτές τις μέρες τα'χω πάρει στο κρανίο!! Επαγγελματικά, προσωπικά, οικογενειακά, δεν έμεινε και τίποτα δηλαδή. Παραδόξως όμως αισθάνομαι μια χαρά γιατί δε με απασχολεί το φαγητό...όλο και φεύγει απ'τη σκέψη μου.
ειμαι η free και αυτες τις μερες δεν ειμαι πολυ καλα..συνειδητοποιησα πως αφησα την σχολη μου 1 ολοκληρο χρονο επειδη η κοιλια μου ηταν πρησμενη..ελεοςςςς...και επειδη ειχα παρει καποια κιλα..και επειδη ντρεπομουν να εμφανιστω..και επειδη ειμαι αχαριστη και κατασρεφω την ζωη μου 3,5 χρονια πια...
αλλα θα το παλεψω..θα περασω τα μαθηματα μου..θα γινω καλα..γιατι μου αξιζει!
@Hilda + Free:
Μπράβο ρε καριτσάρες!!! Έτσι σας θέλω... ʼμα κάτσουμε και σκεφτούμε τα προβλήματα που έχει η κάθεμιά στην καθημερινή της ζωή, πάντα θα υπάρχει χώρος για στενοχώρια και προβληματισμό! Αλλά δεν το βάζουμε κάτω!! Γιατί κάνουμε βήματα να νικήσουμε το σημαντικότερο όλων αυτών και πυρήνα πολλών περισσότερων!!
Φιλάκια πολλά!!
Είμαι η χορευταρού και είμαι καλάααα.....
(κατά το άσμα: "...είμαι καλά, όλα αρχίζουνε ξανά, νιώθω πως ζω, έτσι όπως ήθελα εγώ...")
Το επόμενο βήμα είναι να σταματήσω να φοβάμαι για την ώρα που αυτό θα τελειώσει... πρέπει να σκεφτώ πως στο κάτω κάτω εγώ το ορίζω... μακάρι να κάνω βηματάκια μπροστά...ή τουλάχιστον 2-3 μπροστά και 1 πίσω που και που, γιατί είμαστε και άνθρωποι βέβαια...
ειμαι η gilie και είμαι καλά!...σήμερα...απλά δεν είμαι σύγουρη για το αύριο...
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ
Σήμερα έλαβα αυτό το mail και αμέσως σκέφτηκα ολους εσάς...αφιερομένο εξαιρετικά!!!
Να θυμάσαι:
1. Υπάρχουν τουλάχιστον 2 άνθρωποι σ ' αυτόν τον κόσμο που θα πέθαιναν για σένα.
2. Τουλάχιστον 15 σ ' αυτόν τον κόσμο σ ' αγαπούν με κάποιο τρόπο.
3. Ο μόνος λόγος που κάποιος μπορεί να σε μισήσει είναι επειδή θα ήθελε να είναι σαν κι εσένα.
4. Ενα χαμόγελό σου μπορεί να φέρει ευτυχία ακόμα και σε κάποιον που δεν σε συμπαθεί.
5. Κάθε βράδυ τουλάχιστον 1 άνθρωπος σε σκέφτεται πριν κοιμηθεί.
6. Είσαι ο κόσμος ολόκληρος για κάποιον.
7. Είσαι μοναδικός και ξεχωριστός άνθρωπος.
8. Κάποιος που μπορεί να μην τον ξέρεις καν, σε αγαπάει.
9. Ακόμα και όταν κάνεις το μεγαλύτερο λάθος, κάτι καλό βγαίνει από αυτό
10. Οταν σκέφτεσαι οτι όλος ο κόσμος είναι εναντίον σου, ξαναρίξε μια ματιά
11. Πάντα να θυμάσαι τους επαίνους που δέχεσαι και να ξεχνάς τις προσβολές.
και πάντα να θυμάσαι....όταν η ζωή σου δίνει λεμόνια, ζήτα τεκίλα και αλάτι,
και κάλεσέ με να έρθω!
Οι καλοί φίλοι είναι σαν τα αστέρια........Δεν τους βλέπεις πάντα, αλλά ξέρεις οτι υπάρχουν.
Σήμερα έλαβα αυτό το mail και αμέσως σκέφτηκα ολους εσάς...αφιερωμένο εξαιρετικά!!!
Να θυμάσαι:
1. Υπάρχουν τουλάχιστον 2 άνθρωποι σ ' αυτόν τον κόσμο που θα πέθαιναν για σένα.
2. Τουλάχιστον 15 σ ' αυτόν τον κόσμο σ ' αγαπούν με κάποιο τρόπο.
3. Ο μόνος λόγος που κάποιος μπορεί να σε μισήσει είναι επειδή θα ήθελε να είναι σαν κι εσένα.
4. Ενα χαμόγελό σου μπορεί να φέρει ευτυχία ακόμα και σε κάποιον που δεν σε συμπαθεί.
5. Κάθε βράδυ τουλάχιστον 1 άνθρωπος σε σκέφτεται πριν κοιμηθεί.
6. Είσαι ο κόσμος ολόκληρος για κάποιον.
7. Είσαι μοναδικός και ξεχωριστός άνθρωπος.
8. Κάποιος που μπορεί να μην τον ξέρεις καν, σε αγαπάει.
9. Ακόμα και όταν κάνεις το μεγαλύτερο λάθος, κάτι καλό βγαίνει από αυτό
10. Οταν σκέφτεσαι οτι όλος ο κόσμος είναι εναντίον σου, ξαναρίξε μια ματιά
11. Πάντα να θυμάσαι τους επαίνους που δέχεσαι και να ξεχνάς τις προσβολές.
και πάντα να θυμάσαι....όταν η ζωή σου δίνει λεμόνια, ζήτα τεκίλα και αλάτι,
και κάλεσέ με να έρθω!
Οι καλοί φίλοι είναι σαν τα αστέρια........Δεν τους βλέπεις πάντα, αλλά ξέρεις οτι υπάρχουν.
gilie ακι, θα θελα να συμπληρωσω ..............οτι αγαπω τον εαυτο μου για αυτο που ειμαι!
ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ..........ΕΓΩ ΑΡΓΗΣΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ .............
ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΧΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ! ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΕΝΝΟΩ...........
ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ ...............
για τους αλλους δε θα μπορεσουμε...
συμφωνω!!!!!!!!
ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Είμαι η Χoreytarou και παραδόξως συνεχίζω και είμαι καλά... (να μη με ματιάσω!)
Εχτές το βράδυ συνέβη το εξής: Είχα βγει, ένιωσα μια κάποια απογοήτευση (κλασσικά ερωτικής φύσεως και δη από τη μεγάλη μου αγάπη) και γυρίζοντας μου ήρθε η επιθυμία να περιδρομιάσω το ψυγείο κατά τα καθέκαστα...
Το σκέφτηκα, το ξανασκέφτηκα, το έφερα από δω, το έφερα από κει, τελικά έφαγα το γιαουρτάκι μου έπεσα στο κρεββατάκι μου σχεδόν μηχανικά και ζορίστηκα, αλλά κατάφερα να ξεχάσω την πείνα μου και να κοιμηθώ.
Σήμερα το πρωί σηκώνομαι και δοκιμάζω ένα πολύ στενό και για κάποιο διάστημα αχρησιμοποίητο τζην.
Και ναι! Μου κάνει! Ε, αυτή τη χαρά την κέρδισα με το σπαθί μου! Μου αξίζει και αν είχα αφήσει το συναίσθημα να με κυριεύσει, δεν θα ήταν δική μου!
Πολέμησα γι΄αυτήν κι έτσι θέλω να μάθω να πολεμάω και για τις άλλες!
Όλε!