Μπραβο alalumaki σε βλεπω μεχρι το καλοκαιρι σαν την κοπελα στο tickeraki σου...
Printable View
Μπραβο alalumaki σε βλεπω μεχρι το καλοκαιρι σαν την κοπελα στο tickeraki σου...
Απ' το στόμα σου και στις ζυγαριάς το αυτί!!!!!!!!!! Ελπίζω όλες να έχουμε γίνει σαν την κοπέλα στο tickeraki μου!!!!
Γιατί δεν βλέπω το ticker σου, τι κάνεις λάθος? το βάζεις στο "edit profile"?
alalumaki οντος κ μενα δεν μ το λενε πολοι οτι αδυνατησα μονο 2-3 ατομα και συνχιζομαι.δλδ ποσα πρεπει να χασω για να φανπουν?8α τους δειξω εγω.με ενοχλει π δεν μ το λενε οτι αδυνατησα καπως .ζηλευουν γιαυτο χιιχχ
εσένα τουλάχιστον που είσαι λιγότερα κιλά πρέπει να σου φαίνονται, εγώ όταν πρόπερσι είχα πάει 79 όλοι μου έλεγαν ότι είχα αδυνατίσει πολύ!!!!!!!!!!! αλλά και αν δεν σου λένε χ......ες αν νοιώθεις εσύ καλά, όλα είναι καλά............
:) exeis dikio.
Κοριτσια κ να μη σας το λενε το βλεπετε στα ρουχα σας...δεν θα ξεχασω μια φορα ειχα χασει γυρω στα 15 κιλα..κ ειχα συναντησει μια γνωστη...κ μου λεει καλα βρε πως παχυνες ετσι?...εγινα εξαλη...μας ζηλευουν μωρε επειδη ειμαστε ωραιες..δεν ξερω τι κανω λαθος με το tickeraki moy....μπορεις να μου ραψεις ολη τη διαδικαια?
ρε παιδια εμενα με ειδε μετα απο 3 μηνες η προιν πε8ερα μ και με κοιταγε 2 λεπτα μεχρι να με αναγνωρισει αχχαχχαχ
χι, χι, χι, χου, χου, χου μου άρεσε αυτό που είπες για την πεθερά σου.....
λοιπόν pouka κάνεις copy το BB code από το site που έχεις φτιάξει το ticker, πας εδώ στο control panel (πάνω δεξιά), μετά στο edit profile κάνεις paste στο signature και μετά πατάς στο τέλος και το edit profile. Good luck!!!!!
εχασα 2 κιλα :D ολεεεεεεε
vre alalumaki με τα 15 εσενα δεν σεπιανε ταχυκαρδια?
καταλα8ος πιρα σημερα ενα π ειχε μινει των 15 και επα8α [αλι τραλαλα αλλα το παλεβω ππιρα τις βιταμινες παλι κλπ.ευχομε να την βγαλω καλα σημερα.
Ευχαριστω πολυ alalumaki..ας δοκιμασω παλι
πουκα για δοκιμασε να το γραψεις ετσι...
εκει που γραφει signature το γραφεις
Απορω με την ασχετιλα μου...εκει το γραφω αλλα τπτ...τι να πω...
μπααααααααααααα...τελειως χαζη ειμαι