καλα οι κοπελες που εχουν φτασει στο στοχο τους δεν παιζονται...και εκεινες που κοντευουν...δεν πιστευω στα ματια μου.........
Printable View
καλα οι κοπελες που εχουν φτασει στο στοχο τους δεν παιζονται...και εκεινες που κοντευουν...δεν πιστευω στα ματια μου.........
migg εχω παθει πλακα με την παρτυ σου παντως! δεν υπαρχει η διαφορα! ειδικα η μεση τα σπαει μετα απο τοσα κιλα μειον !
μολις εφτιαξα και τη δικη μου, ειχα ανεβασει κατι προηγουμενες αλλα πηρανε ποδι :lol:
δεν εχω φτασει ακομα στο στοχο αλλα οκ χχεχε
http://imageshack.us/photo/my-images/684/img4209kb.jpg/
147 (ειδα αστερακια :lol: ) ~ 84 (σημερινη, πηγα για ψωμι)
Mitsokolo!!!!!!!!!
Κ-Α-Μ-Ι-Α σχέση όμως!!!
Κουκλάρα τι να πούμε!!:love:
:wow::shocked2: :shocked2: :shocked2: mitsokolo τι να λεμε τωρα...!!! απιστευτο!
Μίτσο είσαι το είδωλό μου!!!! χαχαχαχα. ʼσε τα μπρατσάκια σου έξω, μη σκας!!! Έχεις γ@μώ τα στυλάκια, είσαι θεά!!!!
μίτσο δική σου παλιά δεν είχα δει ποτέ :crazy::crazy::crazy:
mitsokolo....τι να πω για σενα...τι να πω....μπραβο κοπελα μου...σαν να βλεπω αλλον ανθρωπο...απιστευτη διαφορα....
σ ευχαριστω που μου ανεβαζεις την διαθεση...οσον αφορα για μενα δεν καταλαβαινω διαφορα παρα μονο στα ρουχα..οταν φτασω με το καλο στα κιλα σου τοτε πιστευω να το συνειδητοποιησω...
σ'ευχαριστω πολυ πολυ cherie Μου! με το μικρουλικο ομορφο κορμακι!
ζωητσα :love:
κουκουτσακι μου αμα αφηνα τα Μπρατσα εξω ο Αρλοντ θα επεφτε σε καταθλιψη :lol: :lol:
΄σ'ευχαριστω πολυ παντως :bisou:
μιγκ μου τωρα το παρατηρησα ειχαμε ακριβως τα ιδια κιλα ε? το ξερω πολλες φορες δεν βλεπουμε την μεγαλη διαφορα στο σωμα μας, τραγικο, αλλα αληθινο :P
aggeloydaki μου ειχα ξαναβαλει μια φορα αλλα την εβγαλα το ζαβο τωρα ας μεινει εδω δεν πειραζει χεχεχε
τα ιδια κιλα και ντυμενες αν εξαιρεσουμε τα παραπανω κιλα που εχω απο σενα εχουμε τον ιδιο σωματοτυπο...μπρατσα ακριβως ιδια...ποτε θα φυγουν τα γαμ....να??
μου ριχνεις και δεκα ποντους! τωρα το ειδα! ααα εισαι ψηλο κοριτσι! καλα στα κιλα μου θα εισαι κουλιανου!!!!! χιχιχιχ
ασε με με τα μπρατσα τα καταραμενα, θελω να παω να τα κοψω να τελιωνουμε :grind:
λεγε ημερομηνια και φυγαμε....
κατσε να γεννησσσσω να χασω τα υποοοοοολοιπα και θα παω, δεν υπαρχει περιπτωση , μου προσθετει αλλο τοσο ογκο το κολομπρατσο :lol:
περιμενω εγω περιμενω..εχω μεγααααααααααααααλη υπομονη...χεχεχεχε