XAXA ΕΧΕΤΕ ΠΛΑΚΑ!!
Printable View
XAXA ΕΧΕΤΕ ΠΛΑΚΑ!!
ειπα και εγω να στειλω ενα μυνηματακι...
ειδατε κατι ωρες που γραφω σαν τους vampire κ εγω οπως λεει η πενυ!!!
γλυκουλα μου καλη σε ευχαριστω για την προτεραιοτητα και υποσχομαι να φανω ανταξια της!! λοιπον ακου: μαγεψε τον -τρελανε τον -κανε του τσαλιμια τετοια θελουν οι αντρες... και αυτο το παιχνιδακι αμυνας επιθεσης πολυ μου αρεσει και ειδικα οταν παιζεται με μεγαλες ομαδες... εισαι παρα πολυ εξυπνη και ειμαι σιγουρη πως μπορεις να τον ΄΄σακατεψεις΄΄( χρονης). αχ και να ξερες ποσο πολυ θα ηθελα μια βολτα με σκαφος... Αν δεσει το γλυκο θα παρετε εμενα και τον αντρουλη μου μαζι? ησυχα θα καθομαστε... χαχα
πενυ μου ποτε δεν ειναι αργα για τα ονειρα μας... μπορεις και τωρα που μιλαμε να ξεκινησεις να ξεδιπλωνεις τις σκεψεις σου σε ενα τετραδιο και να το ονομασεις τετραδιο της ζωης...θα καταγραφεις εκει ολες τις εσωτερικες σου αναζητησεις και ισως καποια στιγμη να γινει το προσωπικο σου θαυμα.. και αντιγραφοντας σε:΄΄οταν κατι το θελουμε παρα πολυ συνομωτει το συμπαν να το αποκτησουμε΄΄( φοβερος ο coelio...)
να σας πω και ενα νεο?σημερα πηγα στο γυναικολογο μου, και μου ειπε απο την 9 -12 ημερα του κυκλου μου να πηγαινω για υπερηχους να δουμε τι γινεται με τα ωαρια μου. πηρα duphaston βεβαια για να μου ελθει περιοδος και θα παρω τα serpafar μπας και κανω καμια ωορυξια....και μου εγραψε ενα σωρο εξετασεις... για ορμονες -θυροειδη κτλ.Σε αυτον το γιατρο πηγα 1η φορα και μου ενεπνευσε εμπιστοσυνη! Για να δουμε...
φιλακια παρα πολλα σε ολες τις cysters κουκλιτσες μου!!!! Συγνωμη που δεν σας θυμαμαι ολες απλα τωρα σας μαθαινω σιγα σιγα.. ειναι και σχεδον 2 τη νυχτα...
πολλα πολλα ζεστα φιλια σε ολους
ολο παραπονα εισαι. αντι να πεις κανενα μπραβο που σκεφτηκα τον αντρα μου, εσυ να με κατηγορησεις αμεσως.Quote:
Originally posted by NADINE
αλήθειες...
καμια συναντηση προβλεπεται τωρα στα κοντα?
Από τη μιά μου γκρινιάζεις πως δε σου φέρομαι όπως νιώθεις πως σου αξίζει
κι από την άλλη μου ζητάς συνάντηση και μάλιστα στα κοντά...Γυναίκες...
ΚΑΛΗΜΕΡΑ & ΚΑΛΟ ΜΗΝΑΑΑΑΑ, να μαι κι εγω και ας το παρακανα αυτη τη φορα .... ηρθα νωρις γραφειο, ξεμπερδεψα, εφτιαξα καφεδακι και ΝΑ ΜΑΙ! α, ξαραχνιασα λιγακι και πριν ... κοριτσακια μου λειψατε, ειχα πολλα να διαβασω, για ενα πραγμα λυπαμαι μονο που δεν μπορεσα να σπευσω σε βοηθεια , οταν την χρειαζοσουν πιο πολυ γλυκουλα μου....ομως απ'οτι ειδα ΟΛΕΣ οτι γραψανε συμφωνω και εχω πολυ λιγα να προσθεσω (εκ των υστερων) ...
Γλυκουλα μου λυπαμαι για την απωλεια σου του αγαπημενου σου προσωπου (μετραω κι εγω αρκετες αλλα δεν ειναι της παρουσης) ομως ενα πραγμα εχω αποκομησει απο ολα αυτα. οι ανθρωποι φευγουν και νεοι ερχονται ομως η αγαπη των ανθρωπων αυτη στην ζωη μας και στην καρδια μας ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ ΠΟΤΕ. τα κραταμε λοιπον ως γλυκια αναμνηση και προχωραμε ΔΥΝΑΜΙΚΑ. το ιδιο ισχυει και για τις φιλιες. ουυυυ απο τετοια αλλο τιποτα, νομιζω ολες εχουμε καει, για τον ενα η αλλο λογο. ομως κατι σοφο που ελεγε η μητερα μου, υπαρχουν φιλιες που κρατανε μια ωρα, μια μερα, μηνες η και χρονια, τιποτα δεν ειναι σιγουρο οτι θα κρατησει για παντα, τι κανουμε λοιπον? το απολαμβανουμε οσο κραταει. Και εαν παει "στραβα" τοτε ισως ειναι για καλο μας! "πετρα που εκυλισε μην την κρατας το ριζικο της ειναι κακο και θα μετανοησεις!" (καποιο γνωμικο ειναι καπως ετσι παει) και παντα λεω στον ευατο μου καλυτερα που μου εδειξαν το χαρακτηρα τους τωρα παρα να μου βγουν αλλα προβληματα η τρικλοποδιες μετα ηα ακομα και χασιμο χρονου και συνασιθηματων γιατι ειναι αληθεια πως με τους φιλους "δενεσαι" .
για εμενα εσεις ειστε ειστε cysters φιλες μου και χαιρομαι παρα πολυ για αυτο!
και απ' οτι βλεπω (στα μετεπειτα post σου) το αντιμετωπιζεις σωστα (κατα την γνωμη μου) τα ολα θεματα!
ΘΑ ΣΥΜΩΝΗΣΩ ΚΑΙ ΜΕ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙ Η ΕΥΧΗ ΠΑΡΑΚΑΤΩ: (καλα μες το μυαλο μου ησουν ??? ;) )
".....Ειναι δυσκολο να ισορροπησεις σαν ανθρωπος .... (γενικα θα πω και οχι μονο σημερα...)
Πρεπει να δυναμωσουμε την αυτοπροστασια μας και να θωρακισουμε τον εαυτο μας απεναντι σε ο,τι περιεργο,στρεσσογονο και δυσκολο προκυπτει.......................
.Δεν ειναι το φαγητο η λυση στα προβληματα,ισα ισα που προκαλει και περισσοτερα....." (εγω προσωπικα ακομα το παλευω......)
ΕΥΓΕΝΙΑ καλως ωρισες στην παρεα μας, Barb καλως ηρθες απο τις διακοπεςςςςς! πες , πες πως τα περασες ???????
Πεννουλα μου γλυκια , εισαι καλα??? μπραβο ακομα ενα κιλακι , ε??? δεν μπορεις να φανταστεις ποσο βλεπω χαιρομαι που τα βλεπω που χανονται ! Εισαι πηγη δυναμης για εμενα και υποδειγμα προς μιμηση (μωρε δυναμη παιρνω αποφαση δεν το παιρνω να ξεκινησω και οταν παιρνω την αποφαση ολα δυσκολα γινονται, αχ, γιατι ολα σ'εμενα πρεπει να γινονται "the hard way" ??? )τεσπα εγω ακομα γυρω 95 , εκει σταθερα αλλα χωρις να κακω καμμια διαιτα αυτη την εποχη, μονο τα λιποτοξ παιρνω 3 την ημερα, αλλα κατα τ'αλλα φαγητο. οχι υπερβολικο αλλα κανονικες μεριδες...καθε βδομαδα λεω αυτη την εβδομαδα θα χαλαρωσω και καθε εβδομαδα κατι γινεται και τρεχω.οκ δεν τρεχω μονο για δουλειες μονο, θελω αν δω φιλους , γνωστους και συγγενεις, ειναι και τα διαφορα φεστιβαλ τωρα (μουσικης, χωρου κτλ δωρεαν και μη ) και τα κυνηγαω. τα στερηθηκα πολλα χρονια και απο περσι του εχω δωσει να καταλαβει! η τεχνη γενικα σε ολες τις τις μορφες μου δινει απιστευτη χαρα και ηρεμια. ειναι κατι σαν "ψυχοθεραπεια για εμενα" το θεατρο, η ζωγραφικη, η μουσικη , η φωτογραφια , ο κινηματογραφος ακομα και τα dvd!!! οταν γυρανω απο μια παρασταση η οποια με εχει συνεπαρει, αυτο τ οσυναισθημα μυ δινει χαρα, ηερεμια και δυναμη για πολλες πολλες ημερες! ειναι γεγονος οτι προσπαθω να τα κανω ΟΛΑ και ως αποτελεσμα εχω να αδιαθετησω απο τον μαρτιο. ολο θα ρθει, ολο θα ρθει και δεεεενν πηγα στην γιατρο μου και ξερετε τι μου ειπε?? οτι ολα οφειλονται στο αγχος , α, και να ηρεμησω.... ετσι ειπα να ηρεμησω λιγακι , και να το ψαξω λιγο περισσοτερο με την υγεια μου , και την ψυχολογια μου. σκεφτηκα να ξεκινησω ομοιοπαθητικη , μηπως και δω κανα φως, ειχα παει και πιο μικρη οταν ημουνα (πολυ πιο μικρη γυρα στα 10) και με ειχε βοηθησει. εαν ξεκινησω και δω "φως" θα σας πω.
λοιπον....τι αλλο ηθελα να γραψω... α, ναι. παλι απο προσωπικη εμπειρια. οταν οοοολες μου οι φιλες παντρευτηκαν και εκαναν οικογενεια ,μπηκαν σε αααλλλο μηκος "υποχρεωσεων" και ζωης (οσες παντρεμενς με παιδια το καταλαβαινουν .... βεβαια εχετε κιε εσεςι τι δεκες σας χαρες ακομα και με τα παιδακια σας!!!) και εμεινα εγω μπακουρακι να θελω να κανω πραγματα να βγω εξω, ακομα και σπιτι τους δεν μπορουσα πλεον να πηγαινω και να κανω "αρμενικη βιζιτα"!!! ετσι λοιπον κοιταξα μεσα μου και ειπα : τι μου δινει πιο μεγαλη χαρα? τι θελω να κανω. η απαντηση ηρθε στη στιγμη. Φωτογραφια, ετσι λοιπον (λογω περιορισμενων οικονομικων) πηγα στο Δημο μου που ειχε μαθηματα φωτογραφιας...... σιγα σιγα μεσα απο εκει γνωρισα κοσμο και απο εκει που ημουνα μονη μου να θελω νω ακνω πραγματα βρεθηκα με πανω απο 15 ατομα, με τα ιδια ενδιαφεροντα, στην ιδια φαση με εμενα, να οργανονουμε και να κανουμε πραγματα μαζι, εκδρομες, εκθεσεις ζωγραφικης, φωτογραφιας , σινεμα , θεατρο και ενα σωρο αλλα πραγματα. τουτεστιν υπαρχουν παρα πολλα προγραμαμτα στους διαφορους δημους (στην αθηνα τουλαχιστον , θελω να ελπιζω οτι και σε αλλες πολεις συμβαινει το ιδιο) τα οποια μπορουν να σε φερουν σε επαφη με αλλους ανθρωπους, αλλα ενδιαφεροντα, καινουργια πραγματα να ανταλλαξεις αποψεις και να δοκιμασεις τον ευατο σου και σε αλλα ισως πραγματα. Εαν μη τι αλλο ανακαλυπτεις λιγο ακομα τον εαυτο σου! ετσι λοιπον πια οταν τελειωνω απο το να φερω βολτα το σπιτι μου )α, κι ενα εξοχικο παρακαλω) , τα ρουχα μου (κοριτσακια μου εγω το σιδερο το καταργησα, σχεδον τελειως ...... ) τις 2 δουλειες μου , στον λιγοστο χρονο που μου μενει κανω πραγματα για εμενα με ανθρωπους που εχουν τα ιδια ενδιαφεροντα με εμενα και πιστεψτε με αισθανομαι ΠΟΛΥ τυχερη που το ζω αυτη την στιγμη. μεχρι πριν απο 3 χρονια η ζωη μου ηταν σπιτι, 2 δουλιες και ενιωτε μερες η και μηνες στο νοσοκομειο μερο νυχτα(για αγαπημενο προσωπο) το οτι αυτη τη στιγμη ζω αυτο που ζω εχει ερθει μετα απο πολυ καιρο και πολλες "ευχες" αλλα ηρθε, ελπιζω να κρατησει αρκετα τουλαχιστον ομως οσο υπαρχει θα το χαρω και αληθεια σας λεω τωρα που ηρθε και καταφερα (εχω καταφερει και πολλα αλλα ακομα σε πολλους τομεις πιο σημαντικους και ζωτικους οπως στην δουλεια, το να μπορω να φερω βολτα μονη μου τα οικονομικα μου και να 'επιβιωσω" και οχι μονο αυτο αλλα να προγραματιζω πραγματα και να τα καταφερνω να γινουν. ΟΧΙ προς θεου δεν ειμαι δυνατη , απλα το παλευω κι εγω οπως ΟΛΕΣ μας. απλα οταν κοιταω πισω και κανω εναν απολογισμο, βλεπω τι εχω καταφερει και αυτο μου δινει δυναμη να συνεχιζω. Μια μια μερα, σιγα σιγα και ολα θα γινουν. Sorry εαν σας ζαλισα με τα δικα μου, μετα απο τοσες ημερες αποχης με επιασε το εξομολλογητικο μου, απλα πια δεν σας αισθανομαι σαν "ξενες" αλλα σαν ανθρωπους κοντινους μου, ο καθενας με τα δικα του προβληματα και ονειρα , και οπως διαβαζοντας σας μου δινετε δυναμη να συνεχισω και σας ευχαριστω πολυυυυυυυ πολυυυ γι'αυτο , και με παρηγορειτε οταν σας διαβαζω (το οτι σας διαβαζω "μαζεμενα' ειναι ενα θεμα, αλλα θα το λυσω και αυτο που θα παει :P ) ετσι ηθελα κι εγω να μοιραστω μαζι σας τα "σωψυχα" μου μηπως και σας ανταποδοσω και να σας δωσω λιγη απο την δυναμη μου , ετσι για να συνεχισετε κι εσεις τον αγωνα σας!
Ουπς ολοκληρο δοκιμιο εγραψα. ειμαι περιεργη τωρα που θα πατησω ποστ ποσο μεγαλο ειναι, χι, χι .... σας φιλω μεσα απο την καρδια μου και ΕΥΧΟΜΑΙ σε ολες σας ενα υπεροχο σ/κ .
Σας φιλω γλυκα , α, και μπορει να μην γραφω συχνα αλλα σας σκεφτομαι παντα να το ξερετε , α, και μια δηλωση, Ηρθα για να μεινω εδω, δεν φευγω! φιλιαααααααααααααααα
να σας πω εσεις γοργονουλες καμια καινουργια θαλασσινη φωτο δεν εχετε να μας δειξετε???? ετσι να παρουμε λιγη μυρωδια κι εμεις εδω στο καμινι .... αχ, αχ, αχ...
οταν εγραψα το νωρις ηταν 9.30 ....... χι, χι ειστε απιθανες!!
Καλημερούδια ετετ μου!!
φιλοεχνη λοιπον.. χμμ... ασχολουμαι κ εω με τη φωτογραφια.. συναδέλφισσα! (χεχε)
δωσε κανα δειγμα γραφήηηηηης!!
α, κ μην αγχώνεσαι περί ξεκινήματος. αν αρχισεις βεβιασμενα, χωρις να σαι 100% εκει, θα σε κουρασει, χωρις τα επιθυμητα αποτελεσματα.. καρατσεκαρισμενο..
φιλια κ στις υπολοιπες.. συγνωμη για την εξαφάνιση, αλλα είχα δυσάρεστα. ειμαι καλά και περιμένω τα καλύτερα!
να στε καλά!!
εμφανιστηκα, ακομα επηρεασμενη, αλλα το παλευω..
ουαου μαζι με την πεννουλα κι εσενα γιναμε τρεις φωτογραφοι!! θα δοκιμασω να κανω ποστ εδω, αν και δεν εχω ξανακανει, εαν δυσκολευτω θα ζητησω την βοηθεια σας. κυριως α/μ τραβαω.
καλως ηρθες παλι και αληθεια λυπαμαι πολυ που ο λογος που χαθηκες ηταν δυσαρεστα, ειναι δυσκολο το ξερω πολυ καλα, και θα εισαι επηρεασμενη καιρο, δωσε χρονο στον εαυτο σου...... και θα νιωσεις καλυτερα. κρατησου απο τα ομορφα πραγματα που εχεις στην ζωη σου και παρε δυναμη. κουραγιο κοριτσακι μου, κουραγιο ....
οσο για εμενα , για την αρχη που μου λες ...δεν θα εχω ποτε το 100% αυτο περιμενα τοσο καιρο και πηρα 30 κιλα! ετσι λοιπον το πηρα αποφαση και το παλευω καθε μερα..... ξεκιναμε απο το 50% και ανεβαινουμε μεχρι το κατοσταρι!!! ειναι γεγονος οτι ειμαι σε καλο δρομο, το οτι δεν με πιανουν κρισεις "υπερφαγιας" εδω και 3 εβδομαδες ειναι πολυ καλο βημα για εμενα.
φιλακια πολλα :)
Καλησπεριζω ολες τις ομορφες κυριες του site τουτου!!!
πως ειστε? Ελπιζω ολες να ειστε αδυνατισμενες, μαυρισμενες και λ α χ τ α ρ ι σ τ ε ς !!!!
Τετα μου αυτο που ακουσα απο εσενα με χαροποιει ιδιαιτερα γιατι το να κανουμε πραγματα στη ζωη μας τα οποια μας δινουν μεγαλη χαρα ειναι κατι το οποιο λογων των δυσκολων καιρων που βιωνουμε σπανιζει...και ειναι καθαρα θεμα... χρονου... παργματικα χαιρομαι για σενα!! σε ευχαριστω πολυ για το καλωσορισμα και θελω να πω στο σημειο αυτο πως βρηκα εδω μια πορεα απιστευτη γεματη κατανοηση και συμπαθεια απο ολες σας!! Ξερετε ποσο με εμπνεει αυτο? Ειναι δυσκολο να το βρεις στις μερες μας..
λοιπον εχω νεα... Δεν αντεξα το τελος της πρωτης μου εβδομαδος και ανεβηκα σημερα παρασκευη στη ζυγαρια ... λοιπον εισαστε ετοιμες να ακουσετε? -4 kg ναι ναι καλα ακουσατε. Ξερω ειναι τα πρωτα και χανονται πολυ ευκολα... και βρε κοριτσια μου εκανε τρομερη εντυπωση η μεγαλη αυτη απωλεια γιατι τηρω τη διατροφη της πενυς κατα γραμμα ( να εισαι καλα βρε πενυ μου) πραγμα που σημαινει οτι τρωω καλα και δεν πειναω... παντως νοιωθω πολυ καλα!!!
και επειδη εκατσα και διαβασα ολο το θεμα απο την αρχη και εμαθα καποια πραγματα για ολες σας που δεν τα ηξερα ....και σας συμπαθησα ακομη πιο πολυ!!!
Λυπαμαι για ολα τα ασχημα πραγματα που μας συμβαινουν και προσευχομαι παντα για το καλυτερο......
Πενυ μου εισαι δασκάλα????Μη μου πεις οτι εισαι και Ταυρος??? η κολληττη μου ηταν... αλλα τωρα δεν την εχω... εφυγε νωρις....πηγαινοντας να εκτελεσει το καθηκον της.. συγνωμη αν σε ψυχοπλακωσα απλα ετσι μου μιλουσε και εκεινη σαν και σενα και μου ελεγε:στη ζωη δεν παιρνουμε παντα αυτο που μας αξιζει αλλα αυτο που διαπραγματευομαστε... και να ολα αυτα που εχεις πει με ταξιδεψαν.. σε ευχαριστω!!
Για την Ελενη
http://www.youtube.com/watch?v=izOdaC5mbLg
Ευχαριστω ολες σας παρα πολυ και καποια πραγματα που με στιγματισαν θα ηθελα να τα μοιραζομαι μαζι με εσας τις ...αγνωστες.... φιλες μου!!! και συγνωμη αν σας στεναχωρησα
τι να πω ..... ευγενεια μου , στην καρδια σου θα την εχεις για παντα και τα λογια της θα σου ζεσταινουν την ψυχη.
οσο για το θεμα χρονου υπαρχουν πραγματα που μας δινουν χαρα που ειναι και θεμα δευτερολεπτων .... οπως το να δεις την δυση του ηλιου η κατι που σου τραβηξε στιγμιαια την προσοχη στο δρομο οπως μια μαμα με το παιδι της, ενα ζευγαρι. πολλες φορες εχω δει ομορφα η αστεια πραγματα στο δρομο που μου εχουν φτιαξει το κεφι. π.χ το χειμωνα βγαινοντας απο το σπιτι να παω στην δουλεια ακουσα ενα θορυβο στον ουρανο που δεν το ειχα ακουσει ποτε ξανα στην ζωη μου..... μεχρι να κοιταξω ψηλα (στην αθηνα ζω, που οριζοντας ...) δεν ειδα τιποτα. σε λιγο το ξανακουσα και κοιταζοντας αμεσως πανω ειδα ενα κοπαδι πουλιων να πεταει ,με προορισμο πιο ζεστες χωρες μαλλον, τοσο μεγαλο που σκοτεινιασε για δευτερολεπτα ο ουρανος, μεχρι να μετρησεις 3 ειχανε φυγει..... το θεαμα και ο ηχος απο το φτερουγισμα του σμηνους των πουλιων αυτων ομως αυτο ηταν μοναδικο και θα το θυμαμαι για παντα....
κι εμενα ειναι η κολλητη μου (και κουμπαρα μου την παντρεψα και βαφτησα την κορη της, ειναι η αδυναμια μου....) φιλολογος και καποια εποχη διδασκε και σε σχολειο ξενων γλωσσων , αγγλικα, σας ζηλευω για ενα πραγμα....τους 2 μηνες καλοκαιρινων διακοπων !!! αλλα επειδη δουλευω κι εγω σ/κ με παιδια ξερω ποσο "σας βγαινει ο πατος" ολο τον υπολοιπο χρονο :P πρεπει να εχετε "ιώβιο υπομονη" και αυτο δεν το ζηλευω καθολου .......
να δω ποτε θα την ξεκινησω κι εγω την διατροφη σου πεννυ μου .... αλλα δεν γκρινιαζω για ελειψη χρονου γιατι αυτη την εβδομαδα μπορουσα να κατσω λιγακι σπιτι και να προετοιμαστω απλα επελεξα να δω ανθρωπους που αγαπω πολυ και ειχα καιρο να δω αυτες τις ωρες.
σας φιλω !! προς το παρον δηλ γιατι το boss λειπει σημερα, εξ ου και σερφαρω σημερα γιουπιιιιιιιιιιι !!!!
δοκιμασα και δεν μπορω να βαλω φωτο μου (που εχω τραβηξει εγω δηλ. οχι δικια μου!) κοριτσια τα "φωτα σας" .....
βρε κοριτσακι μου εγω δεν ειμαι δασκαλα. Υπευθυνη λογιστηριου ειμαι και δουλευω ολες τις ημερες και δυστυχως και το καλοκαιρι... κλαψ... πρωι απογευμα σπαστο αστα δεν προλαβαινω να κανω τιποτε..
και οσο γι΄αυτο που ειπες σχετικα με την μαγεια καποιων στιγμων που μενουν ανεξιτηλες στη μνημη μας εχεις απολυτο δικιο..γι αυτο ερχεται η δικη σου συμβολη που μας δειχνεις πραγματα μεσα απο ενα φακο που υπο αλλες συνθηκες ουτε καν θα παρατηρουσαμε.. λογω των αμετρητων προβληματων μας.. αντε αντε αναμενουμε να μας ξεναγησεις στο μαγικο κοσμο της φωτογραφιας!!!!!
λειπει ο γατος σημερα αποτι καταλαβα ετσι.... ?
φιλια πολλα!!
και ευγενεια μη ζητας συγνωμη εαν μας στεναχωρεσες, γιατι δεν το εκανες, δεν ειναι στεναχωρια αυτο - συμπασχουμε - και καταλαβαινουμε καποια πραγματα, καθε μια απο εμας εχει την δικη της ιστορια και τον δικο της γολγοθα που ειτε περασε ειτε το βιωνει ακομα και το παλευει...... και μου ερχετε στο μυαλο το εξης "μια για ολες και ολες για μια" (νομιζω πως ειναι απο το ντάρτανιαν...) αλλα σοβαρα νομιζω πως ταιριαζει απολυτα εδω.
καταλαβαινω πως το λες , κι εγω το σκεφτομαι καποιες στιγμες τι θα σας πω, εχω νιωσει την αναγκη να σας γραψω κι εγω τα δικα μου, αλλα νιωθω πως πρεπει να το παλεψω μονη μου. για χρονια εψαχνα να βρω ψυχικα στηριγματα απο εδω και απο εκει....ολα ηταν προσωρινα οσο και εαν με αγαπανε αυτοι που με στηρηξανε και με στηριζουν ακομα..... ομως μεσα μου δεν ειχα γιατρευτει. ειναι καποια πραγματα που πρεπει να τα δουλευεις μονος σου. Ομως η δικη σας βοηθεια σε αυτο ειναι μεγαλη, γι'αυτο σας εχω ξαναπει στο παρελθον οτι με εχετε βοηθησει παρα μα παρα πολυ και ας μην το ξερετε. παιρνω απο εσας αλλα δεν θελω να σας βαρυνω με τα δικα μου, τουλαχιστον οχι ακομα.... δεν ειμαι ετοιμη και δεν εχει να κανει με εσας η τ' οτι σας ξερω μονο εδω. εχει να κανει με εμενα. η γνωση ομως οτι υπαρχετε εκει και ειστε εδω ειναι πολυ παρηγορητικη .... γι'αυτο σας ειπα οτι η τεχνη με βοηθαει .... μου αλαφρωνει την ψυχη και μου δινει ψυχικη δυναμη δυναμη να παλεψω, ειναι μια ανασα χαρας. ευχομαι η καθε μια απο εσας να βρει τη δικια της ανασα!!! για εμενα παντως ειστε κι εσεις μια μεγαλη ανασα!!!
φιλιαααα πολλαααα (οχι τι νομιζατε , θα σας τα δωσω ολα μαζεμενα τωρα που μπορω!!!)
και τι κανουν τα ποντικια οταν λειπει ο γατος???? ΧΟΡΕΥΟΥΝ ...... !!!!