Αντε να δουμε πως θα παμε...
Printable View
Αντε να δουμε πως θα παμε...
Έχεις χάσει κι εσύ πολλά κιλά κούκλα μου, μπράβο σου.
Αχ ναι ας φτάσουμε σε κάποιο καλό αποτέλεσμα και μετά να προσέχουμε και να γυμναζόμαστε..!
Ναι ναι! Το θεμα ειναι να φτασουμε σε ενα ικανοποιητικο σημειο
Curves και σημερα
Δε μου λέτε ρε παιδιά... εγώ όταν προσπαθώ να χάσω κιλά το ρίχνω στην πρωινή γυμναστική. Μόλις ξυπνήσω πηγαίνω νηστική για αερόβιο περπάτημα καμιά ωρίτσα. Έχει αποτέλεσμα,δεν λέω, όλα καλά. Αλλά διάβαζα στο ίντερνετ ότι αν γυμνάζεσαι νηστικός, γίνεται μια διαδικασία στο σώμα που αν θυμάμαι καλά καίει μυικό σύστημα και όχι λίπος. εγώ μια χαρά έβλεπα αποτέλεσμα στη ζυγαριά και στα ρούχα αλλά αν είναι να διαλύω το σώμα μου,να μην κάνω νηστική γυμναστική..ξέρει κανείς τίποτα παραπάνω;;
"Αν ασκείσαι νηστική το πρωί κάνοντας αερόβια άσκηση έχεις μεγαλύτερη απώλεια λίπους" όπως αναφέρει η Ελένη Πετρουλάκη - Ivic, Personal-Group Trainer, Εκπαιδεύτρια Power Yoga και Fitness Director του Shape. "Αν προσθέσεις στο πρόγραμμά σου αντίσταση (βαράκια, λάστιχα, μπάλες), θα δεις μεγάλη διαφορά. Προσπάθησε να φοράς άνετα ρούχα και να αποφεύγεις την εφίδρωση, γιατί θα έχεις απώλεια υγρών και κατακόρυφη πτώση της απόδοσής σου"
το ξέρω και γω αυτό, ότι καις παραπάνω λίπος γιατί έχει καταναλωθεί το γλυκογόνο κατά τη νύχτα. αλλά νομίζω σε μια σελίδα μποντιμπιλντεράδων διάβασα ότι δεν έχει πάντα αυτό το αποτέλεσμα και ότι μπορεί με αυτόν τον τρόπο γυμναστικής να "επιτεθείς" στο μυικό σύστημα..
Koιτα,υποθετω οτι εμεις εχουμε πολυ παραπανω λιπος αποQuote:
Originally posted by bomo
το ξέρω και γω αυτό, ότι καις παραπάνω λίπος γιατί έχει καταναλωθεί το γλυκογόνο κατά τη νύχτα. αλλά νομίζω σε μια σελίδα μποντιμπιλντεράδων διάβασα ότι δεν έχει πάντα αυτό το αποτέλεσμα και ότι μπορεί με αυτόν τον τρόπο γυμναστικής να "επιτεθείς" στο μυικό σύστημα..
τις ντουλαπες , εεεμ...τους μποντιμπιλντεραδες , οποτε δεν
παιζει να εχουμε τετοια θεματα!Αυτοι, θελουν να καψουν το
λιγοστο λιπος που εχουν γι'αυτο αναφερουν τετοια θεματα.
Νομιζω κιολας!
Παντως οσους γυμναστες εχω ρωτησει τα ιδια μου εχουν πει σχετικα με την πρωινη αεροβια .
Εν οψει καλοκαιριου και υψηλων θερμοκρασιων ολοι θα βγαλουμε τα μακρυμανικα.
Εκτος απο συνολικη αεροβικη γυμναστικη,που τη θεωρω δεδομενη σε ενα προγραμμα απωλειας βαρους, ποιες ασκησεις εχουν θεαματικα και αμεσα αποτελεσματα σε χερια/μπρατσα?
Τα βαρακια...
Curves και σημερα...
ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ 5ΧΛΜ ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ.. ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ...
κολύμπι 1,5 ώρα
Curves και σημερα
curves σήμερα