το κιλακι ποιο ειναι καλε?
Printable View
το κιλακι ποιο ειναι καλε?
αχ τι μου θύμισες Ζωίτσα μου?!!!Quote:
Originally posted by zwhtsa
εγω θελω κοκτειλακι και να ειμαι αραγμενη σε μια ξαπλωστρα στην χαλκιδικη........ στο πορτο balitsa δεν θα με χαλουσε...
esprit ετσι δεν λενε το ακρο απο το πρωτο ποδι αν θυμαμε καλα?
σου το έστειλαQuote:
Originally posted by Esprit
θυμαμαι μια χρονια ειχα παει με τον φιλο μου στην καλικρατεια σε ενα μπαρακι χωμενο στην αμμο και ειχε αιωρες και δαδες αναμενες και το κυμα να σκαει πιο περα και μεις τρωγαμε παγωμενη φρουτοσλατα....αχχχχχχ... ωραια που ηταν εκεινη η βραδυα.... θελω παλι...
να σας πω κανονιζουμε μια συναντηση σε αυτο το μαγευτικο μερος το καλοκαιρακι????
Και γω τώρα θυμήθηκα πως γνώρισα τον άντρα μου
καλοκαιράκι ήταν δίπλα στο κύμα
ΑΧ ΑΧ ΑΧ ΑΧ ΑΧ ΑΧ
Να μας κανονισουμε, όλες μαζί για λίγες μέρες!!!!
χαχαχα λιλυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! με κοροιδευεις???? θα θυμωσω προσεχε χαχαχαχαχα
Ευχαριστώ,Esprit μου!Χθες πάντως ταξίδευα στο Λονδίνο και σε κάτι αρχαία...
Λες να πάμε κανέναν Μαυρίκιο απόψε;Για να δούμε πού θα πλανηθούμε;
Aφιερωμένο στις όμορφες,που ξεκίνησαν ήδη να λαχταρούν καλοκαίρια και να πασαλείβονται καρπουζοχυμούς!
Για ένα καρπουζένιο καλοκαίρι γεμάτο έρωτα,αρχής γενομένης απόψε στα όνειρα μας!Φιλάκιααααααααααααααα� �α
--->ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ : ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ
αχχχχχχχ θελω καρπουζιιιιιιιιιι και να γνωρισω κι εναν αντρα διπλα στο κυμαααααα
μη μου θυμώνεις μάτια μου.... χεχε , άσχημα θα ήταν?Quote:
Originally posted by zwhtsa
χαχαχα λιλυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! με κοροιδευεις???? θα θυμωσω προσεχε χαχαχαχαχα
ξαπλώστρα, αμμουδιά, μπανάκι και κουβεντούλα, τι άλλο?
Καλέ,δε σας προλαβαίνω!Καληνυχτούδια σε όλες,καλά και κακά κοριτσάκια μου!
!!! καρπούζι με άντρα τώρα δε το πολυβλέπω! ένα από τα δύοQuote:
Originally posted by Esprit
αχχχχχχχ θελω καρπουζιιιιιιιιιι και να γνωρισω κι εναν αντρα διπλα στο κυμαααααα
αντρα τοτε.... το καρπουζι ας περιμενει χαχαχαχα!!
ναταλακι καλη μου ονειρα γλυκα και πουπουλενια σαν εσενα!!
θελω καρπουζοχυμο με λιγο εωσ πολυ αλκοολ ομως μεσα, μια ομορφη αμμουδια, δαδες διπλα μου και ενα γκομενακι να μου κανει παρεα... ζηταω πολλα???
χαχαχαχαχαχαχα.. οκ οκ ξυπνησα.. και συμβιβαζομαι και με εσας διπλα μου!
ναταλακι μου σ'αγαπω και το ξερεις και σέυχαριστω που με επαναφερεις στη νταξη :P αλλα βρηκα και αλλες δυο σημερα.. την lily και την esprit θα βοβηθηκε το ματι σας μαζι μου χαχα