καταλαθος εγραψα 55 αντι για 65!χιχιχιχιχι
Printable View
καταλαθος εγραψα 55 αντι για 65!χιχιχιχιχι
γενικά ειμαι ανυπόμονη!απλα επειδη εκανα λιπομέτρηση μετά απο ενα μήνα σχεδόν και μου εβγαλε απο 27% που ήμουν ειμαι 23.5% και ήθελα να ρωτήσω αν είναι καλα.α -200γρ σήμερα.
Είπα κι εγώ 9 κιλά σε μια βδομαδα?
Νομίζω ότι από τη στιγμή που χάνεις βάρος με διατροφή και σταδιακά όχι απότομα και κάνεις και λίγο άσκηση δεν έχεις λόγο να ανησυχείς. Αλλά δεν το βλέπεις και με κανα διαιτολόγο?
9 κιλα σε μια βδομαδα φανταζεσαι??τρελλη θα μουν!!οχι δεν έχω λεφτά να δώσω τωρα δυστυχώς και επειδη παλια πηγα εχω ενα σωρο διαιτες και ξερω πανω κατω τι να κανω.απλα το ποσοστο λιπους με ανησυχει δε ξερω αν τα πηγα καλα.αν ξερεις κανεις ας δώσει μια βοήθεια ποιο ειναι το νορμαλ ποσοστο να χανουμε το μήνα!!
πού την έκανες την λιπομέτρηση? δεν πήγες σε διαιτολόγο?
ενας φιλος μου τα χει με μια κοπελα που ειναι διαιτολογος και πηγαμε απο κει σημερα το πρωι και με την ευκαιρια της λεω να κανω λιπομετρηση δεν εχω φαει τπτ κλπ κ μου πε ναι αμε.αλλα δεν ήθελα να πω οτι κανω διαιτα.ντραπηκα κ που ανεβηκα πανω να σου πω την αληθεια οποτε δεν ηθελα να την ρωτησω "πως με βρισκει"
ʼντε βρε, 'ησουν στην πηγή και δεν ήπιες νερό...
Quote:
Originally posted by Kate2
ʼντε βρε, ήσουν στην πηγή και δεν ήπιες νερό...
ντραπηκα οχι τπτ αλλο αυτη ειναι και στυλακι!φαντασου να μου λεγε τπτ πω πω ποσο λιπος εχεις κ τετοια?αχ...πολυ στεναχωρήθηκα!
Να συνεχίσεις το ίδιο δυναμικά και να μην σταματήσεις την προσπάθεια. Θα δεις που σε λίγες μέρες ξαφνικά η ζυγαριά θα πέσει απότομα και αρκετά. Ξέρεις το σώμα μας δεν είναι ρολόι κα΄θε 60 λεπτά να προχωράει μά ώρα. Έχει άλλους ρυθμούς που επηρεάζονται από διάφορους παράγοντες... Προχώρησε και θα με θυμηθείς...
Συμφωνώ και εγω!μπορει για καποιο λογο να εχεις κατακράτηση ή να μην εχεις κανει "αταξια" αλλα παρολ αυτα να μην δειχνει πτωση!υπομονή και μην ανησυχείς σιγουρα θα δείξει μειον η ζυγαρια!
Σεμι και εγω σε εναμισο μηνα ειμαι μειον 6,8% στο λιπος
αρα κατέβηκα λίγο ε?γμτ κ νομιζα οτι τα πηγα καλα.. :-(
-400 σήμερα
oxi re sy super eisaiQuote:
Originally posted by penelope1985
Σεμι και εγω σε εναμισο μηνα ειμαι μειον 6,8% στο λιπος