Quote:
Originally posted by fuxia
ρε κορίτσια ηρεμήστε.... έχουμε όλες μας ένα κοινό σημείο αναφοράς τη λανθασμένη συμπεριφορά απέναντι στο φαγητό.. Από κει και πέρα η κάθε μια από μας έχει τις απόψεις της, κάνει το ένα κι όχι το άλλο, έζησε διαφορετικές καταστάσεις και κάθε περίπτωση είναι πιο εξειδικευμένη.... Όσοι κάνουν εμετό έτσι προτιμουν να συμπεριφέρονται όσο άσχημα κι αν νιώθουν, γτ νιώθουν χειρότερα να τα κρατούν. ʼλλες/οι πάλι το βλέπουν διαφορετικά. Έφαγα καλά να πάθω, όσο συμπεριφέρομαι έτσι τόσο με τιμωρεί το σώμα μου και μου αξίζει!
""οι μαλ...σμενες σαν εσενα ας φανε μια μερεντα για να γλυκανουν την πικρα τους"" lesing μου με αυτή την κουβέντα δεν προσβάλεις την absolute καθόλου, αλλά την πλειοψηφία του φόρουμ. δεν μιλώ για το επίθετο που χρησιμοποίησες αλλά αναφέρεσαι στα κενά που καλύπτουν παρα πολλοί ανθρώποι καταφεύγοντας στην υπερφαγία. Η πλειοψηφία μας αυτό κάνουμε. Κι από αυτό παλεύουμε να ξεφύγουμε. Βρίσκοντας άλλους τρόπους να ομορφύνουμε τη ζωή μας!
δεν έχω τπτ προσωπικό με καμία ούτε παίρνω το μέρος καμιάς, αλλά άλλο είναι το περιεχόμενο κι ο σκοπός του φόρουμ, τα μέλη πολλά, οι απόψεις διαφορετικές και είναι λογικό πολλές φορές να διαφωνούμε έντονα με κάποιο μέλος αλλά τα επίθετικά και ειρωνικά θέματα πουθενά δεν αποσκοπούν...Να μπαίνει καποιος τώρα νέος με ΔΠΤ και να βλέπει τόπικ που αλληλοβρίζεστε... Η καθεμια -όχι εσείς αποκλειστικά, όλες- ας κοιτάει την προσπάθεια της και να στηρίζει αυτό που θέλει να στηρίξει.
Φιλικά
φΟΥΞΙΑ καταρχην σευχαριστω για την περεμβαση.Να διευκρινισω πως η ειρωνια για την μερεντα ουτε κατα ΔΙΑΝΕΙΑ ! δεν αφορα το φορουμ !παρα μονο την συγκεκριμενη κοπελα που χρησιμοποιει ρατσιστικα σχολια τυπου''χοντρες''.Αλλα οταν μπαινω στο φορουμ βουλιμιας στο ποστ'Εγω κ εγω-τετ α τετ''και διαβαζω ενα υπεροχο ατομο που περναει μια μεγαλη κριση κ ειναι σε απελπισια και ανησυχω...και παω στο αλλο ποστ της''ενεργειακη βουλιμια κ απελευθερωση''και βλεπω ποσο καλα της απαντανε τα παιδια και ξαφνικα βλεπω το ποστ της κοπελας που ειρωνευτηκα να την λεει σιχαμενη ε!! τοτε τι να πω!!!Σε φορουμ διατροφικων διαταραχων!Και να της γραφω οτι οταν ο αλλος ειναι σε κριση καλο ειναι να εχουμε ΣΥΜΠΟΝΙΑ κ να μην του δινουμε μιά για να παει πιο κατω γιατι στην ουσια γιαυτο ειναι αυτο το Φορουμ για ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ...και να της το γραφουν κ αλλοι οτι ειναι σε φορουμ διατροφικων διαταραχων κ δεν μπορουμε αναλγητα να κατηγορουμε και αυτη το χαβα της να συνεχιζει...Ε!!ανθρωπος ειμαι κ γω!!!Αν κανεις ενα κοπο κ διαβασεις τα ποστ θα καταλαβεις γιατι κ γω κ αλλοι ανθρωποι φριξαμε με αυτη την κοπελα.Η αναισθησια οι χαρακτηρισμοι''σιχαμενοι'' ''χοντρες'' ''κομπλεξικες''δεν εχουν θεση σαυτο το φορουμ.Σευχαριστω παντως.