Και αν θελεις να αφαιρεσεις ενα ταττου,κανουν δουλεια κατι κρεμες που κυκλοφορουν ή μονο λειζερ;
Printable View
Και αν θελεις να αφαιρεσεις ενα ταττου,κανουν δουλεια κατι κρεμες που κυκλοφορουν ή μονο λειζερ;
ΜΟΝΟ λειζερ και ποναει 2 φορες απ το τατου και δεν φευγει και τελειως... πρεπει να πας πολλες φορες, δε βγενει σε ενα ραντεβου γιαυτο : think before you ink! :bouncing:
Χαχαχαχαχα σωστοοοοο;)
Οντως εχω ακουσει πως ποναει πολυ..
κλασικη καταξανθη!!!Quote:
Originally posted by onelifeonechance
σκεφτεσαι να πας για τατου, και κανεις ερωτησεις για αφαιρεση!
γαμω το ντεκαπαζ σου γαμω
(Χωρις ιμοτικον)
ωχ αμαν...Quote:
Originally posted by mitsokolo
πρωσοπικα μου εχουν τυχει πολλες λιποθυμιες :thumbdown:
Τι εκανα σημερα;Αποφασισα να σηκωθω απο το κρεβατι κ να μην ενδωσω στη νυστα κ εκανα ολα τα βαρετα γραφιοκρατικα πραγματα που επρεπε.
απ τον φοβο τους! οχι απο πονο! ειδικα σε ενα ντερεκι που εκανα 2 μετρα και πρωταθλητη ταυλανδικης παλης, μου επεσε ξερος! :PQuote:
Originally posted by click
ωχ αμαν...Quote:
lessing και μενα αυριο η σειρα μου.. εχω ΙΚΑ το αγαπημενο μου :lol: :lol:
χαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχQuote:
απ τον φοβο τους! οχι απο πονο! ειδικα σε ενα ντερεκι που εκανα 2 μετρα και πρωταθλητη ταυλανδικης παλης, μου επεσε ξερος! :PQuote:
ωχ αμαν...Quote:
παλι καλα, νομιζα οτι λιποθυμουσαν μολις ξεκινουσε η διαδικασια
ποια ειναι η καταξανθη δεν ξερω!Quote:
κλασικη καταξανθη!!!Quote:
Originally posted by onelifeonechance
σκεφτεσαι να πας για τατου, και κανεις ερωτησεις για αφαιρεση!
γαμω το ντεκαπαζ σου γαμω
(Χωρις ιμοτικον)
ρε χαζο,ειπε η κοπελα οτι αποριες εχουμε να την ρωτησουμε!
δε σημαινει οτι θελω να κανω αφαιρεση αυτο!
ναι ρε σε πειραζω.:saint:
εχω την εντυπωση οτι οταν πας για τατου επιβαλλεται απο το πρωτοκολλο να πηγαινεις με ψυχολογια "ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΑΦΑΙΡΕΣΩ ΠΟΤΕ ΤΩΝ ΠΟΤΩΝ" :)
ειναι πλεον κομματι σου ...για μενα ειναι κομματια ψυχης εικονογραφημενα
Ακριβως εκει πηγα!!!:smilegrin::smilegrin::smilegrin:Quote:
lessing και μενα αυριο η σειρα μου.. εχω ΙΚΑ το αγαπημενο μου :lol: :lol:
Καλημέρα κορίτσια!!!! mitsokolo δεν έχς δει τα άλλα σου tattoo αλλά αυτό στην πλάτη που έχω δεν στις φώτο σου είναι πολύ μα πάρα πολύ γαμάτο!!!!!
Εγώ έχω μία πανέμορφη τίγρη στο δεξί πόδι πιο πάνω από τον αστράγαλο, για την οποία είμαι πολύ περίφανη. Είναι κάτι που δεν έχω μετανιώσει ποτέ αν και όλοι έλεγαν θα το μετανιώσω κτλ. Την έκανα 1 βδομάδα αφότου έβαλα τον δακτύλιο και για μένα συμαίνει πολλά αυτή η τίγρης..... Ηθελα να κάνω και έναν ιστό αράχνης (χωρίς την αράχνη) πίσω στο σβέρκο αλλά ο άντρας μου δεν με αφίνει.... Μου λέει έπρεπε να το κάνεις όσο ήσουνα ελεύθερη, τώρα πάει η ευκαιρεία.....
Επίσεις θέλω να κάνω το όνομα του γιου μου πάνω στον χέρι μου (αυτό το είδος που φένετε μόνο με black light) αλλά είπα να περιμένω την απώλεις των κιλών και μετά!
Αυτο που θα κανω για μενα ειναι οτι ΠΟΤΕ δεν θα κανω ΤΑΤΟΟ με αυτα που ακουω κ διαβαζω μπουχαχα:punk: