θενκς σπέϊς :)
ποσο μεγαλες αληθειες κρυβονται στου στιχους ε?
Printable View
Ακαρδε!!!Quote:
Originally posted by spaceride
Δεν ξερω για σας εμενα μια χαρα χωρεσε μεσα στο ταπερακι και με συνοδευσε και στη δουλεια..
http://www.youtube.com/watch?v=ow6t6-CIESQQuote:
Originally posted by lessing
Ακαρδε!!!Quote:
Δεν ξερω για σας εμενα μια χαρα χωρεσε μεσα στο ταπερακι και με συνοδευσε και στη δουλεια..
Τραγουδάκι αφιερωμένο στο σμαρτάκι σου,τραγουδάκι στην lessing...Οι αδυναμίες φαίνονται,διαστημαλανιάρη!
εχω σπαστει κ εχω στεναχωρηθει...
οι παντες εχουν αποψη για τα παντα!
αει σιχτιρ
(αυτα δεν τα φαγα ακομη, απλα τα γραφω μπας κ δεν τα φαω :p )
ασε μη μου ανοιγεις το στομα σημερα!!! δεν ειναι καλη μερα!!
εχω καιρο που τρωω μεχρι αηδιας το αγχος μου για την πορεια της εταιρειας στην οποια εργαζομαι... απληρωτοι 4 μηνες ηδη (σε 1 μηνα θα μας οφειλουν 6 μισθους με το δωρο, μιλαμε για λεφτα οχι αστεια, οι καταθεσεις στερευουν), πληρης αβεβαιοτητα για το τι μελλει γενεσθαι, ολοκληρωτικη απαξιωση της εταιρειας + των εργαζομενων αυτης..
θα βαρεσουμε κανονι, και αν ναι ποτε? μηπως εχουμε βαρεσει ηδη κανονι και δεν το εχουμε παρει χαμπαρι? θα χασουμε τα δεδουλευμενα + τις αποζημιωσεις μας?
δεν ειμαι καλα.. δε γινεται ομως να τρωω μεχρι σκασμου επειδη δεν ειμαι καλα, κατι πρεπει να κανω, εχω παρει πολλα κιλα, ζυγιστηκα σημερα και ειμαι 97, που θα φτασω πια :(
ξεκιναω απο σημερα, ΝΕΑ ΑΡΧΗ, γιατι και τα λεφτα κ τη δουλεια μου θα χασω, και τον εαυτο μου αν συνεχισω ετσι
Quote:
http://www.youtube.com/watch?v=ow6t6-CIESQQuote:
Ακαρδε!!!Quote:
Quote:
Originally posted by
lessing, οταν κανεις κατι τετοιες καταχωρησεις, ευχομαι να διεθετα το κληρονομικο μπας κ καταλαβαινα.....
υπαρχει πλεον κλιμα ομαδικης καταθλιψης κ αγχους....:(Quote:
Originally posted by doreta
εχω καιρο που τρωω μεχρι αηδιας το αγχος μου για την πορεια της εταιρειας στην οποια εργαζομαι... απληρωτοι 4 μηνες ηδη (σε 1 μηνα θα μας οφειλουν 6 μισθους με το δωρο, μιλαμε για λεφτα οχι αστεια, οι καταθεσεις στερευουν), πληρης αβεβαιοτητα για το τι μελλει γενεσθαι, ολοκληρωτικη απαξιωση της εταιρειας + των εργαζομενων αυτης..
θα βαρεσουμε κανονι, και αν ναι ποτε? μηπως εχουμε βαρεσει ηδη κανονι και δεν το εχουμε παρει χαμπαρι? θα χασουμε τα δεδουλευμενα + τις αποζημιωσεις μας?
δεν ειμαι καλα.. δε γινεται ομως να τρωω μεχρι σκασμου επειδη δεν ειμαι καλα, κατι πρεπει να κανω, εχω παρει πολλα κιλα, ζυγιστηκα σημερα και ειμαι 97, που θα φτασω πια :(
ξεκιναω απο σημερα, ΝΕΑ ΑΡΧΗ, γιατι και τα λεφτα κ τη δουλεια μου θα χασω, και τον εαυτο μου αν συνεχισω ετσι
απο την αλλη ομως πρεπει να αντισταθουμε γιατι δε λεει να μας παρει απο κατω... τα πραγματα θαργησουν πολυ να φτιαξουν, οποτε ας φτιαξουμε εμεις ο,τι μπορουμε :)
σημερα παλι διαθεση σκ@τ@, ετσι για ενημερωση....
Σήμερα ξεκίνησε καλά η μέρα μου, με πολύ καλή διάθεση, αλλά εξελίχθηκε σε μεγάλο ανχος και χαλια διάθεση...... κιακόμα ούτε 11 δεν είναι....
Απληστη!!Quote:
Originally posted by NADINE
Τραγουδάκι αφιερωμένο στο σμαρτάκι σου,τραγουδάκι στην lessing...Οι αδυναμίες φαίνονται,διαστημαλανιάρη!
Γουάτ;Quote:
Απληστη!!Quote:
Originally posted by NADINE
Πότε μου αφιέρωσε εμένα και μάλιστα πολλάκις για να με λες άπληστη,
η οποία δεν επιτρέπει ούτε ένα τραγουδάκι σε κάποιον πέρα από εκείνη;