μαλλον κατι διαβασες λαθος! Ο Ατκινς λεει οτι αν εχεις να χασεις λιγα κιλα πας κατευθειαν στη φαση 2 χωρις να κανεις την 1!
Printable View
μαλλον κατι διαβασες λαθος! Ο Ατκινς λεει οτι αν εχεις να χασεις λιγα κιλα πας κατευθειαν στη φαση 2 χωρις να κανεις την 1!
γ αυτό έχω μπερδευτεί.άλλα διαβάζω στο ένα, άλλα διαβάζω στο άλλο...πφ.....ευχαριστω και πάλι!!!!
μπορεις να κανεις την πρωτη φαση δυο εβδομαδες μονο με 20 υδατανθρακες να δεις πως πας και μετα να πας στην δευτερη φαση..
http://www.atkinsgreece.gr/phase1.html ;)Quote:
Originally posted by loukouloukou
γ αυτό έχω μπερδευτεί.άλλα διαβάζω στο ένα, άλλα διαβάζω στο άλλο...πφ.....ευχαριστω και πάλι!!!!
ti egine re paidia????kanenas smr sto 8ema mas?
ελα ντε,μονο εγω ειμαι εδω.... :P
παρουσαααααααααα
:bouncy:
ατσα !!!
γεια σας παιδια τι κανετε?
ολα καλα κουκλα μου, χωνευω το δειπνο της θειας.
Μου'χει ερθει μια ορεξη για κοκκορα παλι... με τοσο πουλερικο, ελπιζω να'ναι ο μυθος αληθης και να βγαλω βυζια. Εσυ ηντα γινεσαι;
κοριτσια με τη νηστεια τι θα κανουμε????
γμτ θελω να νηστεψω αλλα ειμαι σε τοσο καλο δρομο μια ανασα πριν το στοχο, αν αρχισω και τρωω υδατανθρακα στανταρ θα παρω κανα δικιλο:grind:
μαλλον θα κρατησω μονο το κρεας και θα τρωω τυρακι,θα δουμε ..........
εγω ανακαλυψα οτι εχω κολιτιδα και δε μπορω να φαω πολλα λαχανικα, και ελεγα και εγω τοσο καιρο που ημουν ουσιαστικα βιγκαν.. γιατι ειμαι τουμπανο.. γιατι ειναι σα εγκυμονουσα....Quote:
Originally posted by natallia
κοριτσια με τη νηστεια τι θα κανουμε????
γμτ θελω να νηστεψω αλλα ειμαι σε τοσο καλο δρομο μια ανασα πριν το στοχο, αν αρχισω και τρωω υδατανθρακα στανταρ θα παρω κανα δικιλο:grind:
μαλλον θα κρατησω μονο το κρεας και θα τρωω τυρακι,θα δουμε ..........
Εγω λεω να τη πεσω σε κρεας/ψαρι/αυγα/λιναροσπορο. Το τυρι ειναι σατανικο! με κανει και σκαλωνω και μπορω να φαω ολοκληρη συσκευασια το ατιμο!
Παιδια εγω μαλλον θα φαω και μονο μεγαλη παρασκευη θα απεχω με σαλατουλες...ή θα πλακωσω τα γιαουρτια θα δω....βλεποντας και κανοντας....
ρε γμτ, δε μπορω να φαω κρεας μεγολοβδομαδιατικα, μαλλον θα το ριξω στα τυρακια, και στο πατε ελιας και στο ταχινιQuote:
Originally posted by migg
Παιδια εγω μαλλον θα φαω και μονο μεγαλη παρασκευη θα απεχω με σαλατουλες...ή θα πλακωσω τα γιαουρτια θα δω....βλεποντας και κανοντας....
μ. δευτερα και μ. τριτη δεν μου κανει κατι ψυχολογικα..απο μ. τεταρτη αρχιζω και το νοιωθω...χαχαχαχα αστα....