-
μπραβο και στις δυο σας! migg συνεχιζεις με dukan? εγω ειμαι πολυ προβληματισμενη καθως απο το σαββατο ξανακανω πρωτη φαση και τιποτα! βρε παιδια κοντευω διμηνο στα ιδια! με μονες παρασπονδιες 2 βραδια με ποτακια!
απο την αλλη απολαμβανω τα ρουχα που φορουσα πριν 3 χρονια και πολλα κοπλιμεντα. σκεφτομαι οτι ουτε στα πιο τρελα μου ονειρα δεν πιστευα οτι θα εφτανα εδω. αλλα απο την αλλη μεχρι εδω μονο? γιατι σταματησε να δουλευει το συστημα? οπως και να χει απο αυριο συνεχιζω κανονικα με λαχανικουλια και αν μεσα σε δυο εβδομαδες δεν δω κατι μπαινω στην τριτη φαση μηπως πρεπει να ξεκουραστει λιγο ο οργανισμος μου. παντως πραγματικα απορρω με την υπομονη μου!!!
-
ναι συνεχιζω και εγω εχω κολλησει καμια δεκαρια μερες...συνεχιζω και βλεπουμε..εσυ εχεις λιγα ακομα κιλα για αυτο μεχρι να φυγουν θα σε.....πρηξουν..θελει υπομονη τωρα....
-
τελικα μου ηρθε περιοδος μια εβδομαδα νωριτερα πραγμα που δικαιολογει το κολλημα την τελευταια εβδομαδα τουλαχιστον. πιστευω οτι τελος της αλλης θα το εχω το 77αρακι τουλαχιστον! αχ! ηρεμησα λιγο...
-
Ειπα να της δωσω παλι μια προσπαθεια :dork: Απο Δευτερα ξεκινησα και παω τελεια.Δεν μου ρθε ουτε μια φορα να τη σπασω με λαχανικο ή φρουτο μονο μια φορα εφαγα ενα παγωτο με 0% ζαχαρη και 0% λιπαρα αλλα δεν με κολλησε.Σημερα που ζυγιστηκα ειμαι 97,5 woohoo!!!
Το Σ/Κ Θα παω για μπανιο και μενω ολη μερα στη παραλια.Τι να φαω ομως?κοριτσια καμμια ιδεα?
-
sourkouna καλα εκανες και της εδωσες 2η ευκαιρια. και εγω με την 2η ευκαιρια εφτασα στα -20 κιλα! την 1η φορα δεν μου ειχε κατσει καλα. ευχομαι να γινει το ιδιο και σε σενα.
σαν σνακ πρεπει να εκμεταλευτεις την βρωμη σου σωστα. μπορεις να φτιαξεις γαλετα και να την κανεις σαντουιτς με γαλοπουλα ή ακομη κοτοπιτακια ή και καμια κοτοσαλατα αν τρως λαχανικα εκεινη την ημερα. για ακομα περισσοτερες ιδεες ριξε μια ματια στο
http://pareadukan.webege.gr
και καλη επιτυχια!
-
Δέν έχω γνώμη για αυτές τις δίαιτες. Το μόνο που ξέρω είναι οτι οι "δίαιτες" τέτοιου τύπου κάνουν μόνο κακό. Χάνεις πολλά κιλά γρήγορα και πάντα τα ξαναπέρνεις πίσω διπλάσια. Το να στερήσαι και να μπαίνεις σε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα μόνο κακό κάνει. Απλά κάνε μια ελαφρυά διατροφή και μή τρώς αυτά που παχαίνουν. Τόσο απλά. Βέβαια αυτή είναι η προσωπική γνώμη μου :D
-
-
σαν να μη μαζευομαστε βλεπω...
εγω επιτελους κατι αρχισα να διακρινω στην ομιχλη. επεσα 1 κιλακι σχεδον αλλα βλεπω κι εσυ migg μια χαρα! μπραβο!
οι υπολοιπες? πηγαν διακοπες? μονες μας μειναμε???
-
ε το προσπαθω λορα μου..δεν το βαζω κατω...μια χαρα πας μπραβο...αντε λιγα μειναν...εχω ακοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο ομα....
-
αν παρατηρησεις τα τικερακια μας αναλογικα με αυτα που ειχαμε να χασουμε στο ιδιο σημειο ειμαστε!
εγω εχασα λιγακι ακομα και αισιως βρισκομαι στα 76,8!!! μετα απο τοοοοσο κολλημα αξιζα λιγη κατηφορα:bouncing::bouncing:
-
τελεια τελεια...τι ειναι εφτα κιλακια?εναμιση μηνας ακομα χωρις παρασπονδιες και εφυγαν...
-
ειλικρινα και 2 να ειναι οι μηνες και 3 δεν με πειραζει καθολου. απο την αρχη ειχα σκοπο τα τελευταια κιλα να τα χασω οσο πιο αργα γινεται... μετα απο 5 μηνες μου εγινε συνηθεια η διατροφη αυτη και την απολαμβανω απιστευτα! τωρα περιμενω και παγωτομηχανη και εχω σκοπο να πειραματιστω με γιαουρτοπαγωτακια
ασε που οσο πλησιαζω τον στοχο με τρομαζει το μετα...
-
και εγω ξερεις πως το σκεφτομαι (αν και ειναι νωρις) το μετα??ασε....
-
το καλο με την ντουκαν ειναι η συντηρηση της. αυτος ηταν και ο πρωτος λογος που την επελεξα. αλλα το θεμα ειναι οταν αρχισουμε ελευθερα γευματα θα ειμαστε σε θεση να τα ελεγχουμε??? εκει θα κριθει ολο το παιχνιδι...
-
ελπιζω πως ναι...θα βλεπουμε το αποτελεσμα και τουλαχιστον πιστευω πως θα μπορουμε...