Ευχαριστώ πολύ Ζωϊτσα για την ενθάρρυνση.Θα τα λέμε άλλωστε από εδώ ως τότε. Κι εσύ βλέπω τα πας μια χαρά Μπράβο.
Καλο βράδυ
Printable View
Ευχαριστώ πολύ Ζωϊτσα για την ενθάρρυνση.Θα τα λέμε άλλωστε από εδώ ως τότε. Κι εσύ βλέπω τα πας μια χαρά Μπράβο.
Καλο βράδυ
καλημέρα ξανά σε όλες και όλους.
εχω την εντύπωση ότι πρέπει κάθε μέρα να διαβάζω λίγο τα σχόλια στο φορουμ για να μου ανεβαίνει η διάθεση.
Λοιπόν αύριο το πρωί παίρνω τηλ να κλείσω ραντεβού
Είμαι από τη Μυτιλήνη και δεν έχω τη δυνατότητα να πεταχτώ όποτε θέλω Αθήνα. ομως 12-15 Δεκεμβρίου θα είμαι Αθήνα, οπότε αν μπορεί τότε και ο κος Σκρεκας θα είμαι τυχερή.
Είμαι ασφαλισμένη στο δημόσιο και στην Aspis που όλοι γνωρίζετε τι έπαθε.
Η αλήθεια έιναι ότι τα 6500 είναι πολλά αλλά αν αναλογιστεί κανείς τα λεφτά που δίνουμε στους διαιτολόγους (χωρίς απόδειξη) και τα λεφτά για να αγοράζουμε τα φαγητά της δίαιατας νομίζω ότι είναι μία η άλλη. ΄
τουλάχιστον τώρα τα δίνεις μια και καλή και μετά κάνεις οικονομία από τη λιγότερη τροφή.
Μπράβο σε ολους και κυρίως σε όσους τα κατάφεραν.
Θα σας ενημερώνω... (αν δεν γίνομαι κουραστική βέβαια)
φιλάκια
Καλησπέρα σε όλους......
Μια βδομάδα σχεδόν πριν το χειρουργείο - λυτρωση.......Τοσο κοντά αλλα και τόσο μακρυα.....Τα συναισθηματά μου ανάμεικτα......αλλοτε φόβος άλλωτε προσμονή.....γενικά δύσκολη η κατάσταση.....να μπορούσε να πηδήξω αυτή την βδομάδα να ήμουν μια ώρα αρχίτερα εκεί!!
Ερώτηση: Τις οδηγίες που σας έδωσε η barbie όταν κλείσατε την ημερομηνία τις ακολουθήσατε κατα γράμμα?Εννοώ κυρίως για το κόψιμο του καπνίσματος, την αυξημένη σωματική ασκηση,τισ 3 φιάλες αίματος για την επέμβαση??????
τι επεμβαση θα κανεις voasusm1982?
evelina,GeorgiaP και voasusm1982
καλώς έρχεστε κι εσείς στο club των Σκρεκοχειρουργημένων!
Να υποθέσω όλες για γαστρική πτύχωση;Μάλλον...για να γράφετε εδώ...
Δεν ξέρω τι πρόβλημα βάρους αντιμετωπίζετε,αλλά προφανώς τα εξαντλήσαμε
τ' άλλα περιθώρια...Πιστεύω να έχετε δυνατή την πεποίθηση πως πήρατε
την καλύτερη δυνατή απόφαση και αυτό να αποδειχτεί και στην πράξη με το καλό!
ʼντε,κοριτσάρες μου!Καλές και μόνιμες απώλειες!Εδώ είμαστε να τα λέμε...Φιλάκια!
εγώ ενδιαφέρομαι για τη γαστρική πτύχωση (μανίκι χωρίς γαστρεκτομή - αν το λέω σωστά).
είμαι 1,60 και βάρος 86 κιλία με δμσ 34 περίπου.
συνέχεια κάνω δίαιατα. τα τελευταία 4 χρόνια (μετά τη γέννα της μικρής μου) 83 κιλά είναι το χαμηλότερο που έχω κατέβει. Και σε διαιτολόγο που πάω χάνω 2-3 στην αρχή και μετά κολλάω. Δεν αντέχω άλλο.
Θα κλείσω ραντεβού να με δει, να μου πει ο.τι πρέπει, να μου εξηγήσει και το οικονομικό και μετά θα πείσω τους δικούς μου. Εγώ βασικά αύριο αν μπορούσα να πάω θα πήγαινα.
Μου μεταδίδετε τόση αισιοδοξία .....
sen eimaste oles koritsia nadine!!!!
γαστρικη πτυχωση οπωσ εσυ zoitsa!!Μπορεισ να με βοηθήσεισ σε αυτα που ρωτάω παραπάνω?
Ναντίν ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια και την ενθάρρυνση.Θα πάμε καλά.Δημήτρη,μου φαίνεται περίεργο που σου είπαν για αίμα,εμένα δεν μου είπαν τίποτα. Ας μας βοηθήσουν λίγο τα παιδιά που έχουν κάνει ήδη την επέμβαση.Χρειάζεται αίμα;
Ουτε εμενα μου ζητησαν αιμα...δεν ξερω...
Από ότι γνωρίζω αίμα ζητούν μόνο στις μεγάλες επεμβάσεις στο σληβ ή στην χολοπαγκρεατική παράκαμψη. Δεν ξέρω.Θα ρωτήσω και θα επανέλθω.
μηπως απο καποια κιλα και πανω ζητουν αιμα...
Τι να πω. Μπορεί. Μάλλον πρέπει να ρωτήσουμε τον Σκρέκα ή την Μπάρμπι.
για να το ζητανε σε καποιες περιπτωσεις σιγουρα κατι θα το χρειαζοντε :)
Σωστό Ζωίτσα.Καλή επιτυχία στον φίλο μας και καλό βράδυ σε όλους.